Офф не издържам вече..Значи..влюбена съм в един приятел и аз му казах, но знаех, че нещата няма да потръгнат, защото сме приятели и той не ме харесва.. След една седмица му казах обаче, че не го харесвам..защото той е влюбен в друга и неща да му е гадно...Макар че хич не изглеждаше да му пука за моите чувства, ама незнам..само така изглеждаше..Обаче той понякога..така ми се качва на главата, че не е истина. Направо полудявам. Казва нещо тъпо и почвам да се дразня , казва нещо хубаво и немога да спра да се усмихвам. Ту го мразя, ту го обичам. Обмислям да му кажа, че съм го излъгала, за това, че не го харесвам, защото може да си промени държанието..все пак не ми е приятно да ми вика "Ай млъквай ма пача!"..знам, че е на базик, но не ми е приятно..А и той постоянно говори как иска да се събере с това момиче и колко много я обича и аз цял час зяпам него, а той зяпа нея [за черешка на тортата ]
Казах му за това цялото "дразнене" , а той каза, че се държал нормално и че проблема е в мен. И немога да спра да мисля за него..мисля си колко е тъп и, че не е никакъв приятел и след една секунда сърцето ми направо се разбива от туптене и почвам да мечтая ии..офф това е общо взето.. само исках да споделя..