- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо на момичетата им правим компромис :D
Защо винаги когато видим по улиците или по снимки 2 момичета да се държат за ръка или да са се прегърнали или пък да се целунат (което е нормално в наше време), го смятаме за нормално, а ако две момчета направят нещо такова веднага ще ги помислят за гейове![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Някакси така е прието. Защо да не би да си тръгнал да се целуваш с някое момче ?Иначе чесно да ти кажа нали на нас ни харесва, пък и изглежда красиво.
![]()
Мойтъ' е най-красива!
Щото е нормално ние да сме по-любвеобилни и лигави.
all day... all night... what the fuck?!
Защото всички мъже искаме с 2 наведнъж, всеки наш компромис е надежда![]()
НЕ!!! просто ми е любопитноПървоначално написано от xareswaDUPETApraskowki
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ми незнам.. така е приетоКакто при вас - хвалите се помежду си кой коя е нае*ал и колко са му бройките и това ви вдига самочувствието, а при момичетата - ако спят с повече момчета, се смятат за ку*ви, мастии и т.н.
За мен две момичета да се целуват-сексиии ;д
Две момчета-![]()
![]()
Защото е женствено да показваш чувства, а не е мъжествено.
Първоначално написано от miminko
Подкрепям ! \/
тва е само в бг... в Гърция или Италия примерно е нормслно момчета да се прегърнат наплощада или да се целунат по бузите за поздрав...
Щот така е прието. А и мъжете много обичате да нахраните някоя хубава жена/девойка,че била долна к*рва. Мъжете се храните на педал/гей и там подобни ,при жените к*рва.
А защо тема на която са водени хиляди дискусии, е все още отключена?
а защо все още наивен и противен потребител като този не е баннатПървоначално написано от Comic
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
A защо повечето (да не са всички) се мислите за много важни и начетени?Първоначално написано от maksimal
Мотивираните мислят и правят това, което искат, те са се устремили към желанията си и отстраняват препятствията по пътя им до там. Останалите просто се опитват да вървят по път с по-малко препятствия, за който не е ясно къде води.
Не ме занимавай с глупости бе!![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Защо водата е мокра ?
Защо слънцето свети ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Защо?????Първоначално написано от fenastz
Абе жените са по любвеобилни,мъжете трябва да са по твърди.
И виж,ние за това им викаме "нежния пол"![]()
>>DjBelev<<
щот при жените е сладко, а при мъжете пед...стко
много ми харесва една нова тенденция - като се срещна с някое момиче се целуваме и прегръщаме по приятелски
Вие сте си виновни.Още един пример- защо като едно момиче ( изключвам злобните мастии! ) види друго красиво момиче си признава,че е красива,а момчетата като видят някои красив от своя пол го наричат педерас? Е вие сте си виновни,че се правите на големите мъжкари.
А иначе защо да е нова тенденция да се прегръщат момче и момиче приятели?От край време прегръщам приятелите си и не виждам нищо лошо.![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
scarlett8, има разлика между красив мъж и поредния метросексуален селянин с бицепс колкото на момиченце в 3 клас. Доста различни неща са. Суетата при инстинските мъже не е толкова на почит, особено като се отнася за външен вид.
Темата е дъвкана прекалено много.
Welcome to the Jungle...
В Белгия всички като се видят и три целувки по бузите мъjе с мъjе също.
Бъди от тия хора тогава, които ще разчупят оковитеПървоначално написано от maksimal
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В тоя свят на жените са им простени повече неща, примирете се.
Welcome to the Jungle...