- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вагинален секс
Една приятелка ми каза ,че е чела ,че можеш да се изпуснеш при вагинален секс .Аз й казах ,че няма такъв шанс , но понеже е много упорита още спориме . Та може и аз нещо да съм в грешка ,вие какво знаете по темата ,може или неможе ?![]()
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Приятелката ти е имала друго в предвид- не че ще се насере или напикае... Като ви гледам какви разбирачи сте... се замислям дали вобще сте правили секс... а иначе сте големи разбирачи... Въпросът ми е към хората които настина са правили секс- нима не Ви се е случвало докато експериментирате с позите при някои пози при вкарване, изкрване на пениса моми1ето просто да е поело вваздух и се получав нещо от сорта на изпускане? Ще го отречете ли?
Ако имаш предвид вагинално пръцкане, редовно се случва![]()
Абе гадно, съвсем нормално си е.Първоначално написано от bybz
Към авторката - ти вече прави ли секс или още претегляш плюсовете и минусите?
Welcome to the Jungle...
E голяма работа, няма що. Аз като чуя познатия звук само подушвам леко да проверя от къде е дошлоПървоначално написано от bybz
![]()
това е нормално.сорта на изпускане
и,НЕ,при мен не се е случвало.
Да не би да говориш за скуърт? Щото освен това "вагинално пръцкане" дето споменаха по-горе, едва ли има още много възможности :PПървоначално написано от malkasladkaku4ka
Wild sexy bitch from Mainatown :P
ХахаПървоначално написано от kstanishev
![]()
![]()
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Вагиналното пръцкане се дължи на две неща.
Или пенисът на мъжа е твърде малък, или вагината на жената е твърде широка, под широка имам предвид - попски ръкав, разтеглен клитор, шавръвлив и т.н.
do you dream?