.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Обичам я, тя е моето момиче мечта. Ще се справя с нахалството си и няма да спра да се боря за нея, дори да е необходима кратка пауза. Но ви умолявам за съвет какво мога да направя аз за да преодолее бившия си... Как да й покажа, че няма да я оставя и, че онзи е просто минало. Нахалствах и дълго време с цел да разбере, че не бих се отказал от нея или пък наранил. Усещам страх, че ако се откажа от нея, никога повече няма да ме потърси и ще се убеди в това, което вярва, че всичко си отива.

Ти ако знаеш колко е гадно да те преследват такааа!!!!
    Не разбирам защо си вгорчаваш живота.
    1.Тя НЕ ТЕ ХАРЕСВА.. и повярвай ми, няма да те хареса никога, ако продължаваш така! Всъщност ще те помни като "онзи нахалник".
    2.Според мен ти НЕ Я ОБИЧАШ.. просто искаш да си с нея, защото не можеш да я имаш!
    3.Не вярвам този, който я наранява всеки ден (с нахалството си) да може да я успокои.. при условие, че бившият и я е наранил 1 ПЪТ!!!
    Не знам.. най-добре се откажи или изчакай поне година.., но не мисля, че ще стане. Тя винаги ще те помни като.. "Този досадник"
    П.П. Учудвам се, че не те е блокирала от Skype.
    ♥♥♥♥♥♥

Повече от фен Аватара на Greshka
    Според мен трябва да спреш напълно.След като те е псувала значи не й е приятно.Има и други момичета.Предполагам, че след време тя ще се сети за теб.Ще те потърси след като забрави нахалството ти. Може би по-късно и ти ще осъзнаеш, че няма смисъл след като чувствата не са взаимни.

Не можеш да я накараш на сила да те харесва, сеш се?
    Ако продължаваш ще изгубиш всяка надежда тя да започне да ти симпатизира, ако вече не си я изгубил. За да не влошаваш нещата, недей й се бърка. Ще стане и по-зле - ще се скарате, ще прекрати всеки контакт с тебе и тогава ще съжаляваш, че дори и приятели не сте си останали.
    Преживей го, тя не те иска и с тази твоя вманиаченост по нея падаш в очите на останалите хора.

Опитай се да я превъзмогнеш и да приемеш, че тя не изпитва нищо към теб.

Супер фен Аватара на fen7asy
    112 вика маняка (рофл)
    и да не е спам: не съм го прочела.. ще ме извиняваш..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

ихии

ами само бих казала не търси проблема в теб, щом те е псувала има нещо не мога да бъда сигурна точно какаъв е проблема но може би точно с онази шега си я обидил, което значи ~~няма чувство за хумор не е единствена.!!
    mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!

Ем тя още от началото ти е показала , че неиска да има контакт с теб ....

Зарежи я и си търси друга
    Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!

tolkova macki che ti za edna se precakvash q i tegli edna plovdivska mayna i i kaji ti ujasno zakasnq

Хораа все казвате да я разкара .. пфф..ами ако това е нейният начин да обича ?? Да иска той да я забележи?? Мии кажи и истината пък да става квото ще

Ти май не си прочела нищо от написаното до сега ?
    Казвал и показвал съм й, че я обичам и то много пъти но умът и е другаде...

Няма ли поне един човек, който да разбира как се чувствам... За втори път отхвърлен в живота... От 1вия разбрах, че ако си тръгна нищо не печеля, напротив само губя! Искам този път да е различно, очаквам Happy End, обаче незнам какво повече да направя, как да се боря за нея Ясно ми е, че няма еднствен отговор, който да ми я спечели. Не съм вярвал в това никога. И все пак по какъв начин да грабна сърцето й? (необходими или не още няколко месеца)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Walle
    ако си тръгна нищо не печеля, напротив само губя!
    Печелиш възможността да срещнеш момиче, което да отговаря на чувствата ти.

Постоянството и упоритостта са добри качества. Но още по-добре би било ако умееш да разпознаваш загубената кауза и да се оттегляш с достойнство. Нещо, което на теб все още ти липсва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Идея нямаш колко добре те разбирам. Била съм на твое място. Всички ти казват да я оставиш и да продължиш напред. Съветвам те същото, ако продължаваш, има вероятност да станеш непоправим досадник в очите й. Знам, че е трудно и знам колко си влюбен в нея. Просто трябва да продължиш напред. Сигурна съм, че и теб те харесва някое момиче и иска да е с теб, но не й обръщаш внимание. Спри за малко и се огледай. Тя НЕ Е единствена!!! Щом те псува и не иска да общува с теб на дали можеш да й помогнеш за бившия. Тя не иска помощ от теб! Няма смисъл!! Айде успех! Горе главата!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    1 път си и писал не ти е отговоорила..
    2-ри път си и писал не ти е отговорила..
    Има ли смисъл и за 3-ти ??

Спри да се унижаваш и да тичаш след нея като кученце (-;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Според мен просто я забрави! Тя очевидно не иска да е с теб..

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Лепка си - нещастник. Като не те щат им е** майката.

Цитирай Първоначално написано от Walle
    Мисля, че вече прекрачих прага и изглеждам като емблемата на Рено пред нея и приятелите ми.
    Повечето ме заебаха, а и не ми остава време да мисля за тях от нея
    Ти си мега нещастник и путкопоклонник. Познавам бая сган като теб, които си за*баха приятелите заради момичета. Нито един от тях не е прокопсал.
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Мисля, че скоро ще забрави келеша, но не и страха да не я напуснат отново. Ето в това е проблема... Как да я убедя, че не бих я оставил за нищо на света?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо си толкова убеден, че като "забрави келеша" ще поиска теб? Толкова ли акъла ти не побира вероятността (по скоро факта) тя да не те харесва?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Остави момичето намира. Твоето е по-скоро мания, а не любов. Защото ако я обичаше, след първия й оказ щеше да я оставиш на мира.

ддз има неща, които вие не виждате... Глупаво беше да пиша темата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си