.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от dadi1985
    kremen4e , четох, че ти си махнала твоите кондиломи с компреси с ябълков оцет. Може и това да пробвам, но аз имам вътрешни. Тях вече лекарката трябва да ми ги обработи. Ти само външни ли имаше? Колко време мина откакто си чиста?
    Вътрешни нямах. Минаха около 10 месеца откакто се появиха за първи път и около 8 откакто ги махнах. Но внимавай с оцета, че много гори. Някои хора не могат да търпят на болка като мен

Съгласна съм да изтърпя болката, но все пак ще трябва да ходя да ми махат вътрешните Все пак варианта за оцет ми остава резервен засега. В момента нищо не мога да правя, защото съм в цикъл. Притеснявам се сега да не станат повече. При теб как беше докато беше в цикъл?

Цитирай Първоначално написано от dadi1985
    Съгласна съм да изтърпя болката, но все пак ще трябва да ходя да ми махат вътрешните Все пак варианта за оцет ми остава резервен засега. В момента нищо не мога да правя, защото съм в цикъл. Притеснявам се сега да не станат повече. При теб как беше докато беше в цикъл?
    Ами веднага след баня слагах оцет. Така че да съм измила кръвта от външните си интимни части. Не исках да пропускам ден, защото бързо се множат.

Цитирай Първоначално написано от vippotrebitel
    Същия проблем и аз го имам и искам да разкажа моята случка. В началото като го забелязах това чудо - кондиломите, мислех си, че е нещо безобидно...Първо искам да кажа, че ги имам на задните си части и даже вътре в мен това чудо вирееше. И така, отидох в клиника, която е за лечение на хемороиди. Лекаря каза, че е "нещо подобно на брадавици" и да се обърна към кожен лекар. Отидох на кожен, каза ми - "Оооо, това нещо го имат доста хора, не се притеснявай. 10 дена пиеш Изопринозин и се машеш с Кондилин и спираш!" Докторът беше толкова убедителен и ми придаде адското спокойствие. Мазах се, външно се махаха гадните същества, вътрешно нищо не мога да направя. Той ми каза даже, че Изопринозина е за вътрешно лечение... Но не не и не... не се получаваше. Вече ми писна с това и отидох при най-добрия кожен лекар във Варна - това е д-р Георги Томов. Той ме направи на идиот и ми каза, че може това да го имам с години и че е много неприятно нещо. В крайна сметка ми изписа Алким Форт ( трябва да се изпият 3-4 опаковки, а програмата е следната: 20 дена се пият, 10 почиваш и в рамките на тези 3-4 месеца трябва да се прави това ). Хапчетата са 60 бр. но не се намират във всяка аптека. Аз ги намерих по случайност и струват между 59 лв и 67 лв. Тука в България са много скъпи и ще ги поръчвам от Франция - там струват между 11 и 16 Евро. И така... лекаря ми каза, че за вътрешно лечение е необходимо хирург. Подложих се и на операция. Сега ме боли задника и идея си нямате как... Операцията мина успешно, но ужасът, че отново може да се появят направо ме убива. Сега 10 дена не ги пия, но реших да си взема от Лечител чай Ройбос. Тези 10 дена пия чай вечерно време. Той е за прочистване на кръвта и за подсилване на имунната система и също така има и много други полезни функции. Надявам се да съм помогнал на някой с мойто мнение. Боря се с това от ноември месец и мисля че досега успявам да го преборя. Накрая, когато имам 6 месеца чист период (без наличие на кондиломи) трябва да направя ДНК тест. В София има много клиники, които го правят това, но знам, че струва 98 лв. Това нещо не се поема от здравна каса! Като заключение искам да добавя да не се лъжете с този Изопринозин !!! Той не помага... Алким Форт е имунностимулатора, който помага за успешно лечение на тези гадории. Повече не знам какво да допълня. Много форуми изчетох и малко бяха тези, които пишат за успешно лечение. Надявам се да съм помогнал на някой
    Здрасти, имам същия проблем. Може ли твой skype да лафим там ?

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto Виж мнението
    Излекувах кондиломи преди почти година. Също нямам много партньори. Гинекологът ми каза, че най-вероятно е от необезопасен анален, т.е. HPV се причинява от бактерии. Възможно е да си правил секс на мръсно място и една бактерийка е достатъчна.

