- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво живеете? И Защо?
Къщаа...няма съседи които да ти тряскат на главата , а и ти не им пречиш + двор с цветяя![]()
Град, защото съм селянин по сърце и гражданин по душЪ
.
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
В двуетажна къща на село с 8 стаи за 4 човека.
ЗАЩО?-Защото нашите са я построили със собствени средства и усилия
В къща
Защо? Еми защото от край време се живее в тази къща и явно наще не искат да я напускат![]()
Защо? - да ти имам тъпия въпрос![]()
Живея в кутия...
Защо? - защото нямам пари да си купя стереопор и да си оплътня кашона...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
В къща.
Защо?Защото нямаме апартамент.![]()
Горе йе майна
в кучешка колиба , защото наще са искали куче , а съм се родил аз![]()
Живея в къща в покрайнините на София. Навремето живеех в къща в Лозенец, но не ми харесва всяка вечер улизата пред къщата ми да се задръства с коли, да дишам испаренията им и да ги слушам как бибипкат.
Живея в една вилна зона на Панчарево(Детски град). Имам си голям двор, хубава градинка, животните се радват, че не са затворени в някоя стая, а могат да тичат на воля. Лятото мога да си се печа на ливадката без да ми минават сумати народ покрай двора да ме гледат. Приятелите ми често идват до нас да се забавляваме, вечер си палим огън на двора, правим си скаричка, агнета печем. Едно от най-хубавите неща тук е, че наблизо има много хора, които гледат зеленчуци, кокошки,агнета,правят си сами сиренето, млякото и тн и аз имам възможността да си пазарувам от тях хубава храна, а не боклуците, които продават на пазарите.
В къща.
Живей така както искаш да те запомннят!
Апартамент, защото обичам да усещам съседи около себе си, защото поддържането на къща излиза по-скъпо, защото обичам гледката си, защото съм близо до всичко, защото по такъв начин съм свикнал
къща имам си етаж)
mmmmmmm
Преди живях в контейнер, но реших да се преместя да живея в къща, 'щото ми беше малко тясно.. и .. воала![]()
![]()
Когато бях малка, живеехме в къща. След това временно се преместихме в апартамент и в него живеем от 15 годиниПък иначе стискам палци октомври вече да населявам някое от миризливичките общежития на Студентски
![]()
![]()
В апартамент ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
В общежитие мен![]()
'що ли? 'щот' съм студентЧе
![]()
![]()
къща .. и нашите като ги няма life is life![]()
Живея в 4-стаен апартаментт.. мии.. тате там си е намерил работа .. иначее на село си имаме къща на 2 етажаа .. там ми е по-широкоо .. ноо искам да живеяя в 3-етажна къщаа ..![]()