- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво си мислят момчетата, когато...
... просто замълчат и вперят поглед в нас, със сладка идиотска усмивка на лицето?Винаги съм се чудела защо го правят и какво всъщност означава. Толкова е... странно. Наскоро ми се случи за втори път. Нека и момчетата се включат в темата. :P
Мда, и на мен ми е интересно.Да си кажат!
all day... all night... what the fuck?!
Мале влюбих се![]()
Сучва се доста често гаджето ми да ме гледа мълчаливо с някаква странна усмивка на лицето. Като го попитам какво има отговорът е един и същ "Нищо, радвам ти се". Отказала съм се да търся конкретна причина за тези му настроения.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"Тая е мноу яка брат.. ама аз не съм. Ай шси ходим!" Тва си мисля аз ..![]()
ваУ рокс
Grell
3ащото му изключва горната глава и му се надига долната....
Почти си права.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
ваУ рокс
Grell
АхахахахахаПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Коментара ти цепи
![]()
![]()
На мен веднъж ми се случи, и не мислех за абсолютно нищо. Стоях си, гледах си я, после осъзнах как изглеждам и се взех в ръце. Общо взето коментара на VaMpiRKaTaaa най-точно обяснява.
не знам какво си мислят ама някои са мнооого сладки ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Почти?Първоначално написано от BladeDancer
а3 мисля,че съм изцяло права.
Кое пропускам?
Като отправя тоя поглед, обикновено си мисля:
ЦИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИ![]()
или
"Тая не вижда, че й е останало бело под носа"
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Само хубави палави неща![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от Hilary_
+1
Иначе и на мен винаги ми е било много интересно.
Може просто да си изключиш мозъка и да се наслаждаваш на момичето.. не е задължително да си мислиш за секс. И все пак случват се и такива неща.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
ваУ рокс
Grell
В такива моменти аз просте гледам и не мисля![]()
Жена с пари е като луд с картечница.....
Загазили сме я мощно, щом и тишината трябва да се коментира...
А какво правим ,когато едно момиче просто замълчи и впери поглед в нас със сладка идиотска усмивка на лицето и? Very Happy Винаги съм се чудел защо го правят и какво всъщност означава. Толкова е... странно...![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
докараме ли я дотам, значи вече сме в положение "влюбен кретен". sad, but true..
Welcome to the Jungle...
–––––––––––––––– –––––
В това се състои мисловния ми процес. Аз ако мълча значи някаква голяма трагедия се е случила наскоро.
Аз пък поглеждам момиче ,но не се усмихвам,а да я гледам постоянно-невъзможно ! Имам си причини...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Вай вай... като приказваме - да обясняваме що приказваме. Ся като мълчим... пак да обясняваме.
Момичета я отхлабете малко края.
Причината е буквално проста - радваме ви се. Точно това е. Като ценители на красотата се възхищаваме на момичето до нас. Кво толкова сложно за разбиране има?
За всички които казаха че си мислим как да ви скъсаме от секс... погледа при тия мисли е съвсем друг. Недвусмилено показващ точно тези ни намерения
И тъй![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Съгласна съм с Влади.
Точно "сладката" физиономия не показва намек/желание за секс, там погледът е друг. Аз супер често си го гледам и му се усмихвам и като ме попита: "Защо ме гледаш така?", отговарям:"Радвам ти се"...
Точно така е. Гледам го, радвам се, че е мой, проследявам извивката на устните, на челюстта, бенките и 2-та малки сладки белега по лицето... Радвам му се.![]()