.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Да,бе ари моля ви се

сложете 2 нагласени момичета едно до друго -едната пропорционална ,другата с малко повече кг-9 от 10 биха избрали слабото момиче .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Да,бе ари моля ви се

сложете 2 нагласени момичета едно до друго -едната пропорционална ,другата с малко повече кг-9 от 10 биха избрали слабото момиче .
    ТИ би избрал слабото момиче. Не знам защо толкова много хора тук си въобразяват, че хората са съждадени по техен образ и подобие....

Всеки го влече различно. Това, че ти я мислиш за деела и непривлекателна, не означава, че в очите на нейния тя не е най-красивата жена на света.

И нещо много интерсно по темата "жените са по-дълбоки, а мъже само дупето гледат": http://www.cracked.com/article_18866...o-science.html

Град
    Кхъм -момиче съм ииии съдейки по момчетата,които познавам-да,избират слабите,ако ще другите да са с дрехи и грим и прическа като за бал.Просто така им е заложено -на повечето,не на всички .Не може да ме убедиш в обратното,колкото и да искаш

Град
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Кхъм -момиче съм ииии съдейки по момчетата,които познавам-да,избират слабите,ако ще другите да са с дрехи и грим и прическа като за бал.Просто така им е заложено -на повечето,не на всички .Не може да ме убедиш в обратното,колкото и да искаш
    Това до някъде е вярно при малките момчета(сиреч, преди да станат мъже). Моето обяснение е, че ги е срам да са с пълничко момиче(какво ще кажат другите деца? тоя няк'ъв смотен само дебелана може да свали). НО...ако погледнеш мъжете над 30...повечето не само нямат нищо против пълнички, но доста ги и предпочитат. Познавам достатъчно мъже и момчета и с доста от тях съм говорила за това. Повечето, да не кажа всички, се съгласяват.

Супер фен
    Май авторката е описала себе си и май кг са 90-95-100-105-100 (като аритметична прогресия с коефицент d=5). Трагично е...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Аха, за външната си грозота трябва да компенсираш с вътрешна грозота.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Аз лично ВИНАГИ гледам първо вънщния вид. Може да не е перфектен, но гледам горе-долу да има приличен вид. След това гледам характера. Естествено, не казвам, че ако е хубав, но има лош характер веднага ще се захвана с него - НЕ, РАЗБИРА СЕ! Но пък НИКОГА не бих тръгнала с момче, което има перфектния характер, но е грозно.. просто, не мога да го направя. Може да е НАЙ-МИЛОТО момче, което познавам или изобщо в града, но ако не си поддържа външния вид - no way. Сега може да ме помислите за някаква ''кучка'', но не е така. Не бих била с момче, което е хубаво, но има много, много глупав характер, но със сигурност не бих се захванала и с мило момче, но ГРОЗНОО.
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Нубаво ли , е едно момиче което си е красиво да се наклепа с няколко ката грим?По хубаво е да си естествен.В днешно време някои момичета като се намaжат с какви ли не гримове загрозяват себе си и се състаряват като някои бабички.И какъе смисъла от всичко това?

Град
    Е,ако говорим за мъже се съгласявам-Schneeflocke, но пуберите,ясно е при тях

Абе какъвто и да си, никога няма да тръгнеш с грозно момче/момиче. Като видиш някой човек няма как да му разбереш характера. Гледаш му външния вид- ако те кефи давай, ако не отместваш на следващата... Оттам нататък са гледа и характера... Плюс тва много малко са хората, които са си естествено грозни те половината са пишат към грозните щото били дебели и т.н. Всеки човек може да си поддържа формата и да си се къпе редовно, и да не мяза на орангутан, и няма да е грозен...

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от teodora87
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Приятелят й е турчин.
    ааааа ЩОО
    Щот е роден в Турция.
    Пхахахаха логикааа

Град
    Бургас
    Аз лично гледам единствено и само характера. Но съм се уверил, че повечето жени гледат единствено и само външния вид. Естествено съгласен съм че половинката ми трябва да има някаква хигиена. Разбира се че няма да извадя от казана някоя циганка и да `и предложа...
    Любовта е нещо хубаво, само ако се чувства и от двамата... Хубаво е да обичаш, но ще е още по-хубаво, ако си и обичан. Любовта е най-важната част в живота ни. Без нея не можем. Ако си един от хората, които не могат да я усетят, значи си като мен ... Любовта може да бъде и много болезнена и да влияе на важните решения в живота ни. В един миг може да ни съсипе напълно... Но единственото нещо, което можем да направим е да вярваме в нея.

Каквото и да говорят, аз съм се убедила,
    че не е важно как се чувстваш, а как изглеждаш.

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx

Re: винаги ли външният вид е най-важен?

Цитирай Първоначално написано от teodora87
    ,вярно че е интригантка и говори зад гърбовете на хората

леле..колко интересно ..
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Според мен външният вид изобщо не е най-важен. Но има хора, за които не е така. Така че това си е строго индивидуално.

Град
    Цитирай Първоначално написано от lixofana
    Според мен външният вид изобщо не е най-важен. Но има хора, за които не е така. Така че това си е строго индивидуално.
    Т.е., ако това момче

има страшен характер, би излязла с него и би му пуснала? По името предполагам, че си момиче...

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от drumforyou
    Аз лично гледам единствено и само характера. Но съм се уверил, че повечето жени гледат единствено и само външния вид. Естествено съгласен съм че половинката ми трябва да има някаква хигиена. Разбира се че няма да извадя от казана някоя циганка и да `и предложа...
    Оооо, не знаеш колко си прав! Не, пич...нямаш си на идея колко си прав.... (или пичко)
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от drumforyou
    Оооо, не знаеш колко си прав! Не, пич...нямаш си на идея колко си прав.... (или пичко)
    самозалъгвайте се , хахаххахаха, гледали били само характер, бягай от тук с тези глупости. Най- важното е да имаш хубав, представителен външен вид. А хигиената е съвсем друга тема

Град
    София
    Трябва да имаш поне едно от двете - или хубав външен вид, или добър характер.Аз лично гледам второто, макар че и първото не е маловажно
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Град
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Не мога да кажа, че едното е по-маловажно от другото, защото направо ще те излъжа.
    Не всеки е красив.
    Но всеки може, да прояви себеуважение и да се подържа.
    Характерът също е важен.
    Трябва да има баланс.
    Аз лично никога не съм търсила, кой знае какъв красавец...важното е както казах да се подържа, а също така и да е чаровен.
    Всеки търси различни качества, в момчето/момичето.
    И рано или късно ги намира.
    Зависи какво разбираш под "красив". Който казва, че външният вид е без значение, лъже най-нагло. Ако някой не те привлича физически, никога няма да сте с него/нея, дори и да е най-страшотният човек на света...

Зависи за човек, който познаваш вече ли говорим или човек, с който не сте общували много и всъщност се знаете от скоро.
    Щото ако е второто, тогава да, важен е. Ако си няква дебела и подчертано неподдържана и си личи, това ще отблъсне хората от теб още в началото и дори да си най-страхотния човек на света, те няма да могат да те опознаят точно заради това, че вече ще са се отбъснали.
    Не казвам че трябва да си супер красива, но трябва да се опитваш да си поне "нормална."
    Характера играе много важна роля, но просто ття идва по-късно, първо човек оглежда външния вид .
    Да не забравяме и, че красотата е доста относително понятие

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Не мога да кажа, че едното е по-маловажно от другото, защото направо ще те излъжа.
    Не всеки е красив.
    Но всеки може, да прояви себеуважение и да се подържа.
    Характерът също е важен.
    Трябва да има баланс.
    Аз лично никога не съм търсила, кой знае какъв красавец...важното е както казах да се подържа, а също така и да е чаровен.
    Всеки търси различни качества, в момчето/момичето.
    И рано или късно ги намира.
    Зависи какво разбираш под "красив". Който казва, че външният вид е без значение, лъже най-нагло. Ако някой не те привлича физически, никога няма да сте с него/нея, дори и да е най-страшотният човек на света...
    ++++ !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shupidub
    Зависи за човек, който познаваш вече ли говорим или човек, с който не сте общували много и всъщност се знаете от скоро.
    Щото ако е второто, тогава да, важен е. Ако си няква дебела и подчертано неподдържана и си личи, това ще отблъсне хората от теб още в началото и дори да си най-страхотния човек на света, те няма да могат да те опознаят точно заради това, че вече ще са се отбъснали.
    Не казвам че трябва да си супер красива, но трябва да се опитваш да си поне "нормална."
    Характера играе много важна роля, но просто ття идва по-късно, първо човек оглежда външния вид .
    Да не забравяме и, че красотата е доста относително понятие
    Мнееее. Питай колко от приятелите ти мислят, че гаджетата им са грозни, но са с тях, защото ги карат да се смеят. Бас, че всички ще кажат, че гаджетата им са хубави/секси/привлекателни.

За мен е по-важен характерът, НО.. трябва да има и външен вид, поне симпатичен и да ме привлича с нещо.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    А защо винаги тоя въпрос трябва да се разглежда едностранно? Какво пречи човек да се старае да има приличен външен вид, известна доза интелект и сравнително поносим характер?
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си