- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще изчакате или...
Сега ми дойде една идея за темаЧудех се къде да я пусна,ако някой модератор не мисли че е за тук да я метне в секс
![]()
Така представете си че има 2 момичета/момчета с който се зарибявате и си допадате като единия/едната и малко по затворена,иска нещата да станат по-бавно,за да се опознаете по добре,а другия/другата е готов/а да скочи в леглото с вас веднага,но все пак и тя иска сериозна връзка,коя/кой бихте избрали?
Аз бих избрал тази която иска нещата да станат по бавно,защото тя първо ще е по сериозна във връзката ни според мен,а и удоволствието след като след доста време си я спечелил ще е огромно.Пък и така ще имаме повече време да се опознаем.
Вие сте![]()
>>DjBelev<<
Зависи доста от другите части от характерите на момичетата. Това, че едната е по-решителна не означа непременно, че ще е по-несериозна.![]()
аз съм момиче ,но бих избрала тази която не бърза със секса ,иска да се опознаете!секса е лесно да се направи ,но когато държиш и обичаш един човек , тогава има по-голяма тръпка
love is gone!
Зависи от това какво търся.
Зависи до каква степен на бавно. При прекалено бавно ще ми омръзне. При недостатъчно бавно ще ми омразне след известно време. Та ако бавно и бързо са в двете крайности, бих избрала второто.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Подкрепям.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
--------------------------------------------------------
Ти май нищо не си попил от това, което ти казах.
Temet Nosce
벨야카
същото и за мен, но в женски род ..Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
аз като ти казвам, че си моето второ аз не ми вярваш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих избрала някой, който да гледа сериозно на мене и да не ме кара да чакам цяла вечност .. Тоест да, сама ще си стоя.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Разбира се, че тази, която ще легне с мен по-бързо. В една връзка търся секса преди всичко![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Зависи от моите нужди.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
И 2те искат сериозна връзка и с 2те си допадаме.. Много зависи от другите им черти на характера. Едната щом е готова на момента, това говори за импулсивен човек, забавен, които знае какво иска, но това, че иска сериозна връзка пък също така говори за някаква зрялост. Другата от своя страна с тази затвореност, показва, че не е от най-сигурните персони, понякога с такива хора не е добре да си имаш вземане-даване в интимен план, но, хей! всеки с вкуса си. Аз на този етап бих предпочел импулсивното момиче.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Аз бих избрал тази която иска нещата да станат по бавно,защото тя първо ще е по сериозна във връзката ни според мен,а и удоволствието след като след доста време си я спечелил ще е огромно.Пък и така ще имаме повече време да се опознаем.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
По-импулсивната. Нещо не ми е по вкуса да го играя тирбушон и секс-учител. А и решителните мацки са ценна стока.
Welcome to the Jungle...
+1Първоначално написано от MaGuSs
Но по принцип е ясно, че мъжкия пол е този, който по-бързо търси леглото
Ако пък момичето е от бързо търсещите леглото, то е ясно, че е лесна и лековата![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Точно заради такива като теб момичетата и жените не дават свобода на първичните си нужди, а като го направят се чувстват виновни и не повтарят.Първоначално написано от storex
Temet Nosce
벨야카
Евала на умри за пореден път.
Не виждам какво лошо има едно момиче да се поддава на въпросните нужди също толкова често и със също толкова хора колкото мъжки пол.
Тялото си го иска просто...
Трябва да се поддавате и светът ще стане по-добро място за живот.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Welcome to the Jungle...
Определено по-бавно за да имаме време да се опознаем добре и тогава връзката наистина ще има потенциал да стане нещо по-сериозно от поредната свалка.
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
Бих заложила на по- бавното, по- интересно ще е! А и смятам, че ще излезе по- сериозна връзка![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Бих обърнала внимание на доста по-важни неща от готовността за секс...Защото секс почти всеки може да прави,но не всеки е подходящ за връзка/попринцип съм от хората,които търсят връзка,а не просто секс.../
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!