.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: В скайпа

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ами докато си чатите и прави леки намеци, комплименти. Ти трябва да си намериш тема на разговор....Нямаш ли сбствен мозък?

П.П. Internet romance = fail...
    +1
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    кажи и ,че искаш да правите любов по скайпа и е твоя !!
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на fen7asy
    наистина по скайп нищо не става ;х .. уверявам те! по-добре всичко си и го кажи в очите!!!
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    "Искаш ли да излезем днес/утре на кафе/кино двамата?" това ще й подскаже поне малко..
    а ако не схване й кажи, че я харесваш в очите! /ако те е срам- ще си седиш сам ;д/
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

мое мнение

според мен точно в скайп става всичко, защото няма признаци на изнервеност или нощо от този род ...!! ами според мен първо й се харесай, па тогава вече мисли за по-задълбочени свалки аа отностно как може да и се харесаш ами ние момичетата мразим да се фукате без покритие и обичаме чувството за хумор не е нужно да опяваш много ако го имаш!!обичаме също да ни изслушват без отговори от рода на аха и.. това опознаване, както казах става по добре по скайп вече лице в лице ще си на по- горна фаза ..!! успех!! надявам се да съм била полезна, а не обратното
    mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!

Цитирай Първоначално написано от MilenMns
    Като и направиш някой и друг комплимент и я поканиш да се видите , ако е умна може би ще се досети че имаш някакъв инт/симпатия към нея. В скайп не става нищо - фейс 2 фейс
    Мхм и теб като те режат к`во не става ! ПФхаха !Не ставало нищо аз пък мога да ти кажа че с гаджето ми отначало си пишехме в скайп нон стоп и сме заедно от почти половин година ... дали не става нищо !? БОЖЕ !

по темата : Ами намери си някаква тема,по която да говорите разсмей я забавлявай я ... после я покани на кафе .. сближете се поразпитай я има ли гадже кого харесва и т.н. .. но после според мен е по-добре да си директен а не да действаш с намеци !

И аз подкрепям Дудинката защото не всички приемат намеците като теб и може да се чуства не сигорна от намеците .. имам предвит да не си мисли че се заблуждава :P

MI pich direktno i kazvash che ot vsichkite ti 200 + abonata samo tq e ostanala na suho taka da go kaja i che nqma kak da ostavish taka neshtata che vse skoro shte imash nov abonat :P

Re: мое мнение

Цитирай Първоначално написано от e3l4ito0
    според мен точно в скайп става всичко, защото няма признаци на изнервеност или нощо от този род ...!! ами според мен първо й се харесай, па тогава вече мисли за по-задълбочени свалки аа отностно как може да и се харесаш ами ние момичетата мразим да се фукате без покритие и обичаме чувството за хумор не е нужно да опяваш много ако го имаш!!обичаме също да ни изслушват без отговори от рода на аха и.. това опознаване, както казах става по добре по скайп вече лице в лице ще си на по- горна фаза ..!! успех!! надявам се да съм била полезна, а не обратното
    7 признака, чe героите от "Мечо Пух" употребяват забранени вещества:

1. На магарето Ийори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана.
    2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби.
    3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин.
    4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази.
    5. Кристофър Робин може да разговаря с животните. Халюциногени.
    6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD.
    7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. Дилър.

Прати ми телефона си на ЛС, да се разберем, кога ще консумираме любовта си.
    Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?

-Влизай в колата, Робин!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Ти си на 13 (повече не ти давам). Половината от нещата, които написа са глупости... Skype sucks!! Няма значение дали е за първо запознанство или не. Когато няма връзка лице в лице хората си играждат един свой образ за човека, с който си чатят и в повечето случаи той не отговаря на истината. При обуването в реалността, лице в лице със събеседника ти можеш да видиш държанието му, реакциите му на казаните от теб неща...

Извод: Skype/ Facebook is bullshit!

--------------------------------------------------------

Покажи и, че си интересен, забавен, уважаваш себе си и си ценен. Покани я да излезете, ако си сторил първото, ще е заинтригувана.
    1. Ако само си успял да я убедиш в това, а то не е така, тоест не си убеден в него, ще го усети от километри и гориш.
    2. Ако просто и кажеш, че я харесваш по скайп, както си планирал внимателно, единственото, което ще последна е друга тема
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

амии точно тези признаци могат да заблудят всеки и съм на 15...!! защо да са глупости момчето каза,че иска по skype ??!!! аз пък искам нещо по- нетрадиционно, не както всички~ ~ аре на кафенце-- ВЕЧЕ Е ИЗТЪРКАНО БЕ ХОРА..!! искам да ти кажа, че момичето може да е отекчено от бройкаджии и да иска приятел, който ще се превърне в нещо повече......!!

