.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Дразнително!

Здравейте, съфорумници!
    Имам проблем с акнето, който просто ме вбесява в последно време. Не съм на 13 и не говоря за пубертетските пъпки, които е нормално да се появят. Моите са подкожни и не могат да се стискат, защото ако се пробвам мястото почервенява максимално и боли. Не знам дали има такава тема, а ако има препратете ме натам. Моля, ако някой знае как може да се лекува този вид акне, да помогне наистина е ужасно. Ползвам крем "Здраве" всяка вечер преди лягане само върху зачервените места, помага, но не достатъчно..
    Ще съм ви благодарна ако откликнете..
    Idwa den i wsichko se wrushta!

Кремът с абсолютно нищо няма да ти помогне.
    Отиди на дерматолог.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Е ти ако мислиш, че акне се лекува само с крем Здраве, много си в грешка. Тук могат да ти препоръчат продукти като Акне аут и едва ли ще ти помогнат, така че иди на дерматолог.

Може да е от неправилно хранене и липса на витамини, по-мазна или предразположена към акне кожа, алергична реакция към определени продукти... Ние няма как да знаем защо имаш пъпки - ходи на дерматолог... Не на козметичка, т.к. това решава проблема само временно - от опит ти казвам. Крем Здраве няма да ти реши проблема с пъпките, трябва да ползваш почистващ спирт и медицинска козметика Успех

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    дерматолог

по-мазна кожа ... дерматолог или мед,смесен с канела ..слага се на проблемните места и го дуржиш около 15-20 мин поне (колкото повече,толкова по-добре) иии.. в общи линии трябва да използваш продукти,които изсушават кожата : ))

ПП. Дразнещо ,а не дразнително
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Кремът с абсолютно нищо няма да ти помогне.
    Отиди на дерматолог.

Град
    София
    Най-вероятно да са се получили от мазна храна.
    Иди на дерматолог.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    иии.. в общи линии трябва да използваш продукти,които изсушават кожата : ))
    Глупости. Мазна (всъщност всяка) кожа трябва да се хидратира. За косата е същото - колкото повече я изсушаваш, толкова повече я лишаваш от естествените й мазнини, а тя за да навакса, образува двойно повече себум => омазнява още повече

Но наистина, най-вероятно ядеш прекалено много нездравословни храни. Какво ядеш директно се отразява върху кожата.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Глупости. Мазна (всъщност всяка) кожа трябва да се хидратира. За косата е същото - колкото повече я изсушаваш, толкова повече я лишаваш от естествените й мазнини, а тя за да навакса, образува двойно повече себум => омазнява още повече
    .
    Де да знам.. като имах тея проблеми при мен вършеше работа ...
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Розова или термална вода. Аз от година ползвам термална вода и нямам нито една пъпка

Дерматолог?
    Big or small, lies are lies !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си