.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    VÏK$ÅNЪ†
    Guest
    адф

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Защо вдигате подобни теми?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AnonimchetoXX Виж мнението
    zdraveyte...na 12 sam i si hareswam edno momche...gledam go otdalech ii se kefq.. emi tva e

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    А добрия стар метод, който много от модерните деца са забравили дори като израз - сваля се с паве.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от RusTeZe Виж мнението
    Здравейте. Искам да ви попитам как да сваля момиче с приятелски думи та като съм болен примерно тя да разбере, че и липсвам. Несъм голям смешник по приказки а просто искам момичето да разбере че съм и нужен. И двамата сме от един клас и сме на 12г. Ще кажете, че още ни е рано да сме повече от приятели, но на мен пубертета ми започна към 3-4 клас и сега се чувствам на около 14год. Аз несъм първа красота или пък голям сваляч. А за момичето то е много красиво и всеки момент искам да я изям. Не ми се отдава да казвам на момиче от думите- много си красива,сладка си и т.н. Искам с някакви простички думи да я разигравам или пък, ако може с нещо друго го съобщете (да не са цветя или такива )
    Здравейте. Как да свалите момиче като сте болен Толкова ли подло само на мен ми изглежда това. Дай да ти счупя ръцете и тогава ще я привлечеш веднага , със съжаление Отвори една кесийка за дарения и ще пускат вътре.И как си и нужен , по специален ли трябва да си или Не разбирам. Тъй като ти гледам мисловните разсъждения , или си с мозъчен дефицит , или си на 12-13 години. А аз си мислех че моите мнения са тъпи

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Здравейте. Как да свалите момиче като сте болен Толкова ли подло само на мен ми изглежда това. Дай да ти счупя ръцете и тогава ще я привлечеш веднага , със съжаление Отвори една кесийка за дарения и ще пускат вътре.И как си и нужен , по специален ли трябва да си или Не разбирам. Тъй като ти гледам мисловните разсъждения , или си с мозъчен дефицит , или си на 12-13 години. А аз си мислех че моите мнения са тъпи
    Ама твоите мнения са наистина тъпи, поне това, той наистина е на 12/ бил е, когато е написал това/.. :ДД

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от fuk.em Виж мнението
    Ама твоите мнения са наистина тъпи, поне това, той наистина е на 12/ бил е, когато е написал това/.. :ДД
    Не е важното на колко си , важното е на колко се чувстваш

Радвам се че оценяваш мненията ми

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Един ъперкът и е долу.
    Е не , тука вече паднах от стола /.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си