- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кондиломи/ HPV (вид венерическа болест)
Може да унищожи вируса.Първоначално написано от kremen4eto
Но пък има риск да се отключи автоимунно заболяване.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
здравейте. момче съм и имам следния въпрос: преди да бях правил сех с когото и да било забелязах около яката на главичката си подобни игленичени образувания с бели връхчета, но тк още незнаех какво става с мен реших че е нормално защото нямаше зачервявания, инфекции, сърбежи, миризми и всички тези сигнализации за нещо нередно. МИна известно време и те изчезнаха почети.Докато наскоро един от партниорите ми не се оплака от "кондиломи". Разгледах из нете и бях потресен. Сега имам още от тях но са почети незабележими, но със същата форма и място. Интересува ме кондиломи ли са. Тк ходя наработа непрекъснато нямам време да отида на уролог и си купих 'кондилин" мажа ги 4 пъти вече, усещам паренето и чувството се1 съм се протрил , но гадовете не се махат.Искам да знам правилно ли посъпвам.