Цитирай Първоначално написано от miminko
А вие що си мислите че една жена,която е раждала след това по всяко време може да си натика пожарогасител в половия орган? Вагината е мускул,свива се...
Доверие е да му дам да ме оправи отзад,да ми завърже очите без да знам какво ще прави с мен или да му дам ключ от вкъщи.Фистингът си е чиста проба извращение-нито жената,нито мъжът получават удоволствие.
Зависи си от хората. Това, че ти не получаваш удоволствие, не означаве, че никой не получава. Bubbleburst: Не всички са направени по твой образ и подобие. Да не говорим, че съм излизала с момиче, което страшно много се кефеше на фистинг, цялата се подмокряше само при мисълта за това....

За мен е форма на доверие, защото аз му вярвам, че никога не би ме наранил. Дори при нещо, което изглежда страшно болезнено. Нооооооооо...аз си падам малко BDSM, така че.... Просто ви показвам другата гледна точка. За мен извратени неща в секса няма(изключение би била педофилията, това си е болно). Ако доставя удоволствие(било то физическо или емоционално) и на двамата, кои сте вие, че да ги съдите и плюете?