Предписа ми лекарство, но ме предупреди, че най-вероятно няма да подейства и ще трябва да ме обгорят, за да ми ги махнат. Аз настоях да пробваме първо с лекарството. Не помня какво беше, но беше доста по евтино - около 20 лв.

Започнах мазане веднъж дневно - действаше мноооого бавно и ми се стори, че в един момент спря дори да действа. Бях много уплашена от идеята да ме обгарят, затова потърсих в интернет други начини на лечение. Лекарства много - при едни са помогнали, при други не, при трети въобще, но имаше положителни отзиви само за едно лечение - ябълков оцет.

Напоих един голям памучен тампон с ябълков оцет и стоях около 40 минути с него - доста щипеше и болеше, но за час кондиломите видимо се махаха. После процедирахме с приятеля ми с напояване на клечки за уши, за да не нараняваме всичко, а само кондиломите. За малко повече от седмица всичко се махна. После обаче имаше рани, които малко трудно заздравяха, но поне махнах тази гадост.

Доколкото знам, кондиломи могат да се появят по всички части от тялото.

Надявам се да съм помогнала.

Извинявай, но какво имаш в предвид с това, че HPV(човешки папилома вирус ) се причинява от бактерии? Вируса си е вирус, а бактерията си е бактерия, и не - кондиломи не се причиняват от бактерии, а от HPV 6 и 11 тип.

Цитирай Първоначално написано от vippotrebitel Виж мнението
    Същия проблем и аз го имам и искам да разкажа моята случка. В началото като го забелязах това чудо - кондиломите, мислех си, че е нещо безобидно...Първо искам да кажа, че ги имам на задните си части и даже вътре в мен това чудо вирееше. И така, отидох в клиника, която е за лечение на хемороиди. Лекаря каза, че е "нещо подобно на брадавици" и да се обърна към кожен лекар. Отидох на кожен, каза ми - "Оооо, това нещо го имат доста хора, не се притеснявай. 10 дена пиеш Изопринозин и се машеш с Кондилин и спираш!" Докторът беше толкова убедителен и ми придаде адското спокойствие. Мазах се, външно се махаха гадните същества, вътрешно нищо не мога да направя. Той ми каза даже, че Изопринозина е за вътрешно лечение... Но не не и не... не се получаваше. Вече ми писна с това и отидох при най-добрия кожен лекар във Варна - това е д-р Георги Томов. Той ме направи на идиот и ми каза, че може това да го имам с години и че е много неприятно нещо. В крайна сметка ми изписа Алким Форт ( трябва да се изпият 3-4 опаковки, а програмата е следната: 20 дена се пият, 10 почиваш и в рамките на тези 3-4 месеца трябва да се прави това ). Хапчетата са 60 бр. но не се намират във всяка аптека. Аз ги намерих по случайност и струват между 59 лв и 67 лв. Тука в България са много скъпи и ще ги поръчвам от Франция - там струват между 11 и 16 Евро. И така... лекаря ми каза, че за вътрешно лечение е необходимо хирург. Подложих се и на операция. Сега ме боли задника и идея си нямате как... Операцията мина успешно, но ужасът, че отново може да се появят направо ме убива. Сега 10 дена не ги пия, но реших да си взема от Лечител чай Ройбос. Тези 10 дена пия чай вечерно време. Той е за прочистване на кръвта и за подсилване на имунната система и също така има и много други полезни функции. Надявам се да съм помогнал на някой с мойто мнение. Боря се с това от ноември месец и мисля че досега успявам да го преборя. Накрая, когато имам 6 месеца чист период (без наличие на кондиломи) трябва да направя ДНК тест. В София има много клиники, които го правят това, но знам, че струва 98 лв. Това нещо не се поема от здравна каса! Като заключение искам да добавя да не се лъжете с този Изопринозин !!! Той не помага... Алким Форт е имунностимулатора, който помага за успешно лечение на тези гадории. Повече не знам какво да допълня. Много форуми изчетох и малко бяха тези, които пишат за успешно лечение. Надявам се да съм помогнал на някой
    До колкото знам и изопринозина трябва да се пие по същата схема за да има ефект, следователно причина за неуспешното лечение най-вероятно не е самия препарат, а времето на лечение с него.

