.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Ситни букли с къдрин

Абе хора, мисля да си направя дребни букли с къдрин, но малко ме е страх дали ще ми ходи и т.н.И понеже не съм ммного запозната с този вид къдрене, ако някой може да ми даде някаква информация за това как по-точно да я потдържам след като я направя, каква грижа да полагам и ако може да дадете вашите лични отзиви.

ПП: Косата ми е чуплива попринцип.

За да разбереш дали ще ти ходи, има един начин да разбереш и той е да се накъдриш, но да ти кажа, че къдрина страшно много изтощава косата.

Това го знам, просто искам и вапите отзиви понеже съм 50/50. )

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Това го знам, просто искам и вапите отзиви понеже съм 50/50. )
    Ако имаш желание-опитай.
    Но както, щом искаш нашите мнение..аз не бих се направила.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Майка ми има къдрин от преди 9484 години-не знам сега дали е модерно но опитай -а ако не се харесаш вече не знам-ще ходиш вързана
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Пробвай.
    Big or small, lies are lies !

Незнам ,ама това нямя махане Поне 2 месеца.Майками когато е била млада каза ,че се е правила и че не се е харесава, била пробвала със всичко и не се маха!!

Знам, че не се маха минимум 3 месеца, именно и за това толкова много се чудя.

anonymous708973
    Guest
    Ух, на мен точно тия ситни къдрички не ми харесват...
    Повече букли/масури харесвам.

Голям фен Аватара на nadincety
    Според мен косата ти трябва да е доста дълга,за да стане добре..
    Защото до колкото знам се надига доста при такова къдрене
    и сещаш се как ще изглеждаш..За увреждането ти казаха..
    Иначе много харесвам такива къдрички..Но не бих рискувала
    да се направя с къдрин..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Някой може ли да постне снимка, защото не знам как изглежда...

Аз не бих си правила студено къдрене, защото много изтощава и бавно се маха...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Къдрина много ще ти изсуши косата.. ако ти е суха, тънка косата недей рискува.. А понякога къдрина държи 3-4 месеца.. А и ако не си с много дълга коса , получаваш много обем ии самото накъдрено , не стой много добре... Ако искаш отиди и се консултирай с фризьорката си
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Ами косата ми е доста дълга.Под кръста е и е гъста.В смисъл, не кой знае колко дебела коса, нормална е.

http://prikachi.com/images/309/3077309x.jpg
    Нещо такова би трябвало да се получи.

Иначе утре ще ходя да си обера цъфтежите и ще говоря с фризьорката ми, да каже и нейното мнение.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Хубаво се получава, но доста дълго време стои. Може би ще ти отива след като косата ти е дълга и чуплива. Аз не бих си направила понеже не се възприемам с толкова къдрава коса.

Благодаря много на всички за мненията.Ще мисля още понеже косата м ие чуплива и от 3 години вече се изправям абсолютно всеки ден по два пъти, обичам да ми е идеално права.Случва се и да я къдря и стои добре.Или като изляза от банята ако ме домързи да се оправят или знам че ще имам работа и няма да имам време я мачкам с пяна и я суша и става много къдраво и много ми отива къдравото като цяло.Но пък не знам, личицето ми е супер мъничко и не знам да не стане прекалено фрапиращо с огромна коса и малко личице.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    леллел коса до кръста супер, може ли снимка а също ако се накъдриш с кадрин покажи ни резултата
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Ще се снимам по-късно в гръб и ще пратя снимка да видите за какво става въпрос горе долу.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от FATALITY
    Пробвай.
    ако не се харесаш. . здраве да е!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Цитирай Първоначално написано от FATALITY
    Пробвай.
    ако не се харесаш. . здраве да е!
    Здраве да е... Ама след 3-4 месеца

Повече от фен
    Мацка, недей. Аз имам такава коса и грижите са ОГРОМНИ. решеш я сутрин 20 минути БУКВАЛНО и т.н. Ако си готова да се жертваш, давай
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Мацка, недей. Аз имам такава коса и грижите са ОГРОМНИ. решеш я сутрин 20 минути БУКВАЛНО и т.н. Ако си готова да се жертваш, давай
    Може ли да покажеш снимка на косата ти, ако не ти е проблем разбира се.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Може ли да покажеш снимка на косата ти, ако не ти е проблем разбира се.
    Тя си е естествена, не е къдрена Изглежда точно както на снимката, но по-къса-до раменете. Като я изправя, ми стига до кръста
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Мега фен Аватара на TheBeliever

А защо я сресваш?

Моята коса също е толкова къдрава и я сресвам само докато е мокра. Като я среша суха се пръскат къдриците и бухва ужасно много.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на vagarious
    Защо ще рискуваш да я къдриш, след като когато го правиш сама - се получава добре и се харесваш.
    Аз на твоя място не бих рискувала, най-малкото, защото косата ми ще се съсипе.Кеф ми днес да съм с права коса, кеф ми утре да съм къдрава.
    Ами ако не се харесаш след това !? Съветът ми е да не рискуваш, но ти си знаеш.
    Big or small, lies are lies!

Преди време и аз исках да се накъдря с къдрин, отидох при фризьорката ми, но тя ме посъветва да не го правя, защото 1во косата се изтощава доста и второ на младите толкова често им идват нови идеи, че едва ли ще издържа с тая къдрава коса дълго. А и е хубаво да можеш да правиш с косата си каквото и когато пожелаеш. Щом като я къдриш сама, няма смисъл от къдрин. Като си с къдрин ще искаш да се изправяш, така че

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си