- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Огромен проблем относно размера
Работата е там 4е сам на 24г ве4е пак големината на пениса ми е само 13смнз какво да правя“ Искам да попитам женската 4аст от форума смятате ли 4е ако на партниора ви му е 13 см би могал да ви задоволи?
Ако знаеш как да работиш с инструмента, няма да имаш ядове.
1.Пръсти.
2.Език..
Да,ако знае как да го използва,би могъл да ме задоволи.
Ммиии зависи дали си кадърен и можеш да действаш и по други начини.![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
На 24 години и те тревожи този факт? Девствен ли си?
Статистически погледнато и 6см ще ти стигне за да задоволиш една мадама...Въпросът е как ще действаш с него![]()
защо не разгледаш някой от методите за уголемяване ? не са толкова скъпи
примерно
Не го мисли.Не може всички да са с по 20 см.
Не е важното да е дълъг и да ръга в червата, а да е дебел и да стърже в ребрата![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
явно си изтървал много пожелания "да ти порасне голям" през тези 24 години
Сърказма в тази ситуация е тъпПървоначално написано от JoeBanana
А иначе, предполагам щом си на 24 имаш известен опит .. тогава, ИЗПОЛВАЙ ГО!!
![]()
![]()
Може и 106 сантиметра да ти е, ама ако не знаеш как да доставиш удоволствие на момичето , което си..
![]()
1. Дължината не е определящия фактор.
2.Всичко над 16-17см боли в повечето случаи, така или иначе.
Къс и дебел ... хем да боли, хем да не стига![]()
+ това ще компенсираш с дългият си среден пръст![]()
24 години ? Ти не можеш да пишеш беАко наистина си на 24 трябва да си баси олигофрена
Господ не те обича
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
само не разбирам как може проблемът да е огромен, като парчето е малко ....![]()
аахахахах, брат аз съм на 16 и ми е 18 санта..стига глупости бе![]()
Can It All Be So Simple ?
А на теб пунктуацията ти куца, но никой не е тръгнал да ти прави проблем...Първоначално написано от dPa3HuTeJl
По темата - Колкото Господ даде, братле. Един потребител беше написал преди много време "По-добре 13- отпред,но да е твой, а не 20- отзад..." Нещо подобноКомпенсирай с нещо друго
![]()