- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Побъкрвам се! Незнам какво искам и чувствам...
Офф не издържам вече..Значи..влюбена съм в един приятел и аз му казах, но знаех, че нещата няма да потръгнат, защото сме приятели и той не ме харесва.. След една седмица му казах обаче, че не го харесвам..защото той е влюбен в друга и неща да му е гадно...Макар че хич не изглеждаше да му пука за моите чувства, ама незнам..само така изглеждаше..Обаче той понякога..така ми се качва на главата, че не е истина. Направо полудявам. Казва нещо тъпо и почвам да се дразня , казва нещо хубаво и немога да спра да се усмихвам. Ту го мразя, ту го обичам. Обмислям да му кажа, че съм го излъгала, за това, че не го харесвам, защото може да си промени държанието..все пак не ми е приятно да ми вика "Ай млъквай ма пача!"..знам, че е на базик, но не ми е приятно..А и той постоянно говори как иска да се събере с това момиче и колко много я обича и аз цял час зяпам него, а той зяпа нея [за черешка на тортата]
Казах му за това цялото "дразнене" , а той каза, че се държал нормално и че проблема е в мен.И немога да спра да мисля за него..мисля си колко е тъп и, че не е никакъв приятел и след една секунда сърцето ми направо се разбива от туптене и почвам да мечтая ии..офф това е общо взето.. само исках да споделя..
![]()
Разбирам те много добре . Но цялата истина е , че като кажеш на някой добър приятел , че чувстваш нещо повече към него и всичко се прецаква . Това момче е ясно , че иска да е с неговото момиче и ти нищо не можеш да направиш . Може да прозвучи гадно , но трябва да се откажеш колкото и да боли понеже иначе се нараняваш още повече . Но най-важното е да си запазиш поне приятелството с него . Гадно е знам , но трябва да си силна и да продължиш напред и да не се филмираш . Има много момчета , сега за теб е единствен , но животът е пред теб ! Може в момента някой да е влюбен в теб , а ти дори и да не подозираш ...![]()
Слушай ме сега. Ти сама виждаш че нещата не вървят и може би няма да тръгнат (кой знае?) ... При първа възможност отиваш при него и му казваш че си го преодоляла и, че искаш да си запазиш приятелството с него и не мисли за него по този начин. То само ще си мине. Повярвай ми много по лошо е да го загубиш като приятел. Се едно губиш част от себе си![]()
Ако искаш ме слушай де ... според мен тва е най доброто решение...
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Еми, аз точно това направих. Казах му, че съм го преодоляла и реших да чакам "да си мине"..обаче..незнам, мисля, че е доста по-трудно от колкото изглежда, защото го виждам всеки ден и той споделя всичко с мен... АхххххххПървоначално написано от bebzgirl
everything SUX!
Да ти кажа, проблемът най-вероятно си е в теб и той едва ли се държи по-различно. Фактът, че имаш чувства към него, те кара да приемаш всяка негова шегичка за гавра. Била съм в това положение, а неговите "дразнения" наистина ме изкарваха от нерви, докато не стигнахме до караници и скандали. Дай си малко време далеч от него, така ще му покажеш, че си го преодоляла + и ти ще си починеш малко. Колкото и да не ти харесва как звучи сега, определено е най-доброто решение.
Reading In Bed.
Да ми каже ''пача ай млъквай''и а3,да седя и да му се усмихвам?...
АБСУРД..
Такъв шамар ще изяде,че свят ще му се зваие...
Той щом се държи така с тебе,не си заслужава.
Зарязвай го,до като е време,че после няма оттърване.
Според мен,нищо няма да стане.
Това,което ти искаш,да си станете гаджета...