- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дразнително!
Здравейте, съфорумници!
Имам проблем с акнето, който просто ме вбесява в последно време. Не съм на 13 и не говоря за пубертетските пъпки, които е нормално да се появят. Моите са подкожни и не могат да се стискат, защото ако се пробвам мястото почервенява максимално и боли. Не знам дали има такава тема, а ако има препратете ме натам. Моля, ако някой знае как може да се лекува този вид акне, да помогне наистина е ужасно. Ползвам крем "Здраве" всяка вечер преди лягане само върху зачервените места, помага, но не достатъчно..
Ще съм ви благодарна ако откликнете..
Idwa den i wsichko se wrushta!
Кремът с абсолютно нищо няма да ти помогне.
Отиди на дерматолог.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е ти ако мислиш, че акне се лекува само с крем Здраве, много си в грешка. Тук могат да ти препоръчат продукти като Акне аут и едва ли ще ти помогнат, така че иди на дерматолог.
Може да е от неправилно хранене и липса на витамини, по-мазна или предразположена към акне кожа, алергична реакция към определени продукти... Ние няма как да знаем защо имаш пъпки - ходи на дерматолог... Не на козметичка, т.к. това решава проблема само временно - от опит ти казвам. Крем Здраве няма да ти реши проблема с пъпките, трябва да ползваш почистващ спирт и медицинска козметикаУспех
по-мазна кожа ... дерматолог или мед,смесен с канела ..слага се на проблемните места и го дуржиш около 15-20 мин поне (колкото повече,толкова по-добре) иии.. в общи линии трябва да използваш продукти,които изсушават кожата : ))
ПП. Дразнещо ,а не дразнително
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Първоначално написано от LovelyGirl
Най-вероятно да са се получили от мазна храна.
Иди на дерматолог.
Глупости. Мазна (всъщност всяка) кожа трябва да се хидратира. За косата е същото - колкото повече я изсушаваш, толкова повече я лишаваш от естествените й мазнини, а тя за да навакса, образува двойно повече себум => омазнява още повечеПървоначално написано от XxNymphetaminexX
Но наистина, най-вероятно ядеш прекалено много нездравословни храни. Какво ядеш директно се отразява върху кожата.
Де да знам.. като имах тея проблеми при мен вършеше работа ...Първоначално написано от WaterLilly
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Розова или термална вода. Аз от година ползвам термална вода и нямам нито една пъпка