.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Junior Member

Възможно ли е ?

Та въпроса ми е дали е възможно да ми закъснее цикала заради предния месец който беше по къс в смисъл не е бил 30 или 31 дена ,предния месец ми дойде на 13 с два дена по рано даже и ся трябваше да ми дойде на 8 или 9 ама ня нищо още ,а иначе се чуствам така като преди да ми доди и нз странно ми е

Изобщо цикълът да си има собствено мнение си е абсолютно нормално.
    Reading In Bed.

не се притеснявай.. ще ти дойде.. моя си прави каквото си иска всеки месец..само ме разиграва
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Junior Member
    хаха успокоих се малко

Възможно е. Спокойно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много ясно, че няма да ти дойде на същата дата, на която го очакваш при 30-31 дневен месец. Просто брой дните от началото на едната менструация до началото на другата да са си 28 или колкото ти е дълъг цикълът.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нормално е. На мен също Февруари ми дойде на 3-ти,а Март чак на 6-ти Всеки месец ми идва +/- 2-3 дни от последната дата, на която е дошъл.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

на една приятелка 2 месеца не и идваше, обаче накрая и дойде. Има доста време докато цъкъла стане редовен ;]]]
    Женско съм

Град
    Бургас*
    Та на мен въпросът ми е почти същия .. един месец ми идва на една дата , а на другия на съвсем друга . И ми идва за 3-4 дена , а не за 1 седмица . И въпроса ми е има ли някъкъв проблем ?

Цветенцето, отколко време имаш цикъл? Аз знам, че първите две години може да е доста нередовен и да закъснява или подранява, когато си иска, но с времето се регулира. И при нормален цикъл от 28 дни наистина няма как да ти идва на 1 и съща дата всеки месец, при положение че месеца е 30-31 дни.
    Също не е задължително самото менструално течение да ти продължава точно 1 седмица при мен лично е около 5 дни. При тебе е 3-4, при някои може и 10 дни да е Строго индивидуално е
    Ако искаш обаче винаги можеш да се консултираш с гинеколог, той ще ти обясни всичко точно.
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

тук сме се събрали все нередовни до миналата година,ноември ми беше точно като по учебник,на менструалното календарче беше един перфектен диагонал....но уви нещо се обърка и от тогава ми е през 14-17-20 дни...т.е. нямам уволация,а за тези които са влизали в час по биология-липса на прогестерон...изписа ми А.Г.-ката едни хубави хапченца Дуфастон (Duphaston) за да се регулира ( в листовката прочетох че са идеални и не само за нередовна,но и проблемна менструация,като болки,обилно кървене,ПМС )
    след известно време мога да споделя как действа

по темата: ако не е имало рискови сексуални контакти-ще дойде със сигурност
    ~девойче съм~

Град
    Бургас*
    Еми аз съм на 12 и имам от миналата година някъде цъкъл . Но все пак мерси : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си