- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Духане ^^
Така идва и моя момент да ми духат.. та така искам да попитам какъв е шанса да свърша за 10 сек ?сериозно питам..
ако ти е за първи път доста голям
Ами духането да, но секс-а не ;p
Е как за 10 секунди![]()
--------------------------------------------------------
вие се смеете на 10те секунди ама аз съм чувал за случаи да свърши още преди да са почнали да се събличат...
Това, за което говориш не е свършване а "сълзене", поне аз така го наричам, не е научен термин ...Първоначално написано от Sh@d0w
Шанса да свършиш бързо не е особено голям, ако го направиш, значи е някаква майсторка свиркаджийка : )))
Изчакваш 1 час и пак ..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Авторът май си гърми патроните при докосване.![]()
--------------------------------------------------------
Пука ли ти?! Стреляй там и гледай да го вдигнеш по-скоро за втория рунд
Няма какво да и се притесняваш, директно почваш да обясняваш колко е добра, такава свирка никой не ти е правил. Кажи нещо от сорта "кво ме направи ти веее, аз не мога да мръдна" (и седиш като припариран)\
/
Не е нормално да свършиш за 10 секунди, каквото и да говорят.
Доколкото знам, аз съм първата, която е духала на приятеля ми (хъъъм, ще взема да го питам) и си свърши нормално - нито бързо, нито бавно.
Е нямам в предвид точно 10 сек, но няма да е дълго според мене се пак за първи път ще ми духат ддз..
Не знам защо питаш хората тук .... Момчетата тук са най-големите ебачи, духат им с часове и се имат за роботи в секса ... Ако ги попиташ, ще ти кажат, че в секса свърщват за 1 час, не че нещо, но е физически невъзможно ... Упсех със духането, дано ти хареса, все пак това е целта на френската ласка
Снощи:Първоначално написано от DaKurlzz
1 рунд - 45 мин духане, 20 мин секс. Накрая заскимтях и той спря да се сдържа
2. рунд - не искам да си спомням -.-
Няма да ти казвам к'во стана като му казах веднъж, че не може кой знае колко дълго...
Иначе...колко бързо свършваш зависи от това колко си възбуден. Ако много много те е страх...обичай се преди да се видите....
Очевидно не сте запознати с измерението във физиката, наречено "ВРЕМЕ"Първоначално написано от Schneeflocke
Т'ва, че ти не можеш, не означава, че никой не може... Кофти тръпка, има и по-добри о теб...Първоначално написано от DaKurlzz
Ам номера да си мислиш за друго върши ли работа като при секса?
Няма как да свършиш толкова бързо,освен ако мацката не е някоя богиня - за първи път ти е не знаеш какво ще усетиш и т.н.
Аз първия път шмулих 40 минути, и едвам свърших. Ако не бях толкова спекъл щеше да е по-бързо. Някои съм чувал че не може да им стане първия път, други свършват бързо. Много зависи.Първоначално написано от miminko
Temet Nosce
벨야카
шамса е голям зависи , колко е попитна мацката :P :P
Аз никога не съм свършвал от духане. Даже ако не гледам, може да не разбера, че ми е лапнат. Просто главичката на пениса ми е много нечувствителна, представям си какво ли щеше да бъде, ако освен това бях и обрязан, тогава сигурно и от секс нямаше да свършвам. Така че не се спичай, може и въобще да не свършиш
![]()
Е Все пак свърших за 1 минута =) То и в секса съм така, но там поне правя по 4-5 тека и мога да правя секс поне 30 минути ама явно при духането не става
Ами аз първия път като ми правиха свирки свърших за 20 минути някъде, а първия път като правих секс 2 часа и накрая трябваше да поработи с устичката и с ръчичката за да свърша но бях притеснен а сега си е нормално 20-25 минути.![]()