- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво живеете? И Защо?
В апартамент в Пловдивмакар,да не ми харесва! Имаме къща,наще ще строят и друга живот и здраве
Исками се само уикенда да живея в апартаментa но уви....нищо и така е забавно
![]()
А ти като си толкова богат и мощен с парите които имаш можеш да си купиш пистолет и да се гръмнешПървоначално написано от cunt
. Ще направиш добро на света
По темата. Живея в апартамент. Харесва ми и не мога да кажа дали в къща е по-хубаво защото никога не съм живял но от впечатленията които са ми останали от село разбрах, че омръзва бързо когато си свикнал в апартамент.
ами аз живея на 4 места г/д![]()
В апартамента с майка,но майка ми има и една къща в Бяла,при баща ми в къща,но там има и още една къща.Защото и аз не зная,защо. ;dd
В апартамент живея, защото така са решили родителите ми..)
в къща .. защо ? щот' така ми е кеф
му boy
Живея в мезонет, Що - щот мога да си го позволя. Живея си самичък, че е по-якодивея, щурея, купонясвам, ходя гол
![]()
![]()
все пак съм на 19 к'во се иска от мене ...
Апартамент![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
В апартамент..а защо е глупав въпрос, при положение че форума уж е за по-малките хорица, не е като ние да сме си избрали да живеем еди къде си и да сме го купили/наели![]()
Научи се да обичаш, позитивно мисли..
Не можеш да ме нахраниш защото не съм гладен!
Живея в средно голям апартамент .. защо .. защото така са решили нашитеи не се оплаквам.. за сега.
Апартаментчи на 17-тия етаж в Пловдив...![]()
Ние живеем в плевен в 2 етажна къща с дограми изулация и всичко ...много ми харесва . На централно място сме ... Близко съм до центъра , дружба , до кауфланд , лидъл , фантазията и лайфа а пред нас е децката градина на сестрами над нас е училището Климент Охридски , малко надолу е моето училище ... под наща къща живее директорката ми над наща къща живее секретарката й малко по надоло живее класната , а пък на мойта улица живее госпожата по история
![]()
Ние също живеем в къща , защото нашите са решили така ..![]()
Аз живея вкъщи , защото тук живея![]()
В апартамент живея, защото така са решили родителите ми..
Кошница, щото кашона се скъса.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от Ssummerjam
пробвай в миша дупка .. чувала съм , че било много уютно![]()
В апартамент и къща където искам да ходя и си живуркам![]()
Ак0 няк0га в живота падна искам да знам,че сЪм скочила,а не че някой ме е бутнал...
В апартамент..щотоо...мама и тате така са решили![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3