.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Съгласна съм с Влади.
    Точно "сладката" физиономия не показва намек/желание за секс, там погледът е друг. Аз супер често си го гледам и му се усмихвам и като ме попита: "Защо ме гледаш така?", отговарям:"Радвам ти се"...

Точно така е. Гледам го, радвам се, че е мой, проследявам извивката на устните, на челюстта, бенките и 2-та малки сладки белега по лицето... Радвам му се.
    Това е правилният отговор. Или друга възможност както знаем мъжете имат способността да изключат мозака си за някакво време, ние жените не го умеем. Просто си гледат и не мислят за нищо.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мъж и жена лежат след секс. Жената си мисли:
    "Гледа в тавана и мълчи ... не иска да говори с мен вече ... явно е гузен за нещо ... сигурно си има друга!"
    Мъжът си мисли:
    "Муха. Муха на тавана. Как се държи с тия мънички крачета мама и деееба!"

Хумиристична, но много реалистична история показваща някои от проблеми между половете.

Мили дами, защо си усложнявате живота с глупости?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Не ти е смешна поговорката..
    Професоре,дрънкаш пълни глупости...
    При всеки е различно...

Амм.. само като прочета "за какво мислят момчетата.." иии отговора,който се формира в главата ми е "секс,секс,секс......."
    Шегувам се.. ;д има и изключения....

---

Моят каза,че този поглед означава "в момента не те слушам какво говориш..после ако ме питаш нещо ще повтарям само да, да, да ,без да знам за какво.Проблема е че изключвам слуха си и почвам да мисля "Колко е красива.Колко е сладка.Тя е уникална.Толкова съм щастлив,че я има..." иии други такива.. ;д
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    Амм.. само като прочета "за какво мислят момчетата.." иии отговора,който се формира в главата ми е "секс,секс,секс......."
    Шегувам се.. ;д има и изключения....
    Моят каза,че този поглед означава "в момента не те слушам какво говориш..после ако ме питаш нещо ще повтарям само да, да, да ,без да знам за какво.Проблема е че изключвам слуха си и почвам да мисля "Колко е красива.Колко е сладка.Тя е уникална.Толкова съм щастлив,че я има..." иии други такива.. ;д
    И заключението е,че пак а3 излизам права..;]
    Почва да ''мисли''със долната си ''глава''.

''колко е сладка,как се радвам,че е ''моя'',дано всяка вечер правим секс и ми прави свирки

абе има нещо такова..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ако не сте обвързани мисли за цици или за секс,а ако сте ,просто ти се радва или пък мисли за секс
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Това, че мъжете мислим само за секс е също толкова глупаво, колкото това, че жените се интересувате само от пари (някои глупости, за жалост, са малко по-достоверни от други, но какво да се прави). Аз в такива случаи просто си мисля мои си неща и не слушам момичето. Като например: "Днес ще е излязал новият епизод на How I Met Your Mother...нямам търпение да се прибера!"

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Съгласна съм,че не трябва да слагаме всички мъже и момчета под общ знаменател...Но все пак всеки е различен и има различни реакции...И трябва да има факт,който да се отличава повече от другите,нали?В най-общия случай мъжете мислят за секс,а жените за пари и това трудно може да се промени...+ това е научно доказано,че мъжете мислят за секс на всеки 7 минути,ако не се лъжа...

И все пак подкрепям становището,че всеки е индивидуалност,а това просто прави темата ненужна...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Причината е буквално проста - радваме ви се. Точно това е. Като ценители на красотата се възхищаваме на момичето до нас. Кво толкова сложно за разбиране има?
    Предостатъчно.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

хахахах на тях им се върти постоянно само една мисъл в главата...мммхм сами се сещате
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

За момичетата, които са гледани с онзи мръснишки поглед, тип "Ще те чукам до смърт" - за да попадате само на такива типажи, явно проблемът е във вас.

Нима очаквате да ви кажем, какво всъщност значи това......no way,това е мъжка тайна, оръжие за масово поразяване.

Град
    Stara Zagora
    Абе аз нон-стоп правя тъй на едно момиче от нашия клас и понякога си мисля за секс но когато правя усмивката.
    Обич и радост че момичето е наоколо = Усмивка
    Секс = стиснати устни или йумрук (знам че не се пише така) и клатене на глава. Просто тая усмивка като се усетя си казвам: Не отново пак ли стана
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Повече от фен
    малееее тая колко е яка, ще я скъсам

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    В най-общия случай мъжете мислят за секс,а жените за пари и това трудно може да се промени...
    ГолЕм фейспалм..
    Радвам се тогава, че не съм част от това глупаво мнозинство хора, защото мозъкът ми е зает с всичко друго, но не и с пари/секс. Просто си мисля за поредните филми и всякакви други неща. Sad е, ако наистина повечето хора са толкова стереотипни, скучни, предвидими, "научно доказано" мислят главно за едно нещо и т.н. ...
    И колкото и аз да съм разочарована от опита ми с мъжете, все пак имам няква надежда и вяра, че не всички са еднакви, и да, Вампирке, тъжно е че си изгубила вярата си и се луташ в стереотипното мислене От това най-боли и е супер кофти, защото докато вярваш в тези неща, никой няма да може да те убеди, че може да те обикне и че не е елементарно животно. Но за да получиш трябва и да дадеш разбира се - обич, приемане на мъжа какъвто е, дори и да е "леко" елементарен.. И той ще ти покаже, че може да те зарадва по много начини.

Бтв, абсолютна съгласна с "професора" valdesbg - идеално прав!
    Когато момче те гледа така, усмихнат и втренчен, той ти се радва и определено е влюбен в теб. Погледът за секс е много по-различен от ухилената втренчена физиономия.
    Лично на мен ми става ааадски неудобно от такива погледи, имам чувството че с нищо не съм ги заслужила и се чудя накъде да се наведа за да избегна тоя поглед, ааадски ми е неудобно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    В най-общия случай мъжете мислят за секс,а жените за пари и това трудно може да се промени...

Тъкмо,когато си мислех,че блондито е изместено от вампирката по умност и тя ме упроверга! Браво русокоске,успяваш да доказваш своя интелект и остроумие все повече!

Град
    Las Vegas
    Едни си мислят за едно, други за друго
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

колко е 65,8977556455.0 : 45,75797654=?
    priqteli za masa mnogo, no v trudnite momenti kude sa???? na druga masa!!!...

Град
    sofiq
    ааз не я слушам
    fuck of :d

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    "радвам ти се".. така ми беше отговорено и на мен..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

добре а какво си мислят момчетата когато гледат момиче втренчено и почти злобно

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от teodora87
    "на тая ше й скъсам г*за"?
    Welcome to the Jungle...

може ли момче,което не те харесва да те гледа втренчено

Супер фен Аватара на fen7asy
    абе и аз много съм се чудела ами айде направете тема ''какво си мислят момИчетата...'' и гледайте отговори само
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от teodora87
    "на тая ше й скъсам г*за"?

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си