.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    Две момичета да се целуват-секси ;д
    Две момчета да се целуват- ОТВРАТ
    Зависи в коя релса си

За момичетата си е по-нормално, а ще ти е кеф ли да видиш двама негра да се мляскат?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от secretsexyboy
    За момичетата си е по-нормално, а ще ти е кеф ли да видиш двама негра да се мляскат?!
    Едвали ще ми хареса Абе ако видя 2 котета да си разменят ласки, бих вдигнал самолета

Град
    vidin
    щото ние сме по-нежния пол..... а и в БГ е прието явно....но честно по добре е две момичета отколкото две момчиета......

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от secretsexyboy
    Преди да критикуваш, се научи да пишеш - двама негра?! Ти от Марс ли си ? Българин ли си?!

Нямам нищо против да се мляскат както и колкото си искат. Да, мъже са се целували и опипвали пред мен и погнусата ми дойде от факта, не че са мъже, а че бяха пияни 40+ годишни германци, които още малко щяха да се награбят насред най-големия площад в Мюнхен.

Щот лесбийките сме по-яки. Точно, кратко и ясно.
    As a standup, I try to change the world. As an entertainer, I try to entertain. And as a lesbian, I try to pick up the prettiest girl in the room.

Град
    somewhere...
    Цитирай Първоначално написано от xer0z
    +
    Аз пък нямам проблем като видя момче да целува момче...
    Но пък не мога и да отрека, че е много по-сладко да видиш 2 момичета да се държат за ръце или да се целуват
    ....Който както си го приема..
    They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от xer0z
    Мда, затова повечето приличате на момчета.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Ми не знам..и аз съм се замисляла
    може би щото така е прието

Въпрос на разбирания. Ако едно нещо не вреди на никого, няма нищо лошо в него

Аз лично извръщам мн поглед като видя двама мъже да се мляскат и пипат, въпреки че съм силно за равенство на гейове и лезбийки в обществото. Харесвам си женско просто

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    miminko написа:
    Абе не ми се струва особено красиво да си бъркат до сливиците,че и да се снимат,но както и да е.Двоен стандарт.Както е с бройките.
    му boy

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    тва е само в бг... в Гърция или Италия примерно е нормслно момчета да се прегърнат наплощада или да се целунат по бузите за поздрав...
    +1

Зависи в какви граници. Но определено целувките и т.н. при момичета се толерират повече. Може би защото наисти сме по-любвеобвилни или .. не знам.

И не смятам, че има нещо лошо в това.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    тва е само в бг... в Гърция или Италия примерно е нормслно момчета да се прегърнат наплощада или да се целунат по бузите за поздрав...
    Вярно е, аз като бях в Италия с няколко приятели и едно момче поиска да целуне един от въпросните приятели, по бузката де, и той нашия се дръпна. И то беше много смешно, защото оня другия му стана едно неудобно и малко тъжно даже...

По темата : На мен ми е много тъпо като се целуват и се снимат във Фейсбук и някакви такива. Смешно е леко, не знам

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    а защо момчета, които чукат момичета за бройката им викат пичове, а момичета, които спят с много момчета са курви? а?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    а защо момчета, които чукат момичета за бройката им викат пичове, а момичета, които спят с много момчета са к**ви? а?
    Защото мойто момиче един катинар, който може да бъде отключен от много ключове е скапан катинар, а ключ, който може много катинари да отключи е ЗЛАТЕН КЛЮЧ!
    MUST.......... LOOK............. AT................. HYPNO-BOOTYAH!

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от mustangmaniak2010
    Един катинар, който може да бъде отключен от много ключове е скапан катинар, а ключ, който може много катинари да отключи е ЗЛАТЕН КЛЮЧ!
    аа край тва си го слагам в подписа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си