здравейте. момче съм и имам следния въпрос: преди да бях правил сех с когото и да било забелязах около яката на главичката си подобни игленичени образувания с бели връхчета, но тк още незнаех какво става с мен реших че е нормално защото нямаше зачервявания, инфекции, сърбежи, миризми и всички тези сигнализации за нещо нередно. МИна известно време и те изчезнаха почети.Докато наскоро един от партниорите ми не се оплака от "кондиломи". Разгледах из нете и бях потресен. Сега имам още от тях но са почети незабележими, но със същата форма и място. Интересува ме кондиломи ли са. Тк ходя наработа непрекъснато нямам време да отида на уролог и си купих 'кондилин" мажа ги 4 пъти вече, усещам паренето и чувството се1 съм се протрил , но гадовете не се махат.Искам да знам правилно ли посъпвам.

Мега фен Аватара на draid
    Ако е по ръба на главичката точно, то може да не се касае за кандиломи, а за нормални образувания.

то и аз си мислех през цялото време че са нормални образъвания, но тя като се оплака и като видях една снимка в нета почети същата ми стана лошо ( http://www.google.bg/imgres?start=25...6&tx=184&ty=84 )

Горната снимка са си кандиломи, но долната за която ти питаш, много прилича на т.н. PPP които са нормални образувания.
    Ето една тема в която е дискутиран въпроса : http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%81%D0%B0

Разбира се, ти пак може да имаш HPV, но мисля че си трябва лекар за да се установи това със сигурност.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ще те отчая, но с ток и лазер ще се махнат външните прояви. Вирусът си остава в теб и могат да се очакват рецидиви, ако имунната система не успее да се справи с него.
    SIC!

Това е истината и към момента НЯМА начин твърдението да бъде научно оборено.

Всичко се свежда до палиативи! Истинската ерадикация при женскополови индивиди е проблематична.

Здравейте! Наскоро ми откриха ЧПВ, изписаха ми Алдара и от няколко дни се мажа с него, но където и да чета за това лекарство пише, че трябва да се мажа 3 дни в седмицата, примерно понеделник сряда и петък, а гинеколожката каза 3 мажеш, 2 почиваш, и пак наново.. А Алдара смея да кажа, че не е евтино лекарство. Въпросът ми е: Какви други медикаменти бих могла да използвам и някой, който е ползвал Алдара би ли могъл да опише периодът на лечение (времетраене, странични ефекти, резултати)? Мерси предварително!

HPV не може да го излекуваш, кво остава с мазила. Лекуваш в момента външните прояви.

Въпросът ми не е как да излекувам самият вирус, това вече прочетох, че си оставав мен. Въпросът ми е за лечението на брадавиците.

Ами спазваш това което ти е предписал лекаря. Той най-добре е преценил какво лечение да предпише, ако не помогне вероятно ще го смени.

Благодаря за отговора.

Десислава
    Guest
    Здравейте! Искам и аз да споделя с вас моята история.Всичко започна миналата година септември месец.Моят приятел видя странни ''пъпки'' ги наричаше по себе си а след това и по мен усъмни се да не би да сме се разболели от нещо поинтересува се и разбра че това са така наречените полови брадавици.Аз изпаднах в паника беше ме много страх мислех че няма да се излекуваме, то той ме успокои.Каза,че ще отидем на лекар ще ни прегледа ще ни изпише някое лекарство и ще се оправим.Аз се успокоих.След няколко дни отидохме на кожен лекар той ни прегледа и каза,че са кондиломи. Каза,че много хора ги имат и няма проблем всичко ще е наред.Изписа ни КОНДИЛИН-той е около 15 лева.Започнахме да се мажем и така до днес.Доктора не ни посъветва нищо друго вече се притеснявам той каза че за няколко седмици ще изчезнат а и до днес ги има.Много съм притеснена не знам как да се справя и какво да правя.Моля да ме посъветвате за някое лекарство или за друг вид помощно средство,знам че тези кондиломи водят до рак и наистина съм много изплашена.МОЛЯ ПОМОГНЕМЕ МИ!!!БЛАГОДАРЯ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си