Цитирай Първоначално написано от ecstazy
имам чуството че напоследък почти всеки 2ри се мисли за фотограф, стана леко позьорско според мен. Смисъл модерно стана да снимаш нищо лично към ориентиралите се към фотографията, казвам го просто като наблюдение
+++++++++++++++++++++++

снимка на цветенце и айде вече сте фотографи
Нищо лично, но е така в днешно време. Просто си трябва усет за всичко, трябва да си естет, не просто да вземеш един залез и да го снимаш, цвете, което дори не се различава по нищо от всички останали, а и не е нещо рядко срещано или пък отсрещната гора и блоковете пред нея. Както и много е важна работата с Photoshop, защото наистина има много добри снимки и без него, но точно той дава голяма част от ефектите, които виждаме като краен резултат.
edit: Написах мнението преди да погледна снимките ви. Честно казано 95%, а може и повече, не стават. Все едно съм снимала с обикновения си цифров апарат някакво си цветенце. Не искам да ви обидя, щом ви харесват, правете си. Понеже съм човек без работа и често разглеждам deviantart, влезте и погледнете. Снимките са по-реални от самата действителност. На ваше място аз не бих си качвала снимките където и да е...