- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да я разбера?
Здравейте!
Момче на 19 съм и в момента съм малко объркан.Надявам се да можете да ми помогнете като съдите от вашия личен опит.
Ситуацията е следната:Имам си приятелка от 4 месеца.До тук добре,но в началото имаше караници,разправии и т.н(за глупости основно)след което постепенно тези неща отшумяха.Аз смело мога да кажа,че съм човек,който основно търси равновесието в една връзка и винаги съм добър и мил.Но при приятелкатаа ми има нещо като някакви моменти на..............(не знам точно как да ви го обесня....вкарва си някви уникални филми(от 9 баира вода ми носи)за най-малкото нещо,което според нея е грешно).Ще ви дам пример:"У тях сме и някоя приятелка ми е звъннала да се видим и тя полудява и не ме оставя...все едно ще ида и ще се наебем -.-".Понякога избухва от нищото,а веднага след това е супер миличка.... много е объркващо..
Искам само да кажа че това не ми е първа връзка 3-та,като предишните са биле не по къси от 4 месеца,но такива проблеми съм нямал..
П.С не говоря за обикновенните скандали на жените!!!
В момента сме скарани щото не стана на нейното... Моля дайте ми съвет!
Кажи, че ще я отсвириш ако продължава така.Работи.
Иначе, нормално е след истерични изблици, да осъзнава, че греши, и да започва да се държи мило. Това означава, че поне е съвестна и осъзнава че греши, но все пак е лошо качество. Застави я да спре с двойния стандарт, иначе ножичка.
It will works ... seriously.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На колко е приятелката ти ?
Но общо взето нещата могат да се обяснят и с една дума - характер.
Явно си е такава и това си й е естествения начин на реагиране...
на 20...Ако това ще ви поясни нещо всичките ми приятеки са биле по-големи от мен тази е най-малката.Поради простата причина,че малките трудно знаят какво искат...
Ревнива, истерична, разглезена и ината. Явно си попаднал на жадна за внимание и подчертано несигурна в себе си глезла. Честно да ти кажа, нямам представа как, и дали въобще, можеш да я промениш по някакъв начин.
Ако тя самата не осъзнае, че се държи неадекватно, ти няма какво да направиш. Може да опиташ да поговориш спокойно с нея. Нека се опита да ти обясни причините за държанието си и какво се опитва да постигне с него. 99% съм сигурна, че няма да успее, но може би това ще я накара да се замисли малко над поведението си.
П.П От женско любопитство: Какво класифицираш като "обикновените скандали на жените"?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ти не ми обръщаш внимани...Първоначално написано от TheBeliever
Каква е тази,която те прегурна(след като и кажеш че ти е просто приятелка и почва да питат питат питат докато не се скарате,след което понякога завършва с ама тя е грозна какво трябва да се притеснявам)
в момента се сещам за тези ако ми дойде на ум някой друг....
Първоначално написано от divein
![]()
Ако това за теб са нормални неща не искам и да си представям на какво те подлага сегашната ти приятелка.
При положение,че никога не съм я лъгал за нищо и не съм и изневерявал и тя го знае..
А ти знаеш ли какво искат?Първоначално написано от divein
На момичето може да не му е интересно с теб и да си търси тръпката...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Обсебващо ревнива...
Това е болестно състояние.
Няма оправия...
Кажи и,че искаш малко лично пространство,aко не,късай я.
Дръж си на своето,покажи и кой е мъжът във връзката.
fixedПървоначално написано от TheBeliever
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
кажи и че ако продължава..ще трябва да се разделите..и относно скандала..Понякога казват че все 1я човек трябва да отстъпи..Този път това не трябва да си ти!В крайна сметка не можеш само ти да и угаждаш нали?
Успех!
Щом познаваш странностите й предвиждай ги. Едва ли ще я промениш и ако не се връзвате един с друг, просто си намери друга. Жените така правят и при теб трябва да свърши работа.
Ревнива е,но щом за такива неща пали както даде примера значи си и дал повод да ревнува?
