- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да стана фотограф!
+++++++++++++++++++++++Първоначално написано от ecstazy
снимка на цветенце и айде вече сте фотографи
Нищо лично, но е така в днешно време. Просто си трябва усет за всичко, трябва да си естет, не просто да вземеш един залез и да го снимаш, цвете, което дори не се различава по нищо от всички останали, а и не е нещо рядко срещано или пък отсрещната гора и блоковете пред нея. Както и много е важна работата с Photoshop, защото наистина има много добри снимки и без него, но точно той дава голяма част от ефектите, които виждаме като краен резултат.![]()
edit: Написах мнението преди да погледна снимките ви. Честно казано 95%, а може и повече, не стават. Все едно съм снимала с обикновения си цифров апарат някакво си цветенце. Не искам да ви обидя, щом ви харесват, правете си. Понеже съм човек без работа и често разглеждам deviantart, влезте и погледнете. Снимките са по-реални от самата действителност. На ваше място аз не бих си качвала снимките където и да е...![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."