- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- 0.facebook.com
Много хора знаят за безплатната GSM страница на фейсбук - 0.facebook.com . Аз я използвам от скоро, но незнам защо не ми се появяват снимките. Някой ще ми каже ли защо![]()
![]()
??? На м-тел съм, с Nokia 6303i Classic, на сметка !!!
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Аз ще ти отговоря! Снимките не се появяват, защото "0.facebook.com" е олекотена версия, без снимки! За да виждаш снимките, ще трябва да си плащаш навъртяния трафик данни, в съотвествие с тарифния план на твоя мобилен оператор!Първоначално написано от Ivan4o0o0
![]()
А как да разбера тарифния ми план ???
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
В сайта на джи ес ем оператора ти, в договора ти, на място в офиса.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ок мерси![]()
>>> Minecraft <<<
4мб =10лв (Мтел)![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
сагласен , с погорните мнения![]()
е толко е, подобно е и за глобул/вивател ма за нет на телефон (за Мтел) по-добре да си на план сърф Х (май бешеПървоначално написано от MaGuSs
) където имаш неограничен трафик
![]()
и теглиш с някаква мижава скорост, до която никога не съм падал 16КБ/с...Първоначално написано от AreYouNoob
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!