така.. вчера имаше мач - нашето училище срещу *няма значение, нали? :]* емии бихме ги обаче по време на мача ние агитките много се плюехме псувахме се и т.н мача свърши и почнахме да им викаме слабаци и разни такиваа.. те много се ядосаха и тръгнаха да ни гонят направо щяха да ни бият хубаво че имаше възрастен с нас.. имаше проблем обаче.. от тяхния отбор имаше едно хубаво футболистче дето си го харесах апък той беше най- отворен и много ни псуваше както и да е.. изяде си го той ;д апък аз като се прибрах попаднах на фейсбука му.. сръчках го апък тъй като гледам той си влиза там през 2 месеца и сега се чудя да му поискам ли приятелство.. щото здраво съм хлътнала, пък все пак до вчера му виках слабак и го псувах чудех се каква ли ще му е реакцията като разбере, че аз съм една от ''враговете'' апък иначе друг проблем ми е, че много бързо се увличам ;х просто като видя някой по-готЯн на улицата и цял ден си мисля за него.. направо сякаш се влюбвам та.. въпросът ми е да го добавя ли и според вас каква ще е реакцията, също и какво мислите за второто ;х ;D