Град
    София
    пробвай с любовна поезия, като братигнат пиши му ЛС, ще ти помогне
    The end justifies the means.

Аз също съм на мнение, че е по-добре да се действа лице в лице, а не по skype. Да, няма нищо лошо да си пишете и по skype, но нека нещата не се изчерпват до това и повечето комуникация да бъде очи в очи. Просто я покани да излезете

Град
    Варна ^.^

според мен точно в скайп става всичко, защото няма признаци на изнервеност или нощо от този род ...!!
    точно тези 'признаци на изнервеност' са важни..
    ако непрекъснато си чатите и станете гаджета по скайп, после ще сте толкова притеснени, че..
    а и помисли: щом всичко става в скайп, преди, когато е нямало компютри как хората са показвали, че се харесват?
    МОМИЧЕ!
    No I can't

ами няма да стават гаджета в skype имам предвид една вечер в skype, защото иначе всички теми са изчерпват..!! обаче помисли, че ако се опознаят първо без да са на живо ..няма после да има притеснение, защото си направил 1 впечатление...!!

Град
    Варна ^.^
    ами няма да стават гаджета в skype имам предвид една вечер в skype, защото иначе всички теми са изчерпват..!! обаче помисли, че ако се опознаят първо без да са на живо ..няма после да има притеснение, защото си направил 1 впечатление...!!
    и това е адски тъпо!

скайп е нещо глупаво..
    ако наистина харесваш някого много, толкова много ще ти се иска да си близо до него, че няма да ти пука за притеснението..
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от MilenMns
    Като и направиш някой и друг комплимент и я поканиш да се видите , ако е умна може би ще се досети че имаш някакъв инт/симпатия към нея. В скайп не става нищо - фейс 2 фейс
    слабо в скайп нищо да не става. т'ва, че ти или някой друг не може, не означава, че някой друг не може да го направи.
    друго си е наживо
    очички, някоя ръчичка, ахах;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    и това е адски тъпо!

скайп е нещо глупаво..
    ако наистина харесваш някого много, толкова много ще ти се иска да си близо до него, че няма да ти пука за притеснението..
    притеснително е особенно за момчетата...!! ами ако момичето не те хареса, а ти си хлътнал ако тръгнеш да я прегръщаш и тя се отдръпне е супер неловко0..!! в скайп може да пратиш прегръдка и да не се получи така...!! по- различно е наживо ама аз нямам предпочитания..!! щом момчето иска в скайп така да е ...!!

Град
    Варна ^.^
    притеснително е особенно за момчетата...!! ами ако момичето не те хареса, а ти си хлътнал ако тръгнеш да я прегръщаш и тя се отдръпне е супер неловко0..!! в скайп може да пратиш прегръдка и да не се получи така...!! по- различно е наживо ама аз нямам предпочитания..!! щом момчето иска в скайп така да е ...!!
    наживо си е наживо..
    ..
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    pishi i za SEX
    за анален секс .
    орална любов

Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    наживо си е наживо..
    ..
    амиииаз казах че предпочитания нямам, но мисля, че и за момчето
    и за момичето е по- лесно в скайп...!! оплювайте ма колкото си щете..!!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Всъщност не.
    Ако този 'романс' започне в скайп и после се видят фейс-ту-фейс и харесат, защо не?

Вярно скайпа си е бъгава работа, но понякога това е начина да се отпуснеш в началото, докато мине срама(например)..

По темата: Намеци и само намеци в началото, ако тя ги разбере давай директно!

пп. А момичето познаваш ли я по-принцип(в смисъл на живо виждал ли си я) или ...?
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Всъщност не.
    Ако този 'романс' започне в скайп и после се видят фейс-ту-фейс и харесат, защо не?

Вярно скайпа си е бъгава работа, но понякога това е начина да се отпуснеш в началото, докато мине срама(например)..

По темата: Намеци и само намеци в началото, ако тя ги разбере давай директно!

пп. А момичето познаваш ли я по-принцип(в смисъл на живо виждал ли си я) или ...?
    точно0...!! брр някой да не ме оплюе....!!

Ами докато си чатите и прави леки намеци, комплименти. Ти трябва да си намериш тема на разговор....Нямаш ли сбствен мозък?

за съжеление при мен не се получи така по-добре действай очи в очи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си