- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не намирам име за тази тема :D
така.. вчера имаше мач - нашето училище срещу *няма значение, нали? :]* емии бихме ги обаче по време на мача ние агитките много се плюехме псувахме се и т.нмача свърши и почнахме да им викаме слабаци и разни такиваа.. те много се ядосаха и тръгнаха да ни гонят направо щяха да ни бият
хубаво че имаше възрастен с нас.. имаше проблем обаче.. от тяхния отбор имаше едно хубаво футболистче дето си го харесах апък той беше най- отворен и много ни псуваше
както и да е.. изяде си го той ;д апък аз като се прибрах попаднах на фейсбука му.. сръчках го апък тъй като гледам той си влиза там през 2 месеца
и сега се чудя да му поискам ли приятелство.. щото здраво съм хлътнала, пък все пак до вчера му виках слабак и го псувах
чудех се каква ли ще му е реакцията като разбере, че аз съм една от ''враговете''
апък иначе друг проблем ми е, че много бързо се увличам ;х просто като видя някой по-готЯн на улицата и цял ден си мисля за него.. направо сякаш се влюбвам
та.. въпросът ми е да го добавя ли и според вас каква ще е реакцията, също и какво мислите за второто ;х ;D
Първоначално написано от BladeDancer
поискай му.... така или инече нищо не рискуваш![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Еми да,поискай му.
Опознайте се.
Знае ли човек,може и той да те харесва..
--------------------------------------------------------
Мисля,че трябва първо да пораснеш,а след това да мислиш за гаджета(и да не ги избираш само по външен вид)...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
...и отново доказваш ,че за да ви се хареса човек не трябва да се държи възпитано и приятно ,а трябва да ви псува и обижда ...![]()
Да не е спам : Ръчкай там и чакай да ти обърне внимание ... и не му казвай че си от "враговете " щото ще ти *** майката !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Детската градина. Еми пробвай си късмета, нищо не губиш. Не мога защо търсиш съвети за такова нещо тук?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ае спамери, ако имате да казвате нещо по темата- давайте.. ама ако ш' ми се правите на големи маняци си задръжте мненията.. детската градина викат.. ми хуу е кво ме интересува кво мислите? аз поне си признавам, че съм си лапе (все пак в пубертет), което се влюбва във всеки срещнат, а не да се надувам тука и да се прая на какичка.
Наистина ли?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%A8...81%D0%BD%D0%B0
all day... all night... what the fuck?!
лол.. аз като ви казвам, че сте спамери.. вие не ми вярвате.
Уау.. ;оПървоначално написано от fen7asy
![]()
Та..
Да, прати му приятелство, не виждам никакъв смисъл в тая тема, ама айде.. както и да е.. (:
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мерси много,че тъкмо се чудех откъде да намеря нагледен материалПървоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
Хммм... Вампирке кой е неграмотният сега?![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
стига бе , това е само 1 игра : )
Много си падаме по футболисти!![]()
Както и да е... Ами поискай му, нали и без това си влиза там през 2 месеца.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Че те всички катп ограят футбол си викат и се псуват.. нормално е .. какво като разбере? ;дд
Адни го,поискай му скайп.. защо да не опиташ? Нищо не губиш..успех...
И наистина - порасни !
ПП. http://rechnik.info/порасни
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Човек, разбери, че се пише ПОРАСНИ, без Т!! :Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
И за да не е спам - за пореден път става ясно че днешните тийнове оценяват хората само по външен вид, дори и отсрещния да ги псува.
Просто нямам думи. Шитня пълна.
И за да не е спам - за пореден път става ясно че днешните тийнове оценяват хората само по външен вид, дори и отсрещния да ги псува.
Просто нямам думи. Шитня пълна.[/quote]
+1 И ще става все по-зле!![]()
мм айде мацки.. утре има мач.. стискайте палци ;DDDD
Не четох всички коментари .. но въпреки това въпроса ми е следния какво толкова като му искаш приятлство.. ти не му предлагаш брак не се вълнувай толкова .. не мога да разбера защо искаш да се запознаеш в Фейсбук с него,а не на живо,лесно е стига да искаш .. аз в моито училище в същатата класна стая,но другата смяна има един много сладък и дълго мислех за име,как да се запозная с него да го заговоря и т.н.. и накрая стана така,че се бях наредила на закусвалнята и той доиде и ми да де да му купя закуска .. аз не мислех,че точно на мен ще даде .. да хубава съм ама имаше и по хубави от мен .. после доста момичета ми казаха,че съм късметлиика ала аз не се вълнувах кои знае колко даже по скоро незнаех къде съм след като бях първа смяна .. а преди този момент щом го видехме с няколко момичета почвахме да пищим .. та искам да ти кажа след като се запознаеш с него няма да ти е толкова интересен .. а и още нещо запознай се на живо с него а не в Фейсбук .. по интресно е : }
Спрете да спамите бе ....
Иначе прати му приятелство и се опитай да го заговориш утре. Може тези псувни да ги обърнеш в твоя полза те. да си праиш бъзик с грешките си ... Айде успех и сподели![]()
Иначе съм същата като теб. Много лесно се увличам![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
мм те отпаднаха още миналия как да кажа.. кръг може би ?апък нито е от моя квартал нито нищо.. тоест единствената ни връзка е фейсбук.. мм поисках му приятелство преди малко.. дано да ми пише ;Д иначе днес беше финал и загубихме.. ама то кво нямаа някви гиганти бяха апък нашия отбор имаше деца даже и от 5 клас ;х
В опита си да се направиш на умна и интересна - "падаш" надолуПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Както и да е.. По темата:
Да,прати му приятелство.. Пишете си .. Пък за "врага" - това е много тъпо.. Та това си е просто игра..Все ще има един,който ще загуби - та в случая вашата реакция е била доста тъпа.. Както и да е - няма значение..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