- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го заговоря?
Емии днеска в магазинаа и на спирката видях едно момчееКоето много ми харесва - със руса коса и тъмносини очи. 2 години по-голям е от мене, учим в едно училище, но не знам как да го заговоря... Идеи?
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()
За целта ти трябват самоувереност,чар и един гаечен ключ.Издебваш го след даскало като се прибира,приближваш се така да не те забележи и подхвърляш гаечения ключ някъде близо до него.Това е вече можеш да го заговориш спокойно,нещо от рода на "Извинявай случайно този гаечен ключ да е твой?" и така нататък.
Успех!
Ще ти издам една тайна, но трябва да си остане м/у нас.. отиваш до него и използваш магията на словото!
Защо изобщо се навивате да заговаряте някого, при положение, че не знаете как да подходите... Особено пък, че искате съвети как да го сторите, без сами да помислите. Това говори колко изкуствени и... тъпички? сте.. Без да ми се обиждаш, авторке.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
hwani go za huq i toi sam shte te zagoriwi (sun)![]()
Глупости....един гаечен ключ
Авторкe,просто е.
Отиваш и го заговаряш.
Същото написах,само че не разбираш от ирония май...Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Прочети останалите 5165419516 подобни теми и ще си готов стратег![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Идеята с гаечния ключ не е лоша.
--------------------------------------------------------
С думи, естествено.Ти пък.
Big or small, lies are lies!
Не мога да приема момичето да прави първата крачка ..По-добре опитай да привлечеш вниманието му по някакав начин и той пръв ще те заговори :P Защото кой е виждал капан да тича след мишка .. ?!
![]()
"Знаеш ли какво е самота? -Знам какво е. -Но не знаеш какво е да си самотен, когато имаш възможност да бъдеш с когото си поискаш..."
Пхаха, бе каква първа крачка, това, че ще го заговори не е първа крачка, виж сега, отделен въпрос е да му предложи, което не вярвам да стане още на първия разговор хах ..Първоначално написано от mmmissing
Да съм казала, че отказвам се?!
Няма нищо лошо в това момичето да направи първата крачка, а и тук става въпрос само за заговаряне! Защо да стои и да чака?