- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво живеете? И Защо?
Аз залагам на кошницата![]()
![]()
В кошница, щото ми харесва.Първоначално написано от Nakadah
В апартамент, защотоо .. незнам.
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
В апартамент - мога да си права каквото искам с който искам.
Кошница - не ми харесва.Малко пространство.
Каравана - прекалено малко е за мен.
“Never sneak up on a vampire.”
В апартамент, в Пловдив. Иска ми се да живея в голяма къща, но не на село, а тук в града.![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
В къща,защото майка ми и баща ми живеят там...
В апартамент в Смолян при майка ми...живеех в апартамент в Пловдив но нашите се разведоха.
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
В къща...защото ако не тук,няма къде другаде![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
В кашон
Защото съм клошар ;c
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Живея в голяма и хубава къща с голям двор, а на въпроса защо? НезнамТрябва да питам нашите, зашо са построили къща, а не са си купили апартамент. Е поне като съм на къща сега има голям двор за догитата
![]()
в апартамент с наще,но много ми се иска в къща..ама сама![]()
Май и преди съм писала![]()
ама карай..
В къща живея и на всичкото отгоре на моя етаж съм сама![]()
От една страна ми харесва от друга-не.
Харесва ми, защото нямаме съседи и никой не ни притеснява и ние никого не притесняваме. Също е хубаво да има двор, вечеря в градината или просто някой път да се попека на слънце.
Не ми харесва, защото къщата се нуждае от голяма поддръжка, чистене вътре, отвън- имаме дървета, зеленчуци, плодове.. нуждаят се от поливане, подстригване и т.н. Има и повече разходи.
Живея в къща. И аз като zlatit0o съм сама на етажа
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Последната една година в квартира.Защо?Защото нашите са нямали акъл на времето да купят апартамент в София.
През лятото в къща.
Апартамент , а на село в къща![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Еми аз живея в Атлантическия океан. Исках да отида до Африка пезплатно и скочих в един контейнер за там ама той падна на средата на пътя и сега имам семейство. Синът ми е Гупа, дъщеря ми е Акула, а жена ми е крокодил.![]()
![]()
:P
![]()
в къща... защото няма къде другаде ;д иначе си харесвам да съм живея в къща. ;п
В къща с наще, догодина ще съм в апартамент сам тоест в девети клас, ще ходя в друг град да уча и за тва. :P :P
Иглу![]()
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.
В апартамент
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
ами аз съм в Кошница![]()
![]()
Живеем в апартамент, защото не можем да си позволим да си купим нова, хубава къща, но на мен и така ми харесва, жилището ни е средно (нее е като няква кутия)) Има си пространство, след две години ще си имам собствена стаяяя ии така.