.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Как да сваля момиче

Здравейте. Искам да ви попитам как да сваля момиче с приятелски думи та като съм болен примерно тя да разбере, че и липсвам. Несъм голям смешник по приказки а просто искам момичето да разбере че съм и нужен. И двамата сме от един клас и сме на 12г. Ще кажете, че още ни е рано да сме повече от приятели, но на мен пубертета ми започна към 3-4 клас и сега се чувствам на около 14год. Аз несъм първа красота или пък голям сваляч. А за момичето то е много красиво и всеки момент искам да я изям. Не ми се отдава да казвам на момиче от думите- много си красива,сладка си и т.н. Искам с някакви простички думи да я разигравам или пък, ако може с нещо друго го съобщете (да не са цветя или такива )

Супер фен Аватара на BladeDancer
    По-лесно е. Кажи и че има паяк.
    Иначе и аз не съм открил отговор на тоя въпрос хаха . Приеми го ще си останем сами до края. Не е толкова лошо - слушалки и китара са всичко което ми трябва.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Ами има няколко варианта:
    1. Тухла четворка (по-малко боли).
    2. Ако минава през блока ти може да хвърлиш един стар монитор върху главата ѝ или пък пиано гаранция ти давам, че ще я свалиш от раз!
    Щеше да е смешно, ако не бе използвано безброй пъти в миналото.

По темата: щом се чувстваш готов, казваш й, че те кефи и искаш да сте гаджета, целуваш я и готово.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    ^ E щом е използвано безброй пъти значи има гарантиран ефект.
    Самия израз 'да сваля момиче' ме дразни мега много.
    Щом сам не можеш да ѝ привличеш вниманието и интереса, а търсиш мнение от въздухарски коментари тип леко клише, значи все още не си готов да пристъпваш към стъпка 'сваляне'.
    Лол.
    Е няма кво да му се дразниш на момчето. Аз като бях на 12 използвах по тъпи изрази. Просто ... така е. Като си малък си идиотче като порастнеш ставаш по-голямо.
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Хахахаха извинявай,като влязох помислих че ще е сериозна тема,но след тва видях че си на 12,а "аз по бързо влязох в пубертета и се чувствам като на 14" ме накара вече да падна от стола от смях
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Купи и жилибони.

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Хахахаха извинявай,като влязох помислих че ще е сериозна тема,но след тва видях че си на 12,а "аз по бързо влязох в пубертета и се чувствам като на 14" ме накара вече да падна от стола от смях
    ++++

Искам с някакви простички думи да я разигравам
    Ще я разиграваш или ще я сваляш ...

а сваля момиче с приятелски думи та като съм болен примерно тя да разбере, че и липсвам.
    да я СВАЛИШ с ПРИЯТЕЛСКИ думи ..
    ам ако не и липсваш?

Искам с някакви простички думи ...

^^^^^^
    ПТ. Отиваш и и казваш "харесвам те .. може ли да се получи нещо между нас" ... и готово...

Бай дъ уей - не можеш да кажеш да "сваля момиче" .. на тази възраст и що става въпрос за връзка момичето не можеш да го "свалиш" - то или те харесва или не ,. можеш да пробваш да го впечатлиш...
    Ако искаш да го "свалиш" по-скоро значи,че искаш да го впечатлиш до толкова,че да си легне с теб (обикновено one night stand) :P
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    да я разигравам
    Без коментар

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Просто изчакай няколко годинки,за да си спестиш следния сценарий:
    1.Тръгвате и всичко е прекрасно.
    2.Ходите около седмица,макс две.
    3.Целувате се 4-5 пъти,колкото за протокола.
    4.Единият решава,че "връзката" ви се е изчерпала и просто "не сте един за друг".
    5."Разделяте се" и се вкарвате в адските филми как не можете да се погледнете,защото толкова много са ви "наранили"...

Просто си спести всичко това засега и се занимавай с неща,присъщи за възрастта ти
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    +++++++++

kilavor
    Guest

Как да сваля момиче

Извенявайте ,но момчето е писало съвсем на правилното място в Teenproblem всепак сайта е за пубертедски проблеми.. а не за Oldprpblems до колкото годините му в английският всички знаят , че teen в тодините значи че е в пубертета +1-1 година...
    Последно редактирано от kilavor : 04-12-2013 на 10:56 Причина: грешка

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kilavor Виж мнението
    Извенявайте ,но момчето е писало съвсем на правилното място в Teenproblem всепак сайта е за пубертедски проблеми.. а не за Oldprpblems до колкото годините му в английският всички знаят , че teen в тодините значи че е в пубертета +1-1 година...
    Тва е от преди 2 години тема, пич.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

kilavor
    Guest
    чи ко

Чи не чите никой от тия, дето инги прикааш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Номера е много прост , гледай и се учи така се прави http://www.youtube.com/watch?v=xyXplN23ALM

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Просто изчакай няколко годинки,за да си спестиш следния сценарий:
    1.Тръгвате и всичко е прекрасно.
    2.Ходите около седмица,макс две.
    3.Целувате се 4-5 пъти,колкото за протокола.
    4.Единият решава,че "връзката" ви се е изчерпала и просто "не сте един за друг".
    5."Разделяте се" и се вкарвате в адските филми как не можете да се погледнете,защото толкова много са ви "наранили"...

Просто си спести всичко това засега и се занимавай с неща,присъщи за възрастта ти
    Дано не си 93 набор

ivan4yy
    Guest
    Здравейте!Аз съм на 11г. и си харесвам едно момиче.Как да я сваля и най-вече как да стана гадже с нея?

AnonimchetoXX
    Guest
    zdraveyte...na 12 sam i si hareswam edno momche...gledam go otdalech ii se kefq.. emi tva e

Цитирай Първоначално написано от ivan4yy Виж мнението
    Здравейте!Аз съм на 11г. и си харесвам едно момиче.Как да я сваля и най-вече как да стана гадже с нея?
    Момичетата харесват умни момчета.

ivan4yy
    Guest
    аз съм 3-ят по ум в класа и 1-ви по красота

аз съм 3-ят по ум в класа и 1-ви по красота
    Класът е доста тесен кръг.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Един ъперкът и е долу.
    maDamn

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnonimchetoXX Виж мнението
    zdraveyte...na 12 sam i si hareswam edno momche...gledam go otdalech ii se kefq.. emi tva e

на тази възраст можете да играете на LEGO заедно

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    на тази възраст можете да играете на LEGO заедно
    Ти се не бъзикай, че с първото гаджИ тръгнахме след няколко игри на Worms.

VÏK$ÅNЪ†
    Guest
    ок
    Последно редактирано от VÏK$ÅNЪ† : 05-04-2013 на 20:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си