- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо на момичетата им правим компромис :D
Защото прието или не, жените са нежния пол и независимо дали са красиви, си пасват с двата пола, докато да видиш мъже хомосексуалисти не е приятна гледка.
Най-правилното си е неоспоримо привличането от противоположни полове, но природата не те пита като те създава.
МОМЧЕ
защото когато едно момче спи с 10 момичета е големия мачо.. а ,когато едно момиче спи с 10 момчета е най-голямата к***а.. живота не е честен брато..
Хаха, днес точно обяснявах на 2 момчета как не обичам да ходя с приятелка до тоалетна. Те ме изгледаха странно-впечатлени и ми стиснаха ръкатаПървоначално написано от kstanishev
![]()
Иначе традицията не е нова. Винаги прегръщам приятели от мъжки пол. Някои ме вдигат във въздуха за малко![]()
Защото ние вършим цялата работа, за вас остава 2 крака да крепитеПървоначално написано от confidence
![]()
А защо, за момчетата е чест да спят с много момичета и се хвалят с това.. а ако момиче спи с много момчета я определят за к***а ??![]()
На мен не ми е странно, ако двама мъже се целунат. Какво толкоз- харесали са се хората.
Дори имам един приятел, с който си обсъждаме разни мъже и дружно точим лиги по тях.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
авторе, ощетен ли се чустваш?
то густо, то пусто
Сички момичета пишат че това е нормалноебати не чесната работа
въпреки че и аз мисля че в други държави не е чак толкова фрапиращо да видиш 2 момчета който са двойка
Първоначално написано от danibebi
това само простак може да го каже и да тръгне да реже клоните на които седят мъжките примати
голяма грешка батеПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от PinkPan7her
Странни неща си обяснявате с момчетатаНо като израства, човек си сменя мнението постоянно. Като порастнеш и ходите на разни приеми или ресторанти, ще взимаш приятелките да си клюкарствате кой е по-сладък
Относно вдигането... като ти гледам габаритите, сигурно нямат проблем да те разнасят като новобранец в казарма - лично оръжие (на рамо).
За да се правите на интересни, а не защото било красивоПървоначално написано от xareswaDUPETApraskowki
По същата причина, поради която момчетата чакат момичетата с месеци за полова връзка. Т.е. докато ние бихме спали с първата хубавица, вие сте точно обратното, и ако едно момиче спи с 10 момчета, вече се определя за курва. Ако вие бяхте като нас, такова понятие курва изобщо нямаше да съществува.Първоначално написано от danibebi
МОМЧЕ
Не съм толкова малка, че да не обсъждам момчетатаПървоначално написано от kstanishev
И бая отдавна си ходя по ресторанти. Ама е безкрайно глупаво - седи си едното момиче в кабинката и си върши работата и си говори с другото, което я чака пред вратата
![]()
Иначе... не е като да съм кой знае коооолко слабичка, но да, определено нямат проблем да ме носят като чувал с картофи наоколо![]()
е ти да не би да искаш и ти да се държиш за ръка с някое момче ??Първоначално написано от maksimal
![]()
по темата: би трябвало да ви кефи ... незнам ... пък като не искате не правете компромиси .ваша си работа![]()
Женско съм
един пич го беше обяснил много добре - ако един ключ отключва много ключалки, е полезен ключ. ако една ключалка се отключва от много ключове - е лайняна ключалка ;]Първоначално написано от dunce
Всеки го приема различно. Просто момичетата са си по лигави. Това да прегърнеш приятел (момче) не е нищо срамно, зависи как го приемат другите. Аз например с моя приятел! (да не си помислите друго.. ), се лигавим постоянно, даже ако мога да бъда честен съм го целувал по бузата, а веднъж когато играхме на риск,(еди си там кво) трябваше и по устата...Както каза веднъж татко "Във всеки мъж има нещо женско, и във всяка жена - нещо мъжко" И така трябва да е. Неможе да си 100% мъж/жена.
Както казаха по-нагоре " Само в България е така"
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО СТАВА - Все още държим рекорда за най-млада майка, и то каква![]()
![]()
Защото можем да се заключим в тоалетната и тогава кой ще ни помогне да излеземПървоначално написано от kstanishev
![]()
![]()
![]()
P.S. аз не съм се заключвала все още![]()
щот така са ни промили мозъците.
До сега не съм виждал на снимка момичета да си бъркат до сливиците чак..ама знам ли.Първоначално написано от miminko
..Първоначално написано от WaterLilly
Can It All Be So Simple ?
много е вярно това за италия, даже мога да кажа, че там е задължително независимо от пола или дали се познавате отдавна или сега се запознавате-прегръщат се и се целуват. по темата- аз лично съм момиче и направо мога да повърна като видя момичета да се държат по този начин, просто защото ми изглежда просташко, е това не означава, че не съм склонна на тройка, но това е различно, защото няма да го правя на средата на улицата. а момче ако видя да се държи така с друго момчеужасТ отвратително е наистина
а защо сменяте темата?
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Това до някаква степен означава ,че си повърхностен човек.Първоначално написано от valll
Всички сме хора, 2 очи, 2 оши !
Две момичета да се целуват-секси ;д
Две момчета да се целуват- ОТВРАТ![]()
![]()