.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Мацка, недей. Аз имам такава коса и грижите са ОГРОМНИ. решеш я сутрин 20 минути БУКВАЛНО и т.н. Ако си готова да се жертваш, давай

А защо я сресваш?

Моята коса също е толкова къдрава и я сресвам само докато е мокра. Като я среша суха се пръскат къдриците и бухва ужасно много.
    Ми ако не а среша ще приличам на клошар. А и ако не я реша е огромна-като грива. Може навън да вали из ведро, а косата ми да ме пази
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Да, но в момента също я съсипвам.Изправям я по 2 пъти на ден, като си правя вафлички в корените.Веднъж преди училище и веднъж преди да изляза.Косата ми се съсипва.Осъзнавам го, но страдам от някаква мания косата ми постоянно да е идеално права или ако е къдрава да е хубаво къдрава.Ако нещо не и е наред буквално откачам и се чувствам като инвалид.И като мислих реших, че след като се накъдря, няма да имам възможноста да я третирам по никакъв друг начин и въпреки, че къдрина доста съсипва косата, все пак ще си почине от преси, маши и прочие.Все пак друго си е 3-4 месеца без нищо, само под въздействието на къдрина.Лично мое разсъждение все пак, може и да греша.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Да, но в момента също я съсипвам.Изправям я по 2 пъти на ден, като си правя вафлички в корените.Веднъж преди училище и веднъж преди да изляза.Косата ми се съсипва.Осъзнавам го, но страдам от някаква мания косата ми постоянно да е идеално права или ако е къдрава да е хубаво къдрава.Ако нещо не и е наред буквално откачам и се чувствам като инвалид.И като мислих реших, че след като се накъдря, няма да имам възможноста да я третирам по никакъв друг начин и въпреки, че къдрина доста съсипва косата, все пак ще си почине от преси, маши и прочие.Все пак друго си е 3-4 месеца без нищо, само под въздействието на къдрина.Лично мое разсъждение все пак, може и да греша.
    Ще оплешивееш Искам да ти опазя косата Виж ся, по-лесно е да е идеално накъдрена, вместо идеално изправена. Може да се накъдриш естествено и ефикасно Има такава тема във форума - "Безвредни прически" или нещо от сорта Зазгледай и не прибързвай с къдрина
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си