- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво живеете? И Защо?
апартамент ..
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
В нас си живея..къде другаде![]()
Апартамент,защото мама и тате така са решили.![]()
В къща. А защо не? (малоумен въпрос)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
В кашон.
За да не ми е студено.
Апартамент на пъпа на Пловдив.
Като "порасна"бих искала да живея в голяяяям апартамент или луксозна къща на 2 етажа (идеални са тези от Уистерия Лейн, "Отчаяни съпруги").
Но искам да си имам и дървена къщичка с камина и персийки килим пред нея (камината де :Д) някъде в гората, до някое езеро.
В къща. И как така защо? Защото баба ми и дядо ми са я посторили преди 30 годиниНе съм си избирала къде да живея, но честно казано се радвам, че съм в къща. Не съм живяла никога в апартамент, а имам един подготвен точно за тая цел, но просто не мога да си се представя там. Свикнала съм страшно много с широкото пространство на къщата, с двора, със спокойния квартал и изобщо не се виждам в две стаички и една кухня
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Апартамент.
Но като стана пълнолетна искам да живея сама в някое уютно , модерно апартаментче. Но отделно да си имам къща , някъде извън града.
Понеже родителите ми не са от града, в който живеем, през няколко години се местим а и ни омръзва на едно и също мястов момента живеем в апартамент на центъра, но скоро сигурно ще се преместим в някой комплекс
а иначе аз не бих живяла в къща извън града
просто не си представям как винаги когато искам да отида до някое кафе или до мола трябва да искам от наще да ме карат...А когато порасна искам да живея в мезонет
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
В къща.. няма по- хубаво място за живеене![]()
аз пък са живея в мезонетПървоначално написано от Evie
на мегдана у софия..
![]()
Before i forget i'm Psychosocial
Дааа,тези къщички от Уистерия Лейн са простооо идеални,перфектни и т.н.Първоначално написано от PinkPan7her
И аз много искам да живея в такава къщичка,а ако съм и в такъв квартал - спокоен,слънчев (но без ненормалните съседи де
) ще съм в екстаз
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
28 квадрата апартамент във Виена. защо....защото повече не ми трябва, а и е евтинко(повече пари за обувки)
Апартамент с 8 стаи (+ баня и тоалетна по отделно). Защото така са решили мама и тате.. И имаме вила с голям двор, барбекю, но сега ще строиме къщата..
В малък апартамент. Малък е, но е уютен. Все пак сме само мама, баща ми и аз. Не ни трябва особено много. Не мога да си представя да живеем в голяма къщаА защо в апартамент? Не знам, първо може би парите не стигат за къща, но от друга страна мисля, че дори и да имаха достатъчно пари, щяха пак да вземат голям апартамент. Къщата е голяма разправия.
Сама ли живееш? Какъв наем плащаш, във вътрешния ринг ли живееш?Първоначално написано от Schneeflocke
Нагла съм, знам![]()
В блок. Да се живее в къща без съседи е доста опасно нещо.
https://lh3.googleusercontent.com/-O...rman-house.png
Такава къщичка ме устройва идеално!
Живея в апартамент...
Наследство от баба ми и дядо ми, апък и апартамента си е супер и си ми харесва, а съм и свикнала в него...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