Хммм...При теб положението май е по-зле и от протестите в Либия![]()
![]()
Казваш,че по-малките не знаели какво искат,ама като чета май твойта 2 пъти повече не знае
Явно си в такова положение,в което ти трябва да правиш всичките компромиси и да си търпелив и да ти се качват на главата...Ако това те устройва ОК,но иначе трябва да вземеш положението в свои ръце.Седнете като зрели хора и поговорете,обясни и как се чувстваш и че поведението и е неоснователно и няма от какво да се притеснява...Ако не помогне тогава не знам-заплаши я,че ще я зарежеш и може и да се стресне
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не се опитвай да я разбираш. Причината няма значение - важното, е че го право постоянно. Или има доверие между вас и тя ти споделя защо е всъщност всичко това или няма път повече за вас. Дори да си телепат, няма начин да й разчетеш умът. Кажи и че ти е адски обидно да поставя това, коеот имаш към нея по такъв начин, сякаш би го заменил при първа възможност.
Имах и аз много ревниво гадже (момиче съм).. същите простотии бяха, даже беше по-зле от твойта... няколко пъти му казвах, че ако продължава така няма да го търпя дълго. Той даже ме караше да избирам между него и приятелите ми... хах...
Съветвам те въобще да не й се обесняваш, ако искаш й кажи това, което аз казах на онзи индивид- Ако продължава така, няма да я търпиш, нито си длъжен..
След време ако не се кротне просто й кажи, че сте приключили и после колкото и да ти досажда и да ти реве не я отразявай...
А! И друго, приказки от сорта на "ама аз се промених, дай ми шанс да ти докажа" (а ти не си видял промяна) да не те разколебават.
Много ме дразнят такива хора... вманиачени
погледни времето навън-една минута вали сняг, на следващата грее слънце...ами това сме жените. ти си мислиш, че избухва от нищото, но това 100 % не е така. просто момичетата имаме уникалната възможност да си усложняваме живота като прекалено много мислим. аз имам голямо довери на приятеля си и само, който не го познава може да каже, че някога ще ми изневери, но въпреки това съм ревнива и знам, че няма за какво, но като стоя и си мисля и аз във филми се вкарвам. та това ти казвам, мислиш си, че всичко е като гръм от ясно небе, обаче всичко си има начало. сега в случая, като съдя по последното изречение, мисля, че малко е прекалено. в началото и при нас имаше скандали, защото аз искам винаги да става на моето, но осъзнах, че света не се върти около моето мнение. та това трябва да стане и между вас. обяснии с прости думи, че за теб има само едно момиче и това е тя, кажи и, че каквото и да става, която и да ти звъни, поздравява, когато те види по улицата, която и да ти пише във фейсбук, ти в крайна сметка си с едно момиче.![]()
и само още едно нещо....там, където има любов, няма място за ултиматуми (ако наистина се обичате). това важи и за нейното отношение към теб, и за твоето към нея.
ИСКАМ САМО ДА кажа че липса на внимание няма поне по 2 пъти се чуваме на ден като съм с нея съм само с нея,а когато сме с приятели 50/50 е вниманието.Така че няма никакво основание за това!!Първоначално написано от TheBeliever
Не се опитвай да разбереш жена/момиче .. невъзможно е![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Явно не съм се изказала добре.Първоначално написано от divein
Имах предвид, че тези неща, които изброи, не трябва да предствляват проблем и за мен е неприемливо, че ти приемаш за "обикновени женски скандали" караниците за подобни неща. Това не е нормално женско поведение, поне за мен.
valll, да жените имаме лошия навик да си сменяме настроенията по-бързо и от времето, но това не означава, че имаме правото да обвиняваме безпричинно и да изпадаме в истерии за глупости. И аз се филмирам, и аз се дразня много заради малки неща, но не си позволявам подобни моменти настроения да влияят до такава степен на поведението ми, че да се държа като истерична пикла. Всичко си има граници и с държанието си въпросното момиче ги преминава.