.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Повече от фен
    Защото прието или не, жените са нежния пол и независимо дали са красиви, си пасват с двата пола, докато да видиш мъже хомосексуалисти не е приятна гледка.

Най-правилното си е неоспоримо привличането от противоположни полове, но природата не те пита като те създава.
    МОМЧЕ

защото когато едно момче спи с 10 момичета е големия мачо.. а ,когато едно момиче спи с 10 момчета е най-голямата к***а.. живота не е честен брато..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    все едно да търсиш отговор на въпроса защо момичетата не могат да идат самички до WC-то
    Хаха, днес точно обяснявах на 2 момчета как не обичам да ходя с приятелка до тоалетна. Те ме изгледаха странно-впечатлени и ми стиснаха ръката

Иначе традицията не е нова. Винаги прегръщам приятели от мъжки пол. Някои ме вдигат във въздуха за малко

Цитирай Първоначално написано от confidence
    защото когато едно момче спи с 10 момичета е големия мачо.. а ,когато едно момиче спи с 10 момчета е най-голямата к***а.. живота не е честен брато..
    Защото ние вършим цялата работа, за вас остава 2 крака да крепите

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    А защо, за момчетата е чест да спят с много момичета и се хвалят с това.. а ако момиче спи с много момчета я определят за к***а ??

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    На мен не ми е странно, ако двама мъже се целунат. Какво толкоз- харесали са се хората.
    Дори имам един приятел, с който си обсъждаме разни мъже и дружно точим лиги по тях.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    авторе, ощетен ли се чустваш?
    то густо, то пусто

Сички момичета пишат че това е нормално ебати не чесната работа въпреки че и аз мисля че в други държави не е чак толкова фрапиращо да видиш 2 момчета който са двойка

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    А защо, за момчетата е чест да спят с много момичета и се хвалят с това.. а ако момиче спи с много момчета я определят за к***а ??

това само простак може да го каже и да тръгне да реже клоните на които седят мъжките примати

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    В тоя свят на жените са им простени повече неща, примирете се.
    голяма грешка бате
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    все едно да търсиш отговор на въпроса защо момичетата не могат да идат самички до WC-то
    Хаха, днес точно обяснявах на 2 момчета как не обичам да ходя с приятелка до тоалетна. Те ме изгледаха странно-впечатлени и ми стиснаха ръката

Иначе традицията не е нова. Винаги прегръщам приятели от мъжки пол. Някои ме вдигат във въздуха за малко

Странни неща си обяснявате с момчетата Но като израства, човек си сменя мнението постоянно. Като порастнеш и ходите на разни приеми или ресторанти, ще взимаш приятелките да си клюкарствате кой е по-сладък

Относно вдигането... като ти гледам габаритите, сигурно нямат проблем да те разнасят като новобранец в казарма - лично оръжие (на рамо).

Цитирай Първоначално написано от xareswaDUPETApraskowki
    Някакси така е прието. Защо да не би да си тръгнал да се целуваш с някое момче ? Иначе чесно да ти кажа нали на нас ни харесва, пък и изглежда красиво.
    За да се правите на интересни, а не защото било красиво

Повече от фен
    По същата причина, поради която момчетата чакат момичетата с месеци за полова връзка. Т.е. докато ние бихме спали с първата хубавица, вие сте точно обратното, и ако едно момиче спи с 10 момчета, вече се определя за курва. Ако вие бяхте като нас, такова понятие курва изобщо нямаше да съществува.
    МОМЧЕ

anonymous708973
    Guest
    Странни неща си обяснявате с момчетата Но като израства, човек си сменя мнението постоянно. Като порастнеш и ходите на разни приеми или ресторанти, ще взимаш приятелките да си клюкарствате кой е по-сладък

