- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В какво живеете? И Защо?
Къща/Апартамент/Иглу/Каравана/Кошница?
И защо?
В апартамент,защото едно време нашите решиха,че са влюбени в него
Сега навивам бащата да купи и някоя къщичка в близките до града (4-5км.) села и да си живея там (докато не съм на лекции),а те да си стоят тук,нооо за сега без успехНищо не му харесва ... Големи претенции,голямо нещо
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В апартамент в Пловдив.. ама скоро ще се местим в къща тук някъде.. по-широко е.. и някак си по-самостоятелно..
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
У нас - в къща.
Другото у нас - пак къща.
Иначе съм в общежитие, делим стая с братовчедка ми и нейна съученичка. Баня делим с още две момичета от училището ми.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Три етажна кооперация..Първоначално написано от Nakadah
Защо ли? За да не живея на улицата :/
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Опитваш се май да ставаш популярен,но както и да е...
Живея в апартамент,защото нямам къща..Иначе бих предпочела къщата..
къща и общежитие .... защото ми е тъпо![]()
![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Нали се сещаш,че от село до село има разликаПървоначално написано от Barathrum
В тези няколко села,в които искам баща ми да купи къща поне 50% от сградите са 8 етажни блокове.В новите им части живеят предимно хора до 30-35 годишна възраст в хубави къщички.Няма селскостопански животни и т.н. Е к'во по-хубаво от това?!Далеч от шумния град,но не и прекалено.Имаш си всичко,което ти предлага и града,но имаш и спокойствие,тишина и чист въздух,а и к'во са 5км.?!Някои тийнове минават по повече до училищата си![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
да ..
и примерно аз живея в Пловдив.. и в самия град си има доволно мн къщи
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
В апартамент.Аз не съм живяла в къща,но и не искам.
В апартамент.
На село обаче имаме къща, по-удобно е - дворче, полянки, дървета ... красота.
В града няма начин да си осигуриш такова спокойствие, така че е все тая дали тук си в блок или не.
В апартамент,щото наще нямат достатъчно пари за къща,в София е много скъпо...но не се оплаквам 130 квадрата е апартамента.Иначе бих искал да живея в голяма къща![]()
Когато стана пълнолетна винаги съм искала да се изнеса оттук и да живея в къща.. с двор, или едно апартаментче също ще ми е добре.. така 3стайно и да си живучкам сама .. тва ми е мечтата, 'ора..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Живея в апартамент...
Защо ? За да има покрив над главата ми,както се беше изразил един съфорумник..
А на село в къща.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нашите имат и къща и апартамент. Където ни е удобно!![]()
В къща, според мен е най-удобно .. (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
В къща живея в бг... и си спомням, че като малка исках да живея в апартамент, не знам що, винаги си представях как излизам на терасата и гледам отвисоко всичко....
Сега живея в апартамент иии ми липсва къщата в бг, на село, градинката, двора, всичките овошкитва ми се дояде-отивам късам си, ям... Тишина, спокойствие... Ееех, има още до лятото..
Същото, само че в апартамента почти не ходим.Първоначално написано от LipSy
![]()
По принцип семейството ми живее в къща, аз в момента съм на квартира в апартамент, а когато се прибирам там където уча съм в.... нещо средно между къща и апартамента, на три етажа е (аз съм на третия), май се води къща според тамошни стандарти, не знам, но интериора си му е като на апартамент и няма двор и такива неща. Никога ако имам избор не бих избрала да живея в апартамент, обожавам къщите, много повече пространство има, като съм в апартамент ме хваща клаустрофобия.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Едното ми вкъщи е къща, а другото апартамент. И естествено на село са къщиНякога когато ми се наложи сама да избирам къде да живея- задължително ще е къща
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Живея в апартамент, защото колкото и да харесвам къщите, не мога да живея в тях повече от няколко месеца. Лятото на 2010г. го прекарах в къща и беше страхотно. Обаче след това нямах търпение да се прибера в апартамента.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
До скоро живях в къща в София, кв. Лозенец, но да кажем, че леко жестоко се скарах с майка ми и реших да се изнеса преди 2/3 дена при баща ми в Панчарево в.з Градище (пак в къща). Малко ми е трудно всяка сутрин да пътувам от тук чак до кв. Стрелбище до училище, но свиква се.
Не че нещо,но май ти си тази с големите претенции.Първоначално написано от 3oPuTy
По темата-апартамент.Тристаен.Бих искала къща,но нямаме такава финансова възможност.![]()