- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В скайпа
+1Първоначално написано от BlueFace
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
кажи и ,че искаш да правите любов по скайпа и е твоя !!![]()
Hostis Honori Invidia
наистина по скайп нищо не става ;х .. уверявам те! по-добре всичко си и го кажи в очите!!!
Първоначално написано от BladeDancer
"Искаш ли да излезем днес/утре на кафе/кино двамата?" това ще й подскаже поне малко..
а ако не схване й кажи, че я харесваш в очите! /ако те е срам- ще си седиш сам ;д/
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
според мен точно в скайп става всичко, защото няма признаци на изнервеност или нощо от този род ...!! ами според мен първо й се харесай, па тогава вече мисли за по-задълбочени свалкиаа отностно как може да и се харесаш ами ние момичетата мразим да се фукате без покритие и обичаме чувството за хумор не е нужно да опяваш много ако го имаш!!обичаме също да ни изслушват без отговори от рода на аха и.. това опознаване, както казах става по добре по скайп вече лице в лице ще си на по- горна фаза ..!! успех!!
надявам се да съм била полезна, а не обратното
![]()
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Мхм и теб като те режат к`во не става ! ПФхаха !Не ставало нищо аз пък мога да ти кажа че с гаджето ми отначало си пишехме в скайп нон стоп и сме заедно от почти половин година ... дали не става нищо !? БОЖЕ !Първоначално написано от MilenMns
по темата : Ами намери си някаква тема,по която да говорите разсмей я забавлявай я ... после я покани на кафе .. сближете се поразпитай я има ли гадже кого харесва и т.н. .. но после според мен е по-добре да си директен а не да действаш с намеци !
И аз подкрепям Дудинката защото не всички приемат намеците като теб и може да се чуства не сигорна от намеците .. имам предвит да не си мисли че се заблуждава :P
MI pich direktno i kazvash che ot vsichkite ti 200 + abonata samo tq e ostanala na suho taka da go kaja i che nqma kak da ostavish taka neshtata che vse skoro shte imash nov abonat :P
7 признака, чe героите от "Мечо Пух" употребяват забранени вещества:Първоначално написано от e3l4ito0
1. На магарето Ийори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази.
5. Кристофър Робин може да разговаря с животните. Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD.
7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. Дилър.
Прати ми телефона си на ЛС, да се разберем, кога ще консумираме любовта си.
Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?
-Влизай в колата, Робин!
Ти си на 13 (повече не ти давам). Половината от нещата, които написа са глупости... Skype sucks!! Няма значение дали е за първо запознанство или не. Когато няма връзка лице в лице хората си играждат един свой образ за човека, с който си чатят и в повечето случаи той не отговаря на истината. При обуването в реалността, лице в лице със събеседника ти можеш да видиш държанието му, реакциите му на казаните от теб неща...Първоначално написано от e3l4ito0
Извод: Skype/ Facebook is bullshit!
--------------------------------------------------------
Покажи и, че си интересен, забавен, уважаваш себе си и си ценен. Покани я да излезете, ако си сторил първото, ще е заинтригувана.
1. Ако само си успял да я убедиш в това, а то не е така, тоест не си убеден в него, ще го усети от километри и гориш.
2. Ако просто и кажеш, че я харесваш по скайп, както си планирал внимателно, единственото, което ще последна е друга тема![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
амии точно тези признаци могат да заблудят всеки и съм на 15...!! защо да са глупости момчето каза,че иска по skype ??!!! аз пък искам нещо по- нетрадиционно, не както всички~ ~ аре на кафенце-- ВЕЧЕ Е ИЗТЪРКАНО БЕ ХОРА..!! искам да ти кажа, че момичето може да е отекчено от бройкаджии и да иска приятел, който ще се превърне в нещо повече......!!![]()
пробвай с любовна поезия, като братигнат пиши му ЛС, ще ти помогне
The end justifies the means.
Аз също съм на мнение, че е по-добре да се действа лице в лице, а не по skype. Да, няма нищо лошо да си пишете и по skype, но нека нещата не се изчерпват до това и повечето комуникация да бъде очи в очи. Просто я покани да излезете![]()
точно тези 'признаци на изнервеност' са важни..Първоначално написано от e3l4ito0
ако непрекъснато си чатите и станете гаджета по скайп, после ще сте толкова притеснени, че..
а и помисли: щом всичко става в скайп, преди, когато е нямало компютри как хората са показвали, че се харесват?
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
ами няма да стават гаджета в skype имам предвид една вечер в skype, защото иначе всички теми са изчерпват..!! обаче помисли, че ако се опознаят първо без да са на живо ..няма после да има притеснение, защото си направил 1 впечатление...!!![]()
и това е адски тъпо!Първоначално написано от e3l4ito0
скайп е нещо глупаво..
ако наистина харесваш някого много, толкова много ще ти се иска да си близо до него, че няма да ти пука за притеснението..
МОМИЧЕ!
No I can't
друго си е наживоПървоначално написано от lubomirky
очички, някоя ръчичка, ахах;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
притеснително е особенно за момчетата...!! ами ако момичето не те хареса, а ти си хлътнал ако тръгнеш да я прегръщаш и тя се отдръпне е супер неловко0..!! в скайп може да пратиш прегръдка и да не се получи така...!! по- различно е наживо ама аз нямам предпочитания..!! щом момчето иска в скайп така да е ...!!Първоначално написано от Paramour
![]()
наживо си е наживо..Първоначално написано от e3l4ito0
..![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
орална любовПървоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
амиииаз казах че предпочитания нямам, но мисля, че и за момчетоПървоначално написано от Paramour
и за момичето е по- лесно в скайп...!! оплювайте ма колкото си щете..!!![]()
Всъщност не.Първоначално написано от BlueFace
Ако този 'романс' започне в скайп и после се видят фейс-ту-фейс и харесат, защо не?![]()
Вярно скайпа си е бъгава работа, но понякога това е начина да се отпуснеш в началото, докато мине срама(например)..
По темата: Намеци и само намеци в началото, ако тя ги разбере давай директно!
пп. А момичето познаваш ли я по-принцип(в смисъл на живо виждал ли си я) или ...?![]()
*сън*
точно0...!! брр някой да не ме оплюе....!!Първоначално написано от fUcKsMiLe
за съжеление при мен не се получи така по-добре действай очи в очиПървоначално написано от BlueFace