Относно вдигането... като ти гледам габаритите, сигурно нямат проблем да те разнасят като новобранец в казарма - лично оръжие (на рамо).
    Не съм толкова малка, че да не обсъждам момчетата И бая отдавна си ходя по ресторанти. Ама е безкрайно глупаво - седи си едното момиче в кабинката и си върши работата и си говори с другото, което я чака пред вратата
    Иначе... не е като да съм кой знае коооолко слабичка, но да, определено нямат проблем да ме носят като чувал с картофи наоколо

Re: Защо на момичетата им правим компромис :D

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Защо винаги когато видим по улиците или по снимки 2 момичета да се държат за ръка или да са се прегърнали или пък да се целунат (което е нормално в наше време), го смятаме за нормално, а ако две момчета направят нещо такова веднага ще ги помислят за гейове
    е ти да не би да искаш и ти да се държиш за ръка с някое момче ??
    по темата: би трябвало да ви кефи ... незнам ... пък като не искате не правете компромиси .ваша си работа
    Женско съм

Цитирай Първоначално написано от dunce
    По същата причина, поради която момчетата чакат момичетата с месеци за полова връзка. Т.е. докато ние бихме спали с първата хубавица, вие сте точно обратното, и ако едно момиче спи с 10 момчета, вече се определя за к***а. Ако вие бяхте като нас, такова понятие к***а изобщо нямаше да съществува.
    един пич го беше обяснил много добре - ако един ключ отключва много ключалки, е полезен ключ. ако една ключалка се отключва от много ключове - е лайняна ключалка ;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На мен и това ми е гадно и гнусно.
    И аз си ходя до тоалетната сама, без приятелки. Там е лично и интимно място.

Град
    Варна
    Всеки го приема различно. Просто момичетата са си по лигави. Това да прегърнеш приятел (момче) не е нищо срамно, зависи как го приемат другите. Аз например с моя приятел! (да не си помислите друго.. ), се лигавим постоянно, даже ако мога да бъда честен съм го целувал по бузата, а веднъж когато играхме на риск,(еди си там кво) трябваше и по устата...Както каза веднъж татко "Във всеки мъж има нещо женско, и във всяка жена - нещо мъжко" И така трябва да е. Неможе да си 100% мъж/жена.
    Както казаха по-нагоре " Само в България е така"
    В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО СТАВА - Все още държим рекорда за най-млада майка, и то каква

Защото можем да се заключим в тоалетната и тогава кой ще ни помогне да излезем

P.S. аз не съм се заключвала все още

щот така са ни промили мозъците.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Абе не ми се струва особено красиво да си бъркат до сливиците,че и да се снимат,но както и да е.Двоен стандарт.Както е с бройките.
    До сега не съм виждал на снимка момичета да си бъркат до сливиците чак..ама знам ли.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Защото е женствено да показваш чувства, а не е мъжествено.
    ..
    Can It All Be So Simple ?

Повече от фен Аватара на valll
    много е вярно това за италия, даже мога да кажа, че там е задължително независимо от пола или дали се познавате отдавна или сега се запознавате-прегръщат се и се целуват. по темата- аз лично съм момиче и направо мога да повърна като видя момичета да се държат по този начин, просто защото ми изглежда просташко, е това не означава, че не съм склонна на тройка, но това е различно, защото няма да го правя на средата на улицата. а момче ако видя да се държи така с друго момче ужасТ отвратително е наистина

Град
    Бургас
    а защо сменяте темата?
    Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
    МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valll
    много е вярно това за италия, даже мога да кажа, че там е задължително независимо от пола или дали се познавате отдавна или сега се запознавате-прегръщат се и се целуват. по темата- аз лично съм момиче и направо мога да повърна като видя момичета да се държат по този начин, просто защото ми изглежда просташко, е това не означава, че не съм склонна на тройка, но това е различно, защото няма да го правя на средата на улицата. а момче ако видя да се държи така с друго момче ужасТ отвратително е наистина
    Това до някаква степен означава ,че си повърхностен човек.
    Всички сме хора, 2 очи, 2 оши !

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Две момичета да се целуват-секси ;д
    Две момчета да се целуват- ОТВРАТ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си