.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Кожичка

Кожичка

Искам да попитам съвсем сериозно!Като бях малък ходикс на лекар и ми обясни как се забелва,но ме ме болеше супер много и не искакс да го правя и не го забелвах докато не се стигна до момента в които стана дума за секс...Та въпроса ми е как мога да го забеля главичата я обелвам цялата,но има някакфа кожа саединена с нея и не може да мръдне повече от долната страна...Мерси предварително ;д

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Ясно.Има повече теми от пръстите на ръцете и краката ми на трета степен в този форум. Има търсачка...

Не ги разбирам тези ,понеже съм обрязан ,но съм чел много подобни теми в този форум...

П.П.Заек...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аве за 3 дни за 8ми път някой говори за гемче...ТОВЕ Е ГЕМЧЕ ТО НЕ СЕ ПИПА,АКО ТИ ДЪРПА МНОГО И НЕ МОЖЕ ДА ГО ЗАБЕЛИШ ОТИДИ НА ЛЕКАР,АКО ГО ЗАБЕЛВАШ,ТО НЕ ГО ПИПАЙ ЗАЩОТО Е НОРМАЛНО!

>>DjBelev<<

ForzaFelipe той не говори за гемчето.Тази кожичка всички я имаме(момчета разбира се) не знам аз като бях някъде на 12-13 просто като забелвах и я дръпнах по рязко и тя се отлепи пробвай и ти може да се получи кой знае
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от n3razum3n
    ForzaFelipe той не говори за гемчето.Тази кожичка всички я имаме(момчета разбира се) не знам аз като бях някъде на 12-13 просто като забелвах и я дръпнах по рязко и тя се отлепи пробвай и ти може да се получи кой знае
    Ааааа да,кожичката е слепена с главичката,за тази нали?Да да да,моя грешка да.Еми да трябва да е дръпне по-рязко иначе не знам за друг начин(въщност знам ама ще стане мнооого по бавно)
    >>DjBelev<<

Кажи сподели и 2риа вариант,че първиа боли и то доста

И ако не се откъсне тая кожичка, какъв е проблема ?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ходи на лекар, бе.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Цитирай Първоначално написано от n3razum3n
    Еми да трябва да е дръпне по-рязко иначе не знам за друг начин
    Т`ва е болезнено ... а3 предлагам бавно и по степенно под душа с топла вода ... Втора грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си