.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia

Защо толкова се връзвам?!

Не мога просто да се позная, никога не ми се беше случвало така с момче, нещо съвсем малко да се сдърпаме и мен ме избива направо на рев, понякога непукизма му пък ме убива, наистина има чувства към мен, а аз май се престаравам и прекалено много се впрягам за тая връзка, но дори и да искам не мога, просто за толкова малко време значи прекалено много за мен....как на бъда по-непукист?
    П.С. и все още не мога да го разбера какво мисли колко е сериозно всичко за него,супер трудно ми е!

Град
    София
    А защо просто не поговориш с него ??
    А колкото до теб - ти , ако искаш да се промениш , можеш да бъдеш непукист , но за това ти трябва воля и смелост въпреки че на всеки човек поне малко му пука
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Честно казано, така е устроен човека, един да не е непукист, друг да не му пука за нищо.. опитай се да поговориш с него и да му кажеш как се чувстваш, не че ще се промени нещо...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Да си непукист е не просто роля,която заемаш,за да не показваш какво мислиш и чувстваш,то си е до човека. На някои наистина не им пука от нищо(много рядко,почти невъзможно),но но в повечето случаи това е само поза.
    След като виждаш,че по-големият проблем е в теб,се опитай да не се държиш по този начин,който е необичаен за теб. Все пак от едно малко сдърпване не зависи всичко,този рев ми се струва съвсем безсмислен. Самата ти осъзнаваш,че е глупаво,опитай се да се контролираш и по-спокойно.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не мога да ти кажа,явно имаш доста силни чувства към този човек.. приятеля ми е същия ..

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Защо пък и ти трябва да ставаш непукист Просто му давай малко повече свобода смисъл не да ходи да се целува с други момичета пред погледа ти,но не го дръж на каишка какво му се вика. Аз мисля,че една огрома част да не кажа всички момчета са непукисти и момичетата сме по-сериозни в отношенията си във връзките.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Оу, повярвай ми - разбирам те напълно..
    Бях в същата ситуация..
    Връзвах ce за всичко..
    Мда, и ти ще се смееш един ден..
    Просто не се впрягай толкова..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Оу, повярвай ми - разбирам те напълно..
    Бях в същата ситуация..
    Връзвах ce за всичко..
    Мда, и ти ще се смееш един ден..
    Просто не се впрягай толкова..
    Аз също. Беше непоносимо понякога, не можех да се позная. Обаче с времето се научих да бъда като него.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Offtopic: Всички все разбирате околните, но когато родителите го кажат това "разбирам те" и никой не им вярва.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

мхм

ами аз също бях много чувствителна, но може би се надух и всичко се оправи може би, както и в моя случей е важно самочувствието ! а отностно рева наистина имаш чувства, които са по- силни към него! не мисля, че е защото не си непукист ..!! самочувствие :P
    mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Offtopic: Всички все разбирате околните, но когато родителите го кажат това "разбирам те" и никой не им вярва.
    +1 - Odd World
    хЪх...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    хлътнала си по него.. това е.
    имах подобна ситуация с момче..
    след време ще спре да ти пука
    в момента се опитай да не плачеш
    а относно неговото мислене: щом се държи сякаш не му пука за връзката ви може би е така..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Майна сити

Re: Защо толкова се връзвам?!

Цитирай Първоначално написано от monttitty
    Не мога просто да се позная, никога не ми се беше случвало така с момче, нещо съвсем малко да се сдърпаме и мен ме избива направо на рев, понякога непукизма му пък ме убива, наистина има чувства към мен, а аз май се престаравам и прекалено много се впрягам за тая връзка, но дори и да искам не мога, просто за толкова малко време значи прекалено много за мен....как на бъда по-непукист?
    П.С. и все още не мога да го разбера какво мисли колко е сериозно всичко за него,супер трудно ми е!
    Хм доста позната история

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си