- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка обява
ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА!!!
Ако има самотни момичета от София, нека си оставят скайп на ЛС. (на 18 съм)
Колкото и подигравки да изкажете, пак сте по-доло.
Че то има ли нужда да ти се подиграваме,само като чета жалките ти опити да се уредиш ми става тъжно за теб![]()
С тази тема ти сам си се подиграваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хммм...Откога и "батковците" започнаха да се опитват да се уреждат във форумите?![]()
![]()
![]()
ПС:С тази тема ти сам си се пре***ваш...ПОРАСНИ!!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ясно как бихте се отнесли към някакво човече, опитващо се да внесе тръпка в живота си ...Първоначално написано от Sh@d0w
2010 мнения? It cuts like a knife, when I tell you "get a life"
Русокоске, пише се "П.П (ПослеПис, а не П.С - PostScript)
Не знам кой глупак би послушал съвет от такива съфорумници, малко помислете с горните си глави (момчета)
А аз не знам кой глупак търси съвети и срещи със себеподобни,както ни наречеПървоначално написано от DaKurlzz
![]()
Боже някакъв пъпчив девственик с ниско самочувствие ми казва Get a life ?!Дечко виж кога съм се регистрирал,после се опитвай да се правиш на оборотен.Първоначално написано от DaKurlzz
Смешен си и жалък.
Не знам къде си ме виждал, за да знаеш, че съм пъпчив и явно ми спиш е леглото, за да ми кажеш "девственик" ...
Не съм пъпчив! Може да съм дебел и грозен, и тъп, и дебел, и грозен, ама не съм пъпчив!!!
Подкрепям !!!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Poor you![]()
Иначе запознанствата с момичета от тийн форум са голяма тръпка....
--------------------------------------------------------
Нищо против девствените,НО....честно досега за 2-ри път виждам някой така да се самонарежда публично...От това,което написа най-логичното,което следва е,че си девственик,особено като прибавим и факта,че си търсиш "забивка" ТУК...Първоначално написано от DaKurlzz
![]()
![]()
![]()
Това нещо се нарича логика-кой нормален младеж,който има поне малко самочувствие ще пуска оферти за секс в тийн форум?Първоначално написано от DaKurlzz
Девствен си
Сигурно си и грозен
на интелект също не го докарваш
Сложи снимка,ако решиш да ме опровергаеш,иначе не си прави труда.
А да и забравих-жалък си.
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Естесвтено, че ще се самонареждам, аз се познавам и знам колко комплексирам и грозен съм ...
Потърсих помощ от тийнпроблем.нет, за да си намеря гадже, тъй като никога не съм имал и искам да видя кво е ... Писна ми приятелите ми да ми говорят колко е*али и какви пи*ки били, а аз да стоя вече толкова години на сухо(( Явно няма да намеря някое интересно момиче, отивам в сайтовете за запознанстжа :/
А през всички тези години полагал ли си усилия, за да подобриш външният си вид? Излизал ли си навън, ходил ли си по кафета,за да се запознаеш с някоя мацка? Щом си си разбрал проблема е време да го решиш. Но нещата не стават за 1 или 2 дена. Трябват време и усилия![]()
--------------------------------------------------------
Не излизам по кафенета и не общувам с никакви момичета ... Как да си намеря гадже в такъв случай?
Хеееееей по-спокойно,не изпадай в нервна кризаПросто тук не е мястото за запознанства с цел връзка или секс,защото всеки нормален човек,който прочете такава тема би те отрязал...Сайтовете за запознанства не са лош вариант,но не могат да заместят реалния контакт между хората...Моят съвет е да намериш момичето,което си струва в реакния живот,а не да вярваш на изкуствено създадени "личности" в интернет...И да допълня:според мен недей да си даваш толкова зор със секса,защото той няма да избяга.Намери подходящата и така го направи,колкото и банално да ти звучи
Успех
![]()