.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: помощ ..

помощ ..

Така тъй като не знаех къде да сложа темата я сложих тук .. дойде ми за първи път на 13 януари.До сега всичко ми беше нормално но ми дойде на 06.03.2011 закъсня ми с една седмица така това няма значение .. обаче когато ми дойде на първия ден (06.03.2011) нали прицапа .. на втория ден имаше само една капка, а на третия изобщо .. когато се подмивам чувствам че има нещо което пречи да влезе нещо във влагалището мисля че това е хименът (девствената ципа) .. до сега си беше нормална но когато се подмих 1 ден и сякаш тя беше по-голяма имах чувството че е подута пък друг път е по напред от самото влагалище нз защо така стана когато ми дойде помощ моля ви предварително ви благодаря!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ти къде си представяш, че се намира девствената ципа?

И не, тя не може да пречи на менструалната кръв да изтече.
    Напълно нормално е първите няколко пъти цикълът ти да е малко нередовен, не съвсем обилен. Така че няма какво да се тревожиш. Ще минат няколко месеца преди да започне да ти идва редовно и да тече нормално.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ти къде си представяш, че се намира девствената ципа?

И не, тя не може да пречи на менструалната кръв да изтече.
    Напълно нормално е първите няколко пъти цикълът ти да е малко нередовен, не съвсем обилен. Така че няма какво да се тревожиш. Ще минат няколко месеца преди да започне да ти идва редовно и да тече нормално.
    ами намира се на входа на влагалището това което Ви казвам според мен е тя защото е точно на входа благодаря ти много

Повече от фен
    споко . тва което ти е подуто то сеподува като нещо се подсцепиш (без мръсни мисли) . Това е нормално . мен мама ми даде неска се мажа с некво кремче че вчера неможех се движа :ДД

първите 2 години може да не ти идва редовно, но след това трябва да се оправят нещата.. иначе, ако толкова се тревожиш пии чай от бял равнец
    Movie Buff о_O

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си