.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

Къдрава или права

Коса е на мода този сезон?

Каква предпочитате да бъде вашата коса? Защо?

Мега фен Аватара на mynichka
    Не знам кое е на мода. Предпочитам къдрава, защото моята е къдрава и ми е по- лесно да се поддържам, не трябва да я удърпвам с преси и да я тупирам (топирам) не знам как се пише!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз се харесвам много повече с права коса и затова почти винаги я изправям.Иначе моята е чуплива.Ако я къдря, го правя с ретро машата.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Косата ми преди беше супер къдрева, но сега не е-много изправяне.
    Иначе я нося различно..права, накъдрена(парцали, маша и т.н).

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Моята коса е права със чупки в краищата. Аз лично повече се харесвам права. Обаче истински изправена - с преса. Ако се къдря обичам да е с маша или на вафлички. За модните тенденции и на представа си нямам. Не че не се интересувам, просто все още не съм се информирала!

По-често съм с права коса. Ако я къдря го правя с ретро пресата, но това се случва рядко.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Имам къдрава коса.Обожавам къдравите коси и съм супер щастливка.Използвам продукти за обем и пяна за къдрици и става супер.Ставам от сън и косата ми е перфектна ,не съм ли щастливка
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Къдрава съм,но винаги се изправям !
    Не мога да се гледам просто с къдрава коса, по-точно с естествено къдрава.
    .
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Всякаква се харесвам, естествената ми коса е къдрава. Преди година я изправях всеки ден, но вече или само я суша-или я изправям със сешоар и дифузер(много по-добре става от с нормалната приставка, според мен) и се запазва обема

Мега фен Аватара на vagarious
    Не знам кое е на мода.Може би - както се харесваш най-много. хах

Иначе и аз преди я изправях постоянно, но от повече от половин година насам я издухвам(и изправям) със сушоара и на другия ден тя си седи почти права с по-естествени чупки.Само малко я топирам тук-там и това е.
    Но пък от 2-3 седмици започнах пак да я изправям, защото не мога да й се нарадвам - остана само моя си цвят и седи една лъскава, мекичка.. превъзходна.
    Ноо лятото пак ще я скъся и айде само сушоарчета.
    Big or small, lies are lies!

Моята е чуплива и си я харесвам, защото ако поискам мога да си я изправя лесно ( в смисъл, че не е толкова къдрава, че да се изправя трудно ), а понякога я къдря с маша, или с ретропреса.
    Big or small, lies are lies !

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Моята не си я харесвам особено, защото е нито къдрава, нито права ... седи една такава рошава ако не я изправям или къдря ;д ... По-често я изправям и и правя обем, а дори и да я къдря преди това трябва поне да съм я иправяла със сешоар и кръгла четка, защото много трудно мога дори и да я накъдря... Абе ужасна е ;д

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Имам къдрава коса.Обожавам къдравите коси и съм супер щастливка.Използвам продукти за обем и пяна за къдрици и става супер.Ставам от сън и косата ми е перфектна ,не съм ли щастливка
    +1
    И аз съм къдрава,поддържам си я и си я харесвам.

Аз съм с чуплива коса, но е изправям през ден-два някъде,защото така се харесвам повече и не мога да се възприема с чуплива/къдрава коса..

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Какво значение има кое е на мода, за бога, за да ти е комфортно и да си уверена като излезеш навън е важно да изглеждаш така както ти най-много се харесваш. Ако утре стане модерно момичетата да си бръснат главите к'во прайм?

Иначе естествената ми коса е чуплива,отиваща към къдрава. Харесвам си я, не изисква почти никаква поддръжка от типа "сресване, топиране, сешоари" и разни такива. Както казаха по-горе, ставам си сутрин и косата си ми е ок. От време на време я изправям като реша, че искам някакво разнообразие, но се случва мн рядко... веднъж-два пъти в месеца макс.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Аз предпочитам права! Моята е права и си я харесвам , въпреки че не е перфектна.Случва се на се накъдря леко с пресата или с плитки, но рядко.
    Доколкото разбрах в момента на мода са прическите със средна дължина.Колкото и да е модерно лично аз нямам смелост да се подстрижа

Моята е чуплива. Рядко топирвам и понякога изправям или с вафлички!!!!!!! :P
    Preska

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    определено права...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    +1
    И аз съм къдрава,поддържам си я и си я харесвам.
    +2

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    по принцип супер много се харесвам къдрава,но зимата къдриците не издържат много..затова ходя права
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Моята е перфектно права, дали си я харесвам.. ми горе долу .. Попринцип искам да съм къдрава и се къдря от време на време. За модерно незнам,но според мен както се харесваш.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

anonymous708973
    Guest
    Да имаш красива къдрава коса и да я изправяш е цяло светотаство!
    Така искам коса на красиви букли... ама не. Моята е права с 2 чупки по средата. Постоянно съм с изправена коса, къдря си трудно, защото е супер тежка и пада след 3 часа.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от FATALITY
    Моята е чуплива и си я харесвам, защото ако поискам мога да си я изправя лесно...
    ^
    Също както мога и да я къдря лесно, без значение дали ще е с или без топлина
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    До скоро се изправях почти всеки ден,но сега просто се къдря с плитки.Твърде много се изгори косата ми.Иначе естествената ми е чуплива и изобщо не я харесвам,ужасна е.Но всеки с каквото му е дал Господ

Завиждам благородно
    И аз обожавам къдрави коси, но имам почти права коса (понякога е начупена)..
    Почти винаги ходя с права коса. Рядко се къдря, но ако се къдря, го правя чрез метода с фолиото и получава ефекта УАУ :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си