Първоначално написано от
vippotrebitel
Същия проблем и аз го имам и искам да разкажа моята случка. В началото като го забелязах това чудо - кондиломите, мислех си, че е нещо безобидно...Първо искам да кажа, че ги имам на задните си части и даже вътре в мен това чудо вирееше. И така, отидох в клиника, която е за лечение на хемороиди. Лекаря каза, че е "нещо подобно на брадавици" и да се обърна към кожен лекар. Отидох на кожен, каза ми - "Оооо, това нещо го имат доста хора, не се притеснявай. 10 дена пиеш Изопринозин и се машеш с Кондилин и спираш!" Докторът беше толкова убедителен и ми придаде адското спокойствие. Мазах се, външно се махаха гадните същества, вътрешно нищо не мога да направя. Той ми каза даже, че Изопринозина е за вътрешно лечение... Но не не и не... не се получаваше. Вече ми писна с това и отидох при най-добрия кожен лекар във Варна - това е д-р Георги Томов. Той ме направи на идиот и ми каза, че може това да го имам с години и че е много неприятно нещо. В крайна сметка ми изписа Алким Форт ( трябва да се изпият 3-4 опаковки, а програмата е следната: 20 дена се пият, 10 почиваш и в рамките на тези 3-4 месеца трябва да се прави това ). Хапчетата са 60 бр. но не се намират във всяка аптека. Аз ги намерих по случайност и струват между 59 лв и 67 лв. Тука в България са много скъпи и ще ги поръчвам от Франция - там струват между 11 и 16 Евро. И така... лекаря ми каза, че за вътрешно лечение е необходимо хирург. Подложих се и на операция. Сега ме боли задника и идея си нямате как... Операцията мина успешно, но ужасът, че отново може да се появят направо ме убива. Сега 10 дена не ги пия, но реших да си взема от Лечител чай Ройбос. Тези 10 дена пия чай вечерно време. Той е за прочистване на кръвта и за подсилване на имунната система и също така има и много други полезни функции. Надявам се да съм помогнал на някой с мойто мнение. Боря се с това от ноември месец и мисля че досега успявам да го преборя. Накрая, когато имам 6 месеца чист период (без наличие на кондиломи) трябва да направя ДНК тест. В София има много клиники, които го правят това, но знам, че струва 98 лв. Това нещо не се поема от здравна каса! Като заключение искам да добавя да не се лъжете с този Изопринозин !!! Той не помага... Алким Форт е имунностимулатора, който помага за успешно лечение на тези гадории. Повече не знам какво да допълня. Много форуми изчетох и малко бяха тези, които пишат за успешно лечение. Надявам се да съм помогнал на някой