- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Духане ^^
Колкото толкова.Важното е да се отпуснеш и да се наслаждаваш,а не да гледаш часовника и да си броиш секундите.
браво бе герой, аз съм още новак в тия работи 1вото и единствено духане мина и момичето д/г беше опитно в началото не усетих даже, че го е лапнала, но изведнъж стана много бързоне мога да ви кажа време
Втория и третия път мина по успешно все пак втория около 10 мин третия 15 и трябваше да си ходя иначе можеше и още ^^
Ако момичето знае кво прави и иска да свършиш бързо ще свършиш бързо.
Ако е неопитна няма шанс да свършиш .
Може да си биеш 1 бърза 1 час преди това,че да държиш повече![]()
Ха ,е браво бравоПървоначално написано от BriNGeR
![]()
Това е вярно много зависи от опита на момичето ..Първоначално написано от kstanishev
Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре.
при мен проблема е че момичета наистина много ме привлича ... 1 път ми отне сиг 10 мин (но бях свършил 20 мин преди това) 2 път сиг за 30 секмного яко бях загорял ... 3 за към 10 и т.н. Но и тя е много добра ...
Та възможно си е
за 10 сек няма как ама 30 сек може![]()
Josefine
Black Eyed Peas
2pac
Basketball
Ако не искаш да свършваш бързо, независимо дали правиш секс или ти духат, трябва психически да се настроиш - Вдигни главата си и гледай на горе, мисли за други неща
Бахти малоумния съвет. Мацката ще му духа, той ще си мисли за други неща. Ще е късметлия, ако отново получи свирка.
Бийш си кучето 10 пъти един след друг и няма да свършваш на 10тата секунда![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Само да вметна, че няма как да знаеш кво си мисли другия..Така че, най-вероятно пак ще получи свирка. ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Това си зависи и от опита ти в секса вообще.При всеки е различно,на някой са им по чувствителни и свършват по-бързо,други по-бавно и такаАз примерно съм с по чувствителна и свършвам по бързо от необходимото,но пък то за това има и 2ри и 3ти рунд :P
>>DjBelev<<
1-2 часа преди да ти духат си набий един път,защото 2рия път ще ти е по-бавно,пий малко вода,яж шоколад нещо такова,измисли,аа когато ти духат и тръгваш да свършваш но не искаш и направи знак да спре и почни да я целуваш и нея и после пак![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !