- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ципа
На колко см е девствената ципа и дали може едно момиче да се отвори с тампон,която използва от 4 години ?
Девствената ципа е на около 8 см. ,а иначе мисля, че ще ти е доста трудно да се отвориш с тампон![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
и аз така знам. Няма проблем да си ползва тампони от към тази гледна точна, но иначе не са препоръчителни.Първоначално написано от SexyBitch
Не, не, разбра ме грешноПървоначално написано от miminko
исках да кажа, че е нужно проникване на около 8 см. , за да се разкъса
Голям бисер изръсих
![]()
Извинявай, така са ми казвали в СЪЩИЯ форум, но бях с др. регистрация
Та, били ме просветлила :P
Ципата е на входа на влагалището .. с тампон става,но ако не си в цикъл,иначе ефект няма ... ; ))
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
тампона ли използваш вече 4 години или ципата?Нещо не схванах.Първоначално написано от deni992
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Ще следя темата![]()
Не че нещо, ама аз като бях девствена и използвах тампони, не ми се скъса ципата. Да, може моята да е по-еластична, ама чак пък толкова...един тампон е широк около 1 пръст. Как по дяволите ще те дефлорира ?Първоначално написано от XxNymphetaminexX
![]()
Така...Първоначално написано от SexyBitch
Факт 1: Ципата е на входа, покрива го
Факт 2: Тя на е плътна, има дупки(през които изтича кръвта, например)
Факт 3: Не е важно колко е дълъг предметът, а колко е широк.
По принцип лекарите не препоръчват употребата на големи тампони при девствени момичета. Но, като цяло, няма особен риск от дефлорация(може би частична, ако си много непохватна...но...)
Аз какво казвах досега???Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
Първоначално написано от SexyBitch
Не, не, разбра ме грешно Cool исках да кажа, че е нужно проникване на около 8 см. , за да се разкъса Cool Голям бисер изръсих SurprisedАлцхеймер?Девствената ципа е на около 8 см. ,а иначе мисля, че ще ти е доста трудно да се отвориш с тампон
Много си любезен, мееерси.Първоначално написано от Schneeflocke