.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    Шумен
    Моята е чуплива, само че не цялата ами се чупи по дължината под ушите пък до там е права - Така никога не ходя.
    Или я изправям всеки ден, или я чупя с пяна цялата.
    Лятото рядко я обработвам - вързана.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

знам, че плитките са много модерни сега, би трябвало и чуплива коса

не знам какво е модерно, но аз харесвам и къдрава и права коса. зависи колко е къдрава, зависи също така и от чертите на лицето.
    аз лично се харесвам повече с права коса, а за щастие косата ми е натурално права, даже доста често ме питат дали си я изправям не съм използвала преса, за да се изправям в живота си

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от bibss
    Аз съм с чуплива коса, но е изправям през ден-два някъде,защото така се харесвам повече и не мога да се възприема с чуплива/къдрава коса..
    +1. Смисъл аз се възприемам, но не мога да се гледам в огледалото просто, затова - с пресата!

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Имам къдрава коса.Обожавам къдравите коси и съм супер щастливка.Използвам продукти за обем и пяна за къдрици и става супер.Ставам от сън и косата ми е перфектна ,не съм ли щастливка
    Завиждам благородно
    И аз обожавам къдрави коси, но имам почти права коса (понякога е начупена)..
    Почти винаги ходя с права коса. Рядко се къдря, но ако се къдря, го правя чрез метода с фолиото и получава ефекта УАУ :Д
    ооо някой би ли пуснал снимка накъдрен с фолио, защото аз се опитах да я направя на сестра ми и не стана добре

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Не се водя по модата. Иска ми се да имам чуплива или леко къдрава коса. Защо? Защото всеки иска това, което няма
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Оо определено съм за къдравите коси.Много ми харесват и искам да имам такава,само че като се накъдря и не ми стои повече от 2-3 часа.Моята коса е почти права и няма нужда от изправяне.

Модерно е това, което ти отива.
    За мен специално къдрава!

Супер фен Аватара на dead_princess
    Права, перфектно права! Не се интересувам от модата, изправям я всеки ден, защото така я харесвам.

Попринцип имам чисто права коса и много хора даже ми завиждат за нея, но аз предпачитам къдрави коси и се къдря :P

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

ole ole

moqta e kadrava ama kato kaja kadrava mnogo kadrava.... na sitni kadrici dalga e pod dupeto mi i ne sam q boqdisvala nikoga ..... izpravqla sam q 3 ili 4 pati (a sam na 30) podarjam q samo s piqna za kosa bilba nz v balgaria daliq q ima no koito ima kadrava kosa i iska buklite mu da se otdelqt edna ot druga izpolvaite bilba......

P.s kogato q ispravih be6e do kolenata mi prili4ah na rapuncel

Мега фен Аватара на Colouring
    С права съм, ама искам къдрава. :Д
    И то даже не е хубаво права, а трябва да се изправям. ;/
    Много харесвам букли и често се къдря с преса.

Мега фен Аватара на babity
    Огромна, твърда и чуплива е моята. Никога не съм имала проблем с обема, независимо от това колко долнопробни продукти съм опитвала. Проблема е, че отказвам да я филирам и обема пада под нивото на ушите ми. Харесвам се повече с къдрава коса, но понякога се изправям. Като цяло рядко я правя каквото и да било, защото естествената и форма си е ок. Отгоре си е права, краищата седят на вълни. Айляаак!

Голям фен Аватара на pepa97
    ОПРЕДЕЛЕНО КЪДРАВА!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз имам чуплива коса (частта от правата ми коса е някъде до ушите, после почват едни чупкии ) А пък ако я изсуша със сешоар стават едни много гадни вълнички, т.е. ту право, ту на вълнички - в едно А ако не я изсуша съм като гръмнал бойлер
    Заради това предпочитам да я изправям. Много хора ми казват, че със изправена коса ми е най-добре. Но пресата започва да ми се разваля, така, че може би ще си взимам нова.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Моята е права... Под права имам предвид като дъска. Зависи как я изсушавам де, някой път е съвсем леко начупена в краищата. Много, много рядко я изправям, не намирам и смисъл. Страшно се харесвам къдрава, за жалост обаче косата ми въобще не се поддава на третиране ... и много бързо се сплесква обратно след като я накъдря.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Имам хипер права коса, но повече се харесвам накъдрена

Супер фен Аватара на tonssy
    По принцип ми е права. Но изправена с преса още повече си я харесвам

Голям фен Аватара на EternalDream
    Предпочитам прави коси. И за мое щастие, моята коса е перфектно права. Пробвала съм да я къдря с плитки, пяна и маша - стои добре, но пък се изправя прекалено бързо и става гадно вълниста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си