Знам, че има безброй такива теми, но моят случай е малко по-различен!Проблема ми е следния-има едно момче от моя клас и аз много го харесвам още от началото на учебната година. Та той е сладък и мил, но много ме дразни това, че с всички момичета си прави "ебавки".Т.е постоянно казва нещо от сорта на " .. защото съм влюбен в теб" или пък "искам да съм хубав за теб" и тем подобни. Дразни ме, защото така "уж" иска да се харесва на момичетата и все пак го харесвам...някакси много добре се държи, като приятел.. Аз се опитвам по всевъзможни начини да му покажа, че го харесвам..но явно не ми се получава! Питала съм го кого харесва, но нищо не иска да ми каже.Един път си писахме бележки и го питах защо си прави ебавки с момичетата, а той ме пита "Как да и кажа че я харесвам?" ------>>Още повече се обърках!Май и това беше ебавка! Не знам вече!
Моля ви, дайте ми съвет дали да му кажа! Защото съм си мислела много и звучи малко отчаяно..."Харесвам те", все едно казвам "А ти харесваш ли ме?" Ами ако не ме харесва? Много ще ме е срам. А и ние сме приятели, а впоследствие, може би, ще бъде неловко. Няма да мога да го погледна в очите.
Наистина ще съм ви много благодарна ако ми помогнете!
БЛАГОДАРЯ ВИ!