.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра

~"Борили'' ли сте се за любовта си...?

Случвало ли ви се е да сгрешите някъде и всичко да пропадне..или да правите верига от грешки без да мислите и после много да съжалявате всичко да преключи,любимия ви човек да не иска да ви чуе и види?А случвало ли ви се е както не иска да ви види и чуе вие да успеете да стигнете до сърцето му?...Въпроса ми е как и какво направихте за да се съберете отново?

(да кажем,че аз съм в такава ситуация и вече се побърквам..)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не. Аз съм толкова горделива и съм такъв инат, че ако бях мъж не бих се погледнала, ужасна съм хаха..Скараме ли се, не ме интересува в кой е вината, аз няма да го потърся първа, колкото и да ми е мъчно. А не издържам без него...повече от 1 ден ако не се сдобрим и се побърквам. За щастие и той е така и винаги ме търси и се сдобряваме, а аз съм само на дума, независимо колко съм обидена. Изобщо, възползвам се и от неговата слабост към мен, ама някой път ако и той реши да се прави на инат, не знам какво ще правим..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хора сме, грешим. Имали сме спадове, моменти, в които си мислиш, че всичко е загубено. За щастие с общи усилия успяваме да преодолеем тези спънки.

Случва се да се сърдим (по-скоро само аз, той твърди, че не може да ми се разсърди за нищо) понякога с дни, но не се отказваме и решаваме проблемите.

Нещата не винаги са розови, но ако двама души наистина искат да са заедно намират начин да се справят с положението. Обаче трябват усилия и компромиси и от двете страни. Ако само ти се бориш за тази връзка, а на човека отсреща му е все тая, просто няма смисъл.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ДА, при това доста упорито.. Дори в момента го правя, да се надявам, че ще се възнаградят усилията. :S
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Варна, моретоо :)
    Да... при мен успяха, смисъл... за мен да се борят... аз се борех ама :>
    хЪх...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Борих се, докато имаше смисъл! В всеки един момент, когато чувствах,че го губя започвах да се боря... Но понякога съм инат и просто оставям нещата така,за да видя дали за него си струва.. И дали иска да се бори за мен (:
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Борих се веднъж, но бях призимен, още преди да съм излетял .. няма, то ако другият не иска да е с теб, малко са нещата, които можеш да направиш :Р
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Борих се веднъж, но бях призимен, още преди да съм излетял .. няма, то ако другият не иска да е с теб, малко са нещата, които можеш да направиш :Р

same here...
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Да, веднъж се случи.. ами какво направих ли ? Не, не съм го гонила.. казах му ' ти решаваш, прави каквото искаш, но преди това помисли добре '..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Не. Аз съм толкова горделива и съм такъв инат, че ако бях мъж не бих се погледнала, ужасна съм хаха..Скараме ли се, не ме интересува в кой е вината, аз няма да го потърся първа, колкото и да ми е мъчно. А не издържам без него...повече от 1 ден ако не се сдобрим и се побърквам. За щастие и той е така и винаги ме търси и се сдобряваме, а аз съм само на дума, независимо колко съм обидена. Изобщо, възползвам се и от неговата слабост към мен, ама някой път ако и той реши да се прави на инат, не знам какво ще правим..

Град
    София
    Да.
    Случвало ми се е.
    Какво правя после ли?
    Продължавам животът си напред,без да се обръщам назад,той ако поиска ще ме намери след време.
    а3 не търся никого.
    Мене ме търсят.
    Аз съм на този принцип.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    аз съм в твоето положение..
    опитах.. опитвам да му кажа, че знам, че съм сбъркала и че съжалявам..
    като че ли той го разбира, прави се на интересен.. но ми се струва, че е твърде незрял, за да ми каже дали иска да е с мен или не..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    като че ли той го разбира, прави се на интересен.. но ми се струва, че е твърде незрял, за да ми каже дали иска да е с мен или не..
    +1

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    +1
    same bullshit..
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Борих се, докато имаше смисъл! В всеки един момент, когато чувствах,че го губя започвах да се боря... Но понякога съм инат и просто оставям нещата така,за да видя дали за него си струва.. И дали иска да се бори за мен (:
    Същото важи и за мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си