.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Волейболно игрище в София на открито ?

От много време искам с приятели да направим някоя и друга игра волейбол , но не искам да играем в зала . Съществува ли волейболно игрище в София на открито ? И къде се намира ?

Според мен в зала е по-удобно,но смятам че в София няма но не съм сигурна!А попринцип тренираш ли някъде!

Тренирахх ама нещата станаха сложни . Удариха ме в главата супер злобно с една метална врата ... и отделно на една тренировка припаднах от напрежението и така .. няма значение .. та и не мога да тренирам , но супер много ми се играе , но не искам се завираме по зали и за това питам за игрище на открито
    Можеш да затвориш очите си за неща, които не искаш да видиш, но не може да затвориш сърцето си за неща, които искаш да почувстваш <3 !

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Ем аз никога не съм тренирала волей, не съм кой знае колко добра, ама си ми е удоволствие. Не съм чувала за игрища на открито. Вариант е обаче да си съберете пари, купувате най-обикновенна мрежа от най евтините и отивате в двора на даскалото. Лично при мен в бившото даскало има 2 кола такива дето се връзва мрежата на двора.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

До стадион "Раковски", в спортния комплекс, има плажен волейбол. Ако не те устройва намирате/правите мрежа и отивате в някое даскало..

Аз лично съм съгласна да се съберем и да ходим да играеме някъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си