Здравейте.
Не съм от хората, които търсят диагноза във форумите. Искам мнение за лечението, ако някой е бил или в момента се намира в моето положение.
Бях скоро на лекар и ми откриха остри кондиломи + HPV.
HPV е човешкият папилома вирус, който се води венерическа болест. Странното е, че принципно се разпространява при хора с повече сексуални партньори, а аз имам само един. Водещ в случая е проблемът ми със слаба имунна система.
Отидох на лекар (гинеколог) със странни болки, кръвотечения и разни видове други течения. Лекарката за 3-4 минути ми определи диагноза, предписа ми MIRAMAX и ALDARA. Алдарата а крем, който струва 140лв. за половината част от лечението ми. (То ще бъде 3 месеца.)
Притеснението ми е, че откакто започнах манипулациите с крема, не мога да спя от болки в гениталите. Лекарката ми каза, че сърбежите са нормални, но БОЛКАТА при уриниране, седене, спане, дори ходене...са нетърпими.
Принципно държа на болка, трудно се оплаквам, но в случая доскомфорта е придружен с уникални спазми и натиск в областта на гениталите и корема.
Днес съм на консултация по спешност, защото ми излизат и обриви по ръцете, нямам идея дали не е алергична реакция.
Ако някой е имал този вирус и кондиломи, моля да сподели за лечението си. Специално ALDARA ме интересува.
Благодаря!
П.С Извинявам се, ако темата не е за тук.