.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ще те отчая, но с ток и лазер ще се махнат външните прояви. Вирусът си остава в теб и могат да се очакват рецидиви, ако имунната система не успее да се справи с него.

А ако имунната система се подсили достатъчно, лекува ли го или просто потиска външната му проява?
    Може да унищожи вируса.
    Но пък има риск да се отключи автоимунно заболяване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

здравейте. момче съм и имам следния въпрос: преди да бях правил сех с когото и да било забелязах около яката на главичката си подобни игленичени образувания с бели връхчета, но тк още незнаех какво става с мен реших че е нормално защото нямаше зачервявания, инфекции, сърбежи, миризми и всички тези сигнализации за нещо нередно. МИна известно време и те изчезнаха почети.Докато наскоро един от партниорите ми не се оплака от "кондиломи". Разгледах из нете и бях потресен. Сега имам още от тях но са почети незабележими, но със същата форма и място. Интересува ме кондиломи ли са. Тк ходя наработа непрекъснато нямам време да отида на уролог и си купих 'кондилин" мажа ги 4 пъти вече, усещам паренето и чувството се1 съм се протрил , но гадовете не се махат.Искам да знам правилно ли посъпвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си