- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ:(
...поредната тема в раздела който мразя - а именно, НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ...
Та, аз съм на 14, той с 1 година по-голям от мен. От скоро е в града, запознахме се, всичко ОК, НО постепенно започнахме да намираме общи теми за разговор. стана част от компанията ми и много често излизаме. Не ми е безразличен и усещам как започвам все повече и повече да го харесвам. Той си има приятелка която изобщо не е в България, но често си говорят по скайп и т.н. Виждам че и аз не съм му безразлична, винаги се забавляваме заедно и незнам какво да правя. Знам, че вие ще ме напътствате най-добре, затова реших да пиша.
Моля ви помогнете..![]()
Остави нещата на естествения им ход.
Прекарвайте си време заедно и ако трябва да се случи нещо - ще се случи.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Продължи да търсиш компанията му, без да се натрапваш разбира се. Ако наистина не си му безразлична .. остави нещата просто да се случват.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Така наречената му ''приятелка'' след като изобщо не е в България,какъв ти е проблема тогава?Казваш му,че го харесваш и искаш да сте заедно и чакаш да видиш каква ще е реакцията му.
Просто се остави на течението, ако е писано - ще бъдете заедно..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да остави се,но за да се получат нещата му намекнии че го харесваш.Можеш да говориш с някой негов добър приятел които да ти каже какви чувства има той към теб..![]()
![]()
Напълно съм съгласенПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
There is no right or wrong, only fun or boring