- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво живеете? И Защо?
в печка, защото ми е студено![]()
живея в апартамент, защото .. не знам защо всъщност .. явно така са преценили нашите![]()
♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
Still got feeling you are my passion ;x ♥
В къща и е просто идеалнооо![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
В къща в ПетричЗащо...ми защото имаме къща
и си е много удобно,въпреки че,когато излизаме всичко се проверява 100 пъти ии така,ама
![]()
+Първоначално написано от GD
Първоначално написано от Monnie
Живея в къща...Защо?! Защото нашите така са решили едно време![]()
В апартамент, ама още съм малка за самостоятелен дом или да живея сама ;д;
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Ееее..то кой не го устрйваПървоначално написано от iiordanova
![]()
Пожелавам на всеки да има щастието да живее или просто да има такава спретната и кокетна къщурка в някое закътано местенце
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Ми в къща, щот ..
Щот така.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
В къща. Родителите ми са решили, че ще е по-добър живот отколкото в апартамент.![]()
A после хората не са тайно селяни![]()
Тази "къщичка" е направена от стар дървена барака в която седи сеното...
ами в 3 къщи едната е във сливен на 4 етажа с тавана където живея![]()
2 е във вилната зона в софия на2 етажа и 3 на морето ако знаети вилната зона в балчик там е мн красиво защото то вилната зона е на нещо като хълмче и е високо и като излезеш на двора даже и на терасата се вижда морето а тя също е на 2 етажа
Живея в апартамент, на спокойно място в Пловдив. Апартамента е голям. Доволна съм си. : )
Майна, дигам темата, оти ми е интересно ви чета причините за живот в апартамент, и от време на време мечтателите за къща
Като ви казах защо съм сложил въпроса "защо" се обидихте и спряхте да пишете![]()
![]()
Ами аз си живея в къща поради причината че ми е по уютно .. защото в блоковете чуваш всеки който е отишил до кенефа .. и всеки ти прави проблем ако се събереш с приятели до малко по късно от 10 12 вечерта особено ако сте по щумни . Докота вкъщата си правиш квото си искаш имаш си и двор .![]()
![]()
![]()
![]()
Жените изискват толкова, колкото дават. При мъжете този баланс липсва. ♥♥
в апартамент в Пловдив
защо?Ами защото дотук са стигнали възможностите на родителите ми когато са търсели доми според мен е по-добре в къща с двор да живееш,но кой както се уредил-така
![]()
Първоначално написано от Monnie
в апартамент
Сега съм в къща в село близо до града, първоначално си мислех, че ще е супер яко (както много други хора от големия град), но сега всеки ден си блъскам главата и нямам търпение да се върнем обратно (което е въпрос на време)...![]()
Ем апартамент... В хубав квартал...Технополис, Кауфланд, ЦБА, центъра всичко ми е до дупито![]()
![]()
Да не говорим колко училища, аптеки и подобни има около мен... какво повече да искам
![]()
![]()
Аз
града си!!
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Кошница.По удобно е .
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
в къща щото не искам некой селянин да ме безпокои
тея които "не биха живяли " в къща да не ми се обясняват
тва че сте бедняци и не можете да си позволите е друг въпрос![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n