- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо на момичетата им правим компромис :D
Зависи в коя релса сиПървоначално написано от pitbullxx
![]()
За момичетата си е по-нормално, а ще ти е кеф ли да видиш двама негра да се мляскат?!![]()
Едвали ще ми харесаПървоначално написано от secretsexyboy
Абе ако видя 2 котета да си разменят ласки, бих вдигнал самолета
![]()
щото ние сме по-нежния пол..... а и в БГ е прието явно....но честно по добре е две момичета отколкото две момчиета......![]()
Преди да критикуваш, се научи да пишеш - двама негра?!Първоначално написано от secretsexyboy
Ти от Марс ли си ? Българин ли си?!
Нямам нищо против да се мляскат както и колкото си искат. Да, мъже са се целували и опипвали пред мен и погнусата ми дойде от факта, не че са мъже, а че бяха пияни 40+ годишни германци, които още малко щяха да се награбят насред най-големия площад в Мюнхен.
Щот лесбийките сме по-яки. Точно, кратко и ясно.
As a standup, I try to change the world. As an entertainer, I try to entertain. And as a lesbian, I try to pick up the prettiest girl in the room.
+Първоначално написано от xer0z
Аз пък нямам проблем като видя момче да целува момче...
Но пък не мога и да отрека, че е много по-сладко да видиш 2 момичета да се държат за ръце или да се целуват![]()
....Който както си го приема..
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
Мда, затова повечето приличате на момчета.Първоначално написано от xer0z
Welcome to the Jungle...
Ми не знам..и аз съм се замисляла
може би щото така е прието
![]()
Въпрос на разбирания. Ако едно нещо не вреди на никого, няма нищо лошо в него
Аз лично извръщам мн поглед като видя двама мъже да се мляскат и пипат, въпреки че съм силно за равенство на гейове и лезбийки в обществото. Харесвам си женско просто
miminko написа:
Абе не ми се струва особено красиво да си бъркат до сливиците,че и да се снимат,но както и да е.Двоен стандарт.Както е с бройките.
му boy
Зависи в какви граници.Но определено целувките и т.н. при момичета се толерират повече. Може би защото наисти сме по-любвеобвилни или .. не знам.
И не смятам, че има нещо лошо в това.![]()
Вярно е, аз като бях в Италия с няколко приятели и едно момче поиска да целуне един от въпросните приятели, по бузката де, и той нашия се дръпна. И то беше много смешно, защото оня другия му стана едно неудобно и малко тъжно даже...Първоначално написано от mimsssssss
![]()
По темата : На мен ми е много тъпо като се целуват и се снимат във Фейсбук и някакви такива. Смешно е леко, не знам![]()
Защото мойто момиче един катинар, който може да бъде отключен от много ключове е скапан катинар, а ключ, който може много катинари да отключи е ЗЛАТЕН КЛЮЧ!Първоначално написано от bloodyF
![]()
MUST.......... LOOK............. AT................. HYPNO-BOOTYAH!
Първоначално написано от mustangmaniak2010
![]()
![]()
аа край тва си го слагам в подписа
![]()