.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Девойки?

Девойки?

Знам , че не е тук мястото във форума , но ми е много интересно какво ще кажат момичетата на по 16-18 години.
    Остана ли ЕДНА девойка от Пловдив , което да има нужда от момче до себе си и нищо друго ?
    Без филми , без драми , без простотии и лигавщини?
    Просто приятно общуване, хубав секс и доверие ?

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Объркал си сайта....

Защо да съм объркал сайта, моето момиче?
    До гуша ми дойде , честно ти казвам .
    Не може да няма в целия град една симпатяга, която да е достатъчно зряла, за да знае , че на около 18-20 години не може и дума да става за ШИБАНА ЛЮБОВ ?!
    Омръзна ми да гледам по улиците предразсъдици , простотии и гордост. Нали за това сме създадени - накрая ще ни остане само какво сме изяли , изчукали и изпили ...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    що да няма любов на 18-19?

Ами , сега ще ти кажа защо - още мама и татко те носят на гърба си , хранят те и те поят , ти си мислиш , че си голяма , защото си "младичка мадама" и имаш големи амбиции за бъдещето . Той пък е поредният принц , който ти казва колко много те обича, с единствената надежна да те награби и да те нацелува цялата. Просто преди човек "да улегне" не може и да се говори за истинска любов.
    Просто лапешки увлечения ?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от MilenMns
    Объркал си сайта....
    +1.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    На 16-18 за ква любов говориш бе мойто момиче , а и кво очакваш някоя да ти пише в този форум че се нуждае от теб хаха..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пич, повечето хора са така устроени, че разсъждават в крайности. Затова и всяка от описаните от теб чака "голямата любов", сама се лъже и сама си вярва. Това докарва всичките проблеми. А и говорим за момичета в пубертета - емоциите бушуват, все гледаме да сме интересни и обградени с внимание, кво да ти кажа...

Темата си е точно за тоя форум, ама по-скоро за раздел Любов.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аман вече!
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на storex
    Е къде пък ги намираш в Пловдив тия, дето търсят любов, според мен са дефицит... момичетата от 15-20+ (повечето поне) според мен отговарят на твоите условия, най-малкото иди на някоя чалга дискотека, ще намериш бая, които си търсят някой тъпкач... а за лиготиите вече... повечето са си лигнички )
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Питай в сайтове с такава цел, тук не е такова място.
    Ако си харесаш някоя, пиши й на лично.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ти какво очакваш от тийнейджърки? Хубавите са заети. Трябва да се примириш с остатъците...

--------------------------------------------------------

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01
    Ами , сега ще ти кажа защо - още мама и татко те носят на гърба си , хранят те и те поят , ти си мислиш , че си голяма , защото си "младичка мадама" и имаш големи амбиции за бъдещето . Той пък е поредният принц , който ти казва колко много те обича, с единствената надежна да те награби и да те нацелува цялата. Просто преди човек "да улегне" не може и да се говори за истинска любов.
    Просто лапешки увлечения ?
    За любов нз може и да има на 20 години мисля че ще има малко акъл и ще може да мисли момичето ноооооооооооооо съгласен съм с това написаното от тебе \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    пиши на alexandra93
    >>DjBelev<<

Защо да съм объркал сайта, моето момиче?
    До гуша ми дойде , честно ти казвам .
    Не може да няма в целия град една симпатяга, която да е достатъчно зряла, за да знае , че на около 18-20 години не може и дума да става за ШИБАНА ЛЮБОВ ?!
    Омръзна ми да гледам по улиците предразсъдици , простотии и гордост. Нали за това сме създадени - накрая ще ни остане само какво сме изяли , изчукали и изпили ...
    Ти НЕ си добре .. ти...си .. болен.. ей от такива като тебе ме е страх...сериозно.. ако разбера кой си по Пловдив като те видя по улицата,на другия тротоар ще се махам... ;хх
    ---
    16-18 само за секса.. ти добре ли си?
    Иии това не е сайт за секс запознанства!!!
    Разсъждаваш много примитивно..
    амм.. освен това се включвам в диапазона 16-20 ,сгодена съм,уча и работя и.. какво да ти кажа справям се идеално... фейл.. излез малко от рамките на ограничения ти свят тип "яж,пий,е*и" и се огледай около себе си..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

ПП. Девойка=девица=девственица (обикновено)

wtf?
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Пусни обява под тапета

Най- вероятно се страхуваш от "такива" като мен , защото не можеш да разбереш как мислим.
    А "такива" като теб , с готинки подписчета на бозави песни , с много голяма доза критика в изказа си и със своя вечен мироглед "СВЕТЪТ Е ПРЕКРАСЕН" много съм виждал . Точно заради това пуснах темата.
    Защо да минаваш на другия тротоар , като ме срещнеш на улицата?
    Мислиш си , че като си сгодена на 18-20 годишна възраст , като си следваш висшето образование и като заработваш по някой допълнителен лев си апотеоз на щастието ?
    Не съм съгласен!
    До утре сутринта да си говорим , няма как да ме убедиш , че докато човек не "узрее" напълно , може да почувства истинската любов.
    Пак ти казвам - просто мимолетни увлечения , които най-много да завършат с някое - друго креватно изпълнение.
    Много ми е смешен вицът , в който живеят някои от вас - имаш човек до себе си , с който да прекарваш свободното си време и ИДИ(от)ЛИЯТА е пълна .
    Сега само да не започнеш спора , за това , че любовта и секса са две различни неща ?

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Човек не може да изпита истинска любов докато не узрее напълно.Но понякога съзрява точно заради любовта,а и ти не можеш да кажеш кой на колко години става зрял.
    Е, извинявай , ама да ти имам и логичния коментар!
    От любовта се съзрявало - еми , да , като се наложи преждевременно да станеш тати или мама , ще узрееш , няма как да е.
    Съгласи се с мен , че докато двама души не се съберат под един покрив и не започнат да градът семейство , за любов не може и дума да става ?
    Кажи ми сега- "е , да , ама аз много си обичах първата любов" ...
    Доверие , отговорност , секс - толкова ли е сложно , че трябва чак толкова големи филми да гледаме всеки ден , накъдето и да се обърнем ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Да, ще ти го кажа, но с него сме живяли заедно и имам дете от него,така че ако обичаш. Това че не съм си формулирала изречението правилно, не значи че липсва логика.Не си прав-това че двама души не живеят заедно не значи,че не се обичат.
    +1
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

anonymous708973
    Guest
    Доверие , отговорност , секс - толкова ли е сложно , че трябва чак толкова големи филми да гледаме всеки ден , накъдето и да се обърнем ?
    Любовта не е нито филм, нито драма.
    На почти 17 години съм. Няма да ти обяснявам защо съм по-зряла от връстниците си. Имам приятел на 19 от година и два месеца и обичам това момче повече от всичко на света. Че лесно се привързвам, лесно е... (Затова и изчаках доста време да се уверя, че наистина е любов), но хората около мен ми омръзват прекалено бързо, а откакто сме заедно, за 1 секунда не съм си помислила, че искам да се отърва от него.
    Имали сме страхотни скандали, затова не мога да кажа, че живеем в розов мехур. Ставам с мисълта за него, лягам с мисълта за него, давам мило и драго за него... Помагам му, когато има нужда. Правим хиляди малки нещица заедно, малки изненади всеки ден. Мога да кажа какво си мисли по начина, по който гледа. И въпреки това ме изненадва всеки ден (а е трудно човек да ме изненада, колкото и самодоволно да звучи). След няколко месеца той ще замине да учи в Германия, умът ми не побира какво ще правя без него... За връзка от разстояние - едва ли. Но когато аз отида да Уча в Германия (2 години)... нещата може и да са се променили, но аз ще бъда с това момче.

Затова си вземи циничните изказвания и си ги наври някъде много дълбоко, където слънце не огрява.

Град
    Plovdiv
    Много съм съгласна с PinkPan7her.
    А това, че ти не си бил влюбен до твоята възраст,/която не е ясно каква е/ си е твой проблем

Град
    Plovdiv
    Права си. Идеята ми беше, че вероятно авторът не е изпитвал такива чувства все още, за да е така настроен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си