.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 188 от общо 188
    Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Живея в апартамент.Във единия град живея в апартамент,а на село в къща.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от skate
    апартамент
    няма пари за къща

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    в апартамент и е много тъпо... на село в къщата е живота...

В апартамент защото така ми харесва.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    В общежитие.....причина : студентче съм

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Живея в София, в къща. Имаме и апартамент, но много рядко оставам там.. Само когато съм на лекции до късно или на другия ден от по-рано..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Живея в къща , защото ни е по-удобно на семейството ни.Четиричленно семейство сме и ни е трудно да сме в един малък апартамент.
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Живея в къща и съм си много добре-имаме доста стаи+това имаме градина с домашни плодове и зеленчуци, които нямат нищо общо с боклуците от магазина лятото имаме навън маса и барбекю и е много приятно да вечеряш навън, имам много повече свобода-не мога да издържа и 1 ден в апартамент, а и в къщи не се съобразявам с никой, щото никой не живее над или под мен или до мен и всичко е перфектно, повече пространство, независимост и +тва домашно отгледани плодове и зеленчуци, което е много голям +

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Живях мнооого време в къща,но за жалост вече живея в апартамент...нямам куче...баси...
    Живея в апартамента,защото навън е студено.
    >>DjBelev<<

Къща,защото си имаме къща

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MyLifeAsItIs Виж мнението
    Живея в къща в покрайнините на София. Навремето живеех в къща в Лозенец, но не ми харесва всяка вечер улизата пред къщата ми да се задръства с коли, да дишам испаренията им и да ги слушам как бибипкат.
    Живея в една вилна зона на Панчарево(Детски град). Имам си голям двор, хубава градинка, животните се радват, че не са затворени в някоя стая, а могат да тичат на воля. Лятото мога да си се печа на ливадката без да ми минават сумати народ покрай двора да ме гледат. Приятелите ми често идват до нас да се забавляваме, вечер си палим огън на двора, правим си скаричка, агнета печем. Едно от най-хубавите неща тук е, че наблизо има много хора, които гледат зеленчуци, кокошки,агнета,правят си сами сиренето, млякото и тн и аз имам възможността да си пазарувам от тях хубава храна, а не боклуците, които продават на пазарите.
    Toва е страхотно. На подобно място искам да живея и аз, но за жалост съм в апартамент. Защо ?! Така са се стекли нещата.
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Голям фен Аватара на dami666
    Панелка в София..3стаен апартамент..защото нашите го купиха преди 10тина години.
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2 Виж мнението
    Живея в къща и съм си много добре-имаме доста стаи+това имаме градина с домашни плодове и зеленчуци, които нямат нищо общо с боклуците от магазина лятото имаме навън маса и барбекю и е много приятно да вечеряш навън, имам много повече свобода-не мога да издържа и 1 ден в апартамент, а и в къщи не се съобразявам с никой, щото никой не живее над или под мен или до мен и всичко е перфектно, повече пространство, независимост и +тва домашно отгледани плодове и зеленчуци, което е много голям +
    Все едно аз съм го писала ! В родния ми град живея в къща, а във Варна (студентче съм) в апартамент .. направо полудявам .. ;Д

Едит: дано един ден имам финансовата възможност да си купя къща и във Варна ;Д
    Последно редактирано от divacheee : 12-10-2011 на 08:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си