- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво си мислят момчетата, когато...
Това е правилният отговор. Или друга възможност както знаем мъжете имат способността да изключат мозака си за някакво време, ние жените не го умеем. Просто си гледат и не мислят за нищо.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Мъж и жена лежат след секс. Жената си мисли:
"Гледа в тавана и мълчи ... не иска да говори с мен вече ... явно е гузен за нещо ... сигурно си има друга!"
Мъжът си мисли:
"Муха. Муха на тавана. Как се държи с тия мънички крачета мама и деееба!"
Хумиристична, но много реалистична история показваща някои от проблеми между половете.
Мили дами, защо си усложнявате живота с глупости?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ти е смешна поговорката..
Професоре,дрънкаш пълни глупости...
При всеки е различно...
Амм.. само като прочета "за какво мислят момчетата.." иии отговора,който се формира в главата ми е "секс,секс,секс......."![]()
Шегувам се.. ;д има и изключения....
---
Моят каза,че този поглед означава "в момента не те слушам какво говориш..после ако ме питаш нещо ще повтарям само да, да, да ,без да знам за какво.Проблема е че изключвам слуха си и почвам да мисля "Колко е красива.Колко е сладка.Тя е уникална.Толкова съм щастлив,че я има..." иии други такива.. ;д
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
И заключението е,че пак а3 излизам права..;]Първоначално написано от XxNymphetaminexX
Почва да ''мисли''със долната си ''глава''.
''колко е сладка,как се радвам,че е ''моя'',дано всяка вечер правим секс и ми прави свирки![]()
абе има нещо такова..![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Ако не сте обвързани мисли за цици или за секс,а ако сте ,просто ти се радва или пък мисли за секс![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Това, че мъжете мислим само за секс е също толкова глупаво, колкото това, че жените се интересувате само от пари (някои глупости, за жалост, са малко по-достоверни от други, но какво да се прави). Аз в такива случаи просто си мисля мои си неща и не слушам момичето. Като например: "Днес ще е излязал новият епизод на How I Met Your Mother...нямам търпение да се прибера!"
Съгласна съм,че не трябва да слагаме всички мъже и момчета под общ знаменател...Но все пак всеки е различен и има различни реакции...И трябва да има факт,който да се отличава повече от другите,нали?В най-общия случай мъжете мислят за секс,а жените за пари и това трудно може да се промени...+ това е научно доказано,че мъжете мислят за секс на всеки 7 минути,ако не се лъжа...
И все пак подкрепям становището,че всеки е индивидуалност,а това просто прави темата ненужна...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Предостатъчно.Първоначално написано от valdesbg
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
хахахах на тях им се върти постоянно само една мисъл в главата...мммхм сами се сещате![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
За момичетата, които са гледани с онзи мръснишки поглед, тип "Ще те чукам до смърт" - за да попадате само на такива типажи, явно проблемът е във вас.
Нима очаквате да ви кажем, какво всъщност значи това......no way,това е мъжка тайна, оръжие за масово поразяване.
![]()
Абе аз нон-стоп правя тъй на едно момиче от нашия клас и понякога си мисля за секс но когато правя усмивката.
Обич и радост че момичето е наоколо = Усмивка
Секс = стиснати устни или йумрук (знам че не се пише така) и клатене на глава. Просто тая усмивка като се усетя си казвам: Не отново пак ли стана
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
малееее тая колко е яка, ще я скъсам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ГолЕм фейспалм..Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Радвам се тогава, че не съм част от това глупаво мнозинство хора, защото мозъкът ми е зает с всичко друго, но не и с пари/секс. Просто си мисля за поредните филми и всякакви други неща. Sad е, ако наистина повечето хора са толкова стереотипни, скучни, предвидими, "научно доказано" мислят главно за едно нещо и т.н. ...
И колкото и аз да съм разочарована от опита ми с мъжете, все пак имам няква надежда и вяра, че не всички са еднакви, и да, Вампирке, тъжно е че си изгубила вярата си и се луташ в стереотипното мисленеОт това най-боли и е супер кофти, защото докато вярваш в тези неща, никой няма да може да те убеди, че може да те обикне и че не е елементарно животно. Но за да получиш трябва и да дадеш разбира се - обич, приемане на мъжа какъвто е, дори и да е "леко" елементарен.. И той ще ти покаже, че може да те зарадва по много начини.
Бтв, абсолютна съгласна с "професора" valdesbg - идеално прав!
Когато момче те гледа така, усмихнат и втренчен, той ти се радва и определено е влюбен в теб. Погледът за секс е много по-различен от ухилената втренчена физиономия.
Лично на мен ми става ааадски неудобно от такива погледи, имам чувството че с нищо не съм ги заслужила и се чудя накъде да се наведа за да избегна тоя поглед, ааадски ми е неудобно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Тъкмо,когато си мислех,че блондито е изместено от вампирката по умност и тя ме упроверга!Браво русокоске,успяваш да доказваш своя интелект и остроумие все повече!
![]()
Едни си мислят за едно, други за друго![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
колко е 65,8977556455.0 : 45,75797654=?
priqteli za masa mnogo, no v trudnite momenti kude sa???? na druga masa!!!...
ааз не я слушам
fuck of :d
"радвам ти се".. така ми беше отговорено и на мен..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
добре а какво си мислят момчетата когато гледат момиче втренчено и почти злобно![]()
"на тая ше й скъсам г*за"?Първоначално написано от teodora87
Welcome to the Jungle...
може ли момче,което не те харесва да те гледа втренчено
абе и аз много съм се чуделаами айде направете тема ''какво си мислят момИчетата...'' и гледайте отговори само
![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3