Цитирай Първоначално написано от Seductress
Цитирай Първоначално написано от Tin
Цитирай Първоначално написано от Seductress
Много се радвам, че има толкова малко любители фотографи, ама слезте малко на земята. Да, много е интересно да се занимаваш с това, но да овладееш фотографията е много трудно. Това да имаш професионален апарат и да си си харесал нещо/някого за да го снимаш, не е достатъчно. Има доста неща, които трябва да съобразиш, докато снимаш. За да направиш една добра снимка, трябва не само да си изчел няколко книги/ учебници/ списания, а и да имаш практика зад гърба си. За тези симпатяги, които искат да го учат фотография: Не, че искам да ви откажа, но не си заслужава. Ако искате да се занимавате с това, можете да се справите и сами, стига да сте достатъчно упорити. А по принцип трудно можете да си осигурите прехраната с фотография. Харесайте си нещо по сериозно, снимането винаги може да ви остане хоби.
добре де аз много добре знам че с това неможем да си осигорим прехрана...но нали знае че може да се работи и на две места !!!!!! да колкото знам фотографията може да се учи след 12 клас 4 години така ще имам средно и едно за фотограф : ))))

Защо искаш да си усложняваш живота толкова? Като завършиш фотография, каква друга втора работа ще си намериш??? И въобще не е сигурно, че ще си намериш първа работа с фотография. Виж, аз също много исках да уча фотография, но всички ме посъветваха да уча нещо по-сериозно и снимането да ми остане хоби. Пък и не е казано, че трябва да имаш само 1 висше. Харесай си някоя друга специалност, с която може да се реализираш, фотографията я остави за после. (не съм 100% убедена, но мисля, че на някои места може да учиш и 2 специалности едновременно)

добре да кажем че ми остане за хоби....какво тогава ще уча че да печчеля повечко аиде сега ..извинявам се че излизам от темата ама...кажете някоя специалност -.-.-която да не включва